Egen medicin

autonome

Endelig er det gået op for dele af venstrefløjen at fascismen stortrives i SUF – Socialistisk Ungdoms Front og AFA. Begge organisationer er tæt knyttede til Enhedslisten.
En minister fra SF skulle have bank, før hun udtalte det SIAD altid har sagt, at der findes fascisme på venstrefløjen. SIAD kalder det rød-fascisme. (Følg linkene nederst i art.)

Ministeren meldte det ikke til politiet, fordi hun ikke mente at de kunne finde dem der havde gjort det. Istedet kunne ministeren så tage AFA op som et emne i folketinget og kræve det forbudt efter Grundlovens §78 stk. 2:

Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dom.

Det skulle den have været for længst.

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2013/05/02/210740.htm

http://www.bt.dk/politik/tidligere-folketingsmedlem-angrebet-af-autonome-de-forstaar-ikke-hvad-1.-maj-handl

3 comments

 1. Michael Unna

  Nej HUT er langt værre, men desværre har de sikkert opbakning bag de hjemlige muhammedanere og udlandet. Dem som er imod er jo Vantro, så HUT bliver en langt større trussel end de sindsforvirrede moralister i AFA, som man engang imellem kan tale fornuft til . HUT er værre end Nazisterne. De kæmper for en diktatorreligion på trods af alle beviselige modbydeligheder og folkemord der er foregået, hvilket de engang vil moralisere for. HUT er virkelig langt mere modbydelige. Det er dessideret ondskab.

 2. Michael Unna

  Ich erinnere mich bei dem SAID demo ins århus. Da war viele leute von Hamburg sct pauli. Dengang havde sosserne og SF noget imod dem, og fagforeningen betalte busser til transport. En fredelig antiislamiske demonstration, skulle bare kanøfles af de pavlovkse nobrains på venstrefløjen. Det samme da SIAD ville holde en demo for at støtte de grøndlændere som var blevet etnisk udrenset fra Gellerup. Igen disse selvretfærdige nobrains på venstrefløjen., som ville moralisere imod demonstrationen. Her skal det dog retfærdigvis siges at de ikke gik voldeligt til værks, men idioter det var de. Hvor var pressen henne dengang? Så det undre mig ikke. AFA har sikkert kontakt til en del i tyskland, som ikke fatter en skid ud over at dem de vil overfalde -bare er “Facister”-. Hvilket gælder alle til højre for det de selv mener de står for. Det er selvfølgelig trist det sker, men på en måde har de da godt af at smage den medicin, som de nedladende har ladet andre om at lide under, imens pressen holdt sig væk og optrådte som fejt talerør for moddemonstrationerne. 1 maj demo i fælledparken…..ingen facister i vores gader ….:-) 🙂 :-).

 3. mette

  Så mangler vi bare, at de også forbyder HUT – de er jo ikke en skid bedre! Men det tør man jo ikke –
  Nu har man lavet raid hos “englene” – Det samme burde gøres hos alle de muslimske bandemedlemmer – lige for lige – men det er jo nemmere/sikrere at angribe Danske bander, da de jo normalt ikke angriber politiet, som muslimerne har gjort indtil flere gange!