Moderat islam = Moderat nazisme. Det er vores pligt at gøre modstand

britisk_soldat_knivdraebtbritisk_soldat_gerningsmand

Nu har der været endnu et angreb mod vesten og vores frihed fra “fredens religion” islam. En Engelsk soldat blev dræbt på en travl gade i London til skriget allahu akbar, allah er stor. De næste dage vil vi høre de såkaldte “moderate muslimer” tage afstand fra drabet og sige at det ikke har noget at gøre med islam, morderne har misforstået islam og at islam er fredelig. Andre vil fejre det som en sejr over de vantro.

Her i vesten siger vi at der er radikal islam og moderat islam, men imamerne og andre muslimske ledere siger at islam er islam! islam er koranen og koranen må ikke tolkes da det er allahs ord.
Vi ser drab, terror, kvindeundertrykkelse,pædofili, barnebrude, æresdrab osv, muslimer dræber kristne, buddhister, hinduer og hinanden hele tiden.
Hvis en såkaldt religion “fredens religion” som muslimerne og venstrefløjen er enige i at den er, kan tolkes eller bliver misforstået af så utrolig mange muslimer, så må man da kun kunne komme til en konklusion, at koranen er grunden til problemet, da den kan tolkes og “misforstås” af så mange muslimer til at begå voldelige handlinger. Da det er koranen der bliver prædiket i moskeer vil der jo konstant være en fare for at der er nogen der bliver radikaliseret eller “misforstår” imamen og begår en terror handling. Vi har set mange sager med muslimer dømt for terror her i Danmark der netop var blevet radikaliseret i deres moske, bla sagen om brødrene fra Gellerup i Århus.

Byggeriet af den nye stormoske i København bliver støttet økonomisk af iranske penge og de fleste ved at Iran ikke er moderat og hader Jøderne og staten Israel. Iran vil have indflydelse på hvilke imamer der skal prædike og det vil med sikkerhed være sharia, med al dens kvindeundertrykkelse anti-demokrati og had mod Jøder, homoseksuelle og kristne. Så mon ikke den vil udklække nogle flere terrorister med had mod demokrati og vestens levevis.

Der er heller ikke nogen der er i tvivl om at det ikke var alle tyskere som var medlem af nazipartiet, der slog Jøder ihjel og kæmpede for at overtage verden. Der er heller ikke tvivl om at krigen var imod nazismen, ikke kun den radikale nazisme, men hele den nazistiske ideologi. Derfor er det hele den islamiske ideologi der skal bekæmpes, ikke radikal eller moderat, men islam i sin helhed. Hvis der var håb for at islam kunne blive reformeret som kristendommen blev det, så kunne vi måske leve side om side i fred, men jeg tvivler på at det vil ske, da det kræver at de vil blive nødt til at ændre koranen fundamentalt og det ville tage årtier og det er noget vi ikke har råd til at vente på, hvis vi og vores børn vil leve i fred og beholde vores kultur og levemåde.

Jeg håber at hele Danmark snart åbner deres øjne og kommer til fornuft, så at vil alle kan arbejde sammen og redde vores kultur og komme til at leve i fred igen uden frygt for fremtiden.

Vi må kæmpe for vores børns og Danmarks fremtid, vi kan stadig bruge demokratiske midler til at ændre på politikken der bliver ført af regeringen, vi kan stadig holde demonstrationer, men hvis vi venter, hvis vi bare sidder og tænker at det er der andre der gør så det behøver vi ikke, så kommer der en dag hvor vi ikke længere kan gøre de ting.

Ønsker vi virkelig mellemøstlige tilstande i Danmark, med kvindeundertrykkelse, homofobi, jødehad og mere vold i gaderne indtil at de via vores demokrati har overtaget hele Europa og så vil have deres drømme-kalifat indført og det ender med borgerkrig?

Paul Mikkelsen

3 comments

 1. Anonym

  Ja, det er de klare kendsgerninger, som Paul Mikkelsen fremkommer med. Trods alt tror jeg, at der er flere og flere af den danske befolkning, der er kommet på det rene med, at den muslimske indvandring er en regulær fjendtlig besættelse af vores land og set i bakspejlet langt mere farefuld end den nazistiske besættelse blev – trods alt!
  Der er ikke mangel på beviser på den islamiske aggression i store dele af verdenen!
  Skandaløst og uendeligt tragisk er det, at forræderne, EU, vore egne og europæiske politikere og en hob af medløbere går ind for en dansk, en europæisk tilslutning af Europa til det islamiske imperium, Dar al-Islam, I Fredens Hus, som i sandhed er ufredens, lidelsernes og dødens hus!
  Vi har en enorm vigtig – en livsvigtig kamp foran os, og den skal kæmpes! Stop Islamiseringen af Danmark – alle danskere. Det er NU, det gælder!
  KM