Vil de døve og blinde politikere nu vågne?

tingbjerg_brand
Når en politikommissær bryder korpsånden og optræder som whistleblower så skal det tages overordentligt seriøst for det gør man bare ikke i politikorpset.
Politikommissæren siger direkte at politiet ikke kan magte opgaven med de tilvandrede muslimer.

Det er selvfølgelig ikke p.gr.a at dansk politi mangler uddannelse eller gode folk, men fordi vores politikere ikke tør se realiteterne i øjnene, at deres indvandringsprojekt aldrig vil lykkes og at de har påført det danske folk utrolig megen smerte og uro ved at invitere balledemagere fra hele den muslimske verden til Danmark. De har på få år lavet Danmark til et meget utrygt sted. Stem på SIAD til næste kommunalvalg og hjælp os med at samle vælgererklæringer til næste folketingsvalg.

Se politimandens nødråb her:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-68118624:nødråb-vi-kan-ikke-klare-bandekrigen-alene.html

3 comments

 1. Anonym

  per nielsen har ret i sine udtalelser.

  Men vi skal ikke glemme, at den ulyksalige import af muslimer skyldes de skæbnesvangre aftaler, som de ni EFlande – deriblandt Danmark – indgik med Den arabiske Liga i 1970erne, Den europæisk-arabiske Dialog. Den aftale, der af SIAD omtales under navnet “En klokkeren aftale”. Det var de ord, som daværende udviklingsminister og energiminister Poul Nielson mødte pressen med i lufthavnen, da han på Danmarks vegne i EF (EU) havde forhandlet de grusomme aftaler med araberne på plads. Poul Nielson blev senere belønnet med en kommissærplads for udvikling og humanitær bistand i EU! Anker Jørgensen var statsminister i de år.
  De aftaler nævnes mig bekendt aldrig direkte af vore politikere, men derimod et væld af andre konventioner. Det skyldes, at det blev besluttet at hemmeligholde aftalerne for de europæiske befolkninger, da man mente, at befolkningerne ville sætte sig til modværge! Ja, mon ikke! Der er jo tale om et historisk højforræderi over for de europæiske befolkninger.
  Der er naturligvis også lidet flatterende europæisk, nærmere betegnet især Frankrigs politisk-historiske baggrunde for, at aftalerne overhovedet kom i stand. Men den “officielle” begyndelse er, at forhandlingerne indledtes efter pres fra de arabiske lande, især Saudi-Arabien, der ønskede islam udbredt over Europa. som modydelse for at genoptage olieleverancerne til Europa. (Oliekrisen 1973). “Olie for muslimsk indvandring og islamisering af Europa!” sagt med andre ord: Det politiske ægteskab mellem EU-landene og den arabisk-islamiske verden er Europas nuværende skæbne, forvandlingen fra en kristen civilisation til en kulturradikal vildfarelse til et pro-islamisk, anti-vestligt, anrti-kristent dhimmi-rige. Eller endnu mere tragisk udtrykt: Denne euro-arabiske dialog udtrykker en byttehandel, hvor den arabiske side leverer et materielt offer, mens Europa leverer et åndeligt-ideologisk offer og en verdensdels befolkninger.

  Araberne går med til at sælge olie (som de hellere end gerne vil!) og importere europæiske industriprodukter, mens Europa går med til at forråde Israel og at importere en arabisk befolkning, en kultur og en ideologi/religion, der i hele sit væsen er anti-vestlig, anti-kristelig og anti-jødisk.
  Sagt med Oriana Fallaci’s ord: De europæiske politikere har gennem den euro-arabiske dialog solgt Europa til araberne som en skøge.
  Det har ikke ændret sig en tøddel, tværtimod erfarer vi!

  Gå til modstand alle danske og øvrige europæiske befolkninger som en og gør Danmark og Europa fri!

  KM

 2. per nielsen

  vores politikere gør simpelthen modsat af hvad befolkningen / danskere ønsker og har brug for. de importere og importere udlændinge som vil indføre deres levevis her, dvs muslimer shia osv, de kræver alt muligt ændret for dem så det kan blive her som der hvor de kommer fra, men danmark lever ikke efter religioner, vi lever efter hvad vi føler og hvordan vi har det fordi vi godt selv kan tænke og ikke har brug for en gl bog med gamle normer. hvis vi begår en fejl lære vi af den og derfor lever vi ikke efter en bog her. gør man det så laver man den samme fejl hele tiden, beviseligt fordi de der gør har æevet i krig og oprør siden tilbage i historiens tid hvor bogen kom frem, bogen er skrevet ud fra tros retninger der eksisterede før muslimismen, dvs ældre tros retninger fra før muslimerne. hvis politikerne er så dårligt fattende at de ikke kan se det er samme problemer nu fremme i 2013, så burde de afsættes øjeblikkeligt. danmarks inbyggere / igen danskere, arbejder for at kunne tjene til hverdagen, ikke for at imporetere mennesker der vil ændre landet og mange af dem som kommer her med hensigten at være imod danmark og herfra med penge de får i danmark kæmpe for ting i deres hjemland. kriminelle fra deres hjemland her som fylder fængslerne op og danskerne betaler for det i dyre domme, betaler for den slags mennesker kan komme her og få chancen uden størstedelen af dem respektere det. de respektere i det hele taget slet ikke andre end dem selv. vi høre dagligt om det i nyhederne, vi ser det dagligt i gadebilledet, mange af dem opføre sig som om de ejer det hele og de vil at alle skal respektere dem / være bange for dem. men nu er det nået til hvor enten regerringen må stoppe det og stoppe for tilgangen, få sendt dem hjem der er her og få rettet landet op. der skal skabes arbejdspladser så de mennesker der vil osse kan få et arbejde, så der kan blive råd til det og ikke forære landet væk. ligesom politikerne osse gør med vores allesammens penge uhæmmet til eu. stop det politikere imens i kan inden det går helt galt…..