Underskudsregering på mere end ét plan

helle_thorning-schmidt
Først ville regeringen lave dagpengereform hvor mere end 20.000 mennesker stod til at miste dagpengene og dermed hus og hjem, idet man ikke kan få bistandshjælp så lang tid man ejer et hus. Efter megen ballade internt og med det ekstreme venstreorienterede parti Enhedslisten vil regeringen idag komme med en ny dagpengereform. De vil nu redde de mennesker der ellers stod til at miste alt, efter regeringens første udspil. Men man har man jo bare udskudt problemet, for pengene skal jo findes.

Partiet Stop Islamiseringen af Danmark mener at løsningen på problemet ligger lige til højrebenet – uden at det går ud over helt almindelige mennesker på dagpenge eller hårdtslidende arbejdere og virksomhedsejere. Pengene skal findes på dem der nasser på det danske samfund uden at give andet end ballade tilbage. Hjemsendelse af alle kriminelle udlændinge vil spare en masse penge, idet der vil blive færre udgifter til politiet, retsvæsnet og fængsler, sygehuse osv. Stoppe alle kommunale tilskud til ikke-selvforsørgende indvandrere, stoppe alle integrationstiltag, da de har vist sig ikke at virke men kun lænser danskerne for penge.

SIAD mener dette skulle være rigeligt til at lukke hullet i dagpengereformen og så går det ikke ud over hårdtarbejdende danskere. Ifølge foreningen Dansk Kultur bliver der af den danske statskasse brugt 100 milliarder kroner om året på mislykket integration og krigen mod terror.

Anders Gravers

7 comments

 1. Charles Nielsen

  Det strammer til Mine Herrer og Damer.

  Videoen er særdeles selv forklarende.

 2. Karen Margrethe Larsen.

  Fremragende.
  Jeg kunne ikke være mere enig.
  Jer er dybt taknemmelig for det enorme arbejde, I gør for Danmark.

 3. Pingback: Underskudsregering på mere end ét plan | Hodjanernes Blog
 4. Anonym

  Ja, det må stå helt klart for enhver – selv de “politisk korrekte”, som jeg snarere betegner som Danmarks forrædere sammen med politikerne, at indvandrerbyrden udmarver landets økonomi og har gjort det i mange år! Økonomisk racisme mod danskerne kan man kalde det. Dette selvom, at regeringerne har prøvet at skjule problemerne og belært os danskere om “den rigdom” som ikke mindst den muslimske indvandring er for landet og for den højt besungne multikultur – rent bedrageri! Hvad er meningen med galskaben? Det ved vi godt, men det gør langt fra sagen bedre.
  Nettet og dagbladene flyder konstant over med de mangeartede problemer, som vores land og den danske befolkning bliver belemret med, deriblandt ikke mindst forbrydelser, som især begås af et stort antal muslimer, de indvandrere, der udgør den største gruppe.
  Et eksempel af nyere dato: “Justitsminister Morten Bødskov skjuler skandale om kriminelle asylansøgere.” i det tifælde var der tale om et antal hviderussere. ” Vi har en formodning om, at nogle spekulerer i det her”, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi. De seneste tal viser, at asylansøgere overtræder straffeloven 23 gange så ofte som danskerne. Typisk er der tale om tyveri, indbrud, vold og salg af narko. “Da pengene forsvandt, forsvandt romaernes behov for asyl”!!! (Kilde: denkorteavis.dk). Luk grænserne for det pak og for det muslimske pak!
  Livslang eller længere varende offentlig forsørgelse af indvandrere skal ophøre. Så er det hjemsendelse. Det skal nok formindske antallet og lægge en dæmper på tilstrømningen til stor gavn for Danmarks økonomi! Og så er Danmarks Riges Grundlov den eneste lov, der gælder og accepteres i Danmark.
  Derfor stemmer jeg selvfølgelig på Partiet Stop Islamiseringen af Danmark – også til næste folketingsvalg. Lad os få indsamlet vælgererklæringer!

  KM

 5. H. Kristensen

  Endelig lidt SUND fornuft. Kunne ikke siges bedre og skal heller ikke goeres bedre. DET skal bare goeres.

  Stem SIAD saa meget i kan og lav Danmark om til “Det ER et yndigt land”.

 6. B. Andersen

  Det forslag kan jeg kun bakke op og tage hatten af for. Du har min stemme til Kommunevalget Anders.
  Fortsæt det gode arbejde og formål.