Foredrag om det armenske folkemord

armenian-genocide-banner
Muslimsk udryddelse af kristne

Det armenske folkemord for hundrede år siden var tyrkiske muslimers masseudryddelse af armenske kristne. Ligesom der findes holocaustfornægtere, bestrider tyrkerne fakta omkring de mange døde.
En udstilling på Det Kongelige Bibliotek sidste år mødte modstand fra tyrkisk side, og pludselig lovede biblioteksdirektøren at ville føje tyrkerne!
Det svarer i min optik til, at danske nynazister ville forlange at få et hjørne af Dansk Jødisk Museum afsat til at fortælle, at hitlertyskland aldrig har forårsaget nogen jødes død.
En dansk historiker, Matthias Bjørnlund, fortæller om det armenske folkemord torsdag 2. maj 2013 kl. 19 i Hans Egedes Kirke, Vardegade 14, Østerbro. Mød talstærkt op.

Lørdag 27. april 2013 ankom et par hundrede mennesker til Gylling syd for Odder i Østjylland, hvor de i kirken mindedes lærerdatteren Karen Jeppe (1876-1935), der drog fra Gylling til Armenien for at hjælpe en undertrykt befolkningsgruppe.
Jeg deltog i denne mindedag for Karen Jeppe og det armenske folkedrab, fordi jeg støtter menneskelighed og gerne vil kunne vise modstand mod overgreb, massemord og muslimsk overtagelsestrang.

https://da.wikipedia.org/wiki/Det_armenske_folkedrab
http://www.b.dk/kronikker/biblioteksdirektoerens-daarlige-argumenter
http://da.wikipedia.org/wiki/Karen_Jeppe

En SIAD læser