Hvor ligger sympatien fra vores politiske ledere efterhånden, hos islam eller hos ofrene for islam?

Man tror ikke sine egne ører, når man hører, hvad den engelske premierminister David Cameron udtaler i forbindelse med det bestialske mord i London, hvor to muslimer på åben gade kører en engelsk soldat ned og derefter skærer voldsomt og brutalt i ham med knive, mens de på arabisk råber, at Allah er stor.
Den engelske premierminister siger bl.a., at det religiøse mord på den engelske soldat er et angreb på islam, som har gjort så meget godt for England. !!!

Er landets overhoved gået fuldstændig fra koncepterne?
Er han totalt uvidende om ideologien islam?
Eller er han mon blevet truet til direkte at lyve for åben skærm?

Samtidig roses de muslimske organisationer for så hurtigt at have taget afstand til det religiøse mord, idet disse har udtalt, at mordet intet har at gøre med islam.
Jamen dog!
Her ser vi Taquia for fuld udblæsning:
Den hellige muslimske løgn, som den troende muslim skal anvende for at forvirre fjenden (den vantro), så denne ikke aner uråd.

De to muslimske mordere har intet gjort, som ikke står skrevet i Koranen.
De har ganske enkelt fulgt et af de mange påbud om at slå vantro ihjel. Læs bl.a. sura 2.192: ”Dræb og slagt (de vantro) hvor I end finder dem. Og dræb dem, hvor end I støder på dem, og fordriv dem.”
Kan man bebrejde en troende, at han til punkt og prikke vil følge sin religion?

Lige siden islams fødsel (ca år 630) har vold og terror været en bærende del af ideologien/religionen islam.
Hver dag fyldes vi af medierne med ”muslimer-nyheder”, som drejer sig om vold og terror begået af muslimer i f.eks. Frankrig, Danmark, Sverige, Syrien osv..
Det kan en britisk premierminister ikke være uvidende om?

Det er horribelt, at vi i 2013 skal høre på den ene løgn efter den anden om voldsideologien islam.
Hvorfor skal sandheden i den grad forties?
Hvorfor skal vi fyldes med løgn og bedrag?

Slaphed og angst, fejhed og underdanighed skal erstattes af mod og handlekraft.
Løgn erstattes af sandhed!

Medierne skal stå til ansvar over for befolkningen.
Når man hører i medierne, at  English Defence Leage straks beskyldes for at ”udnytte situationen”, ja så må man rive sig i håret af harme.
At benytte og beskrive virkeligheden kan da ikke bebrejdes frihedselskende mennesker?
Naturligvis – og heldigvis – er der mennesker, der ikke stiltiende vil finde sig i underkastelse.

3 comments

 1. Anonym

  Premierminister David Cameron har nu mistet al ære, hvis han overhovedet nogensinde har haft nogen. Føj for Den Lede!
  Jeg gentager, Europa er forrådt af sine egne politikere, de ikke blot sympatiserer med islam, de uslinge har lagt sig fladt ned for islam!
  Ikke desto mindre har ikke mindst engelske politikere sendt og sender deres lands soldater i kamp mod islam blandt andet i Afghanistan samtidig med, at de forråder disse soldater på den mest smertelige måde og yderligere fængsler frihedskæmpere, der kæmper ærligt og åbent mod den islamiske besættelse og alle dens grusomme følger. Det er dybt godnat for det engang hæderkronede Britanien.
  KM

 2. Anonym

  De tør ikke og stå frem imod islam. De er bange for og blive hængt ud som nazister. De er bange for og være grund til at byerne bliver brændt af.
  De vil ikke skabe krig imellem dem og os. Men den er her allerede. Olien vi har brug for. Vi så jo i 1972 hvordan det vil gå, hvis hanerne lukkes. Vi er afhængige af deres sorte guld. Og de ved det. Derfor er der skrevet under på import af muslimer og olie. Befolkningerne vil de skide på. Vi er bare arbejdsbier og slaver.
  Husk at muslimerne hentede slaver helt op til Island engang, hvor de slagtede befolkningen. Det samme sker idag!!

 3. Michael Unna

  Der ryddes op i afghanistan efter et religiøst rædselsregime af værste skuffe, selv inden for de arabiske regimers målestok. Og en soldat der har været med til at rydde op bliver myrdet i london (samme forsøg i Paris). Det har intet med Islam at gøre? Fuldfed løgn, når dhimmipolitikere fralægger Islam sit ansvar for dets voldelige undertrykkelse og modbydelighed. Men som man vel kan sige om Vestlige politikere med Deres dhimmidiplomati, med et kinesisk ordsprog om et helt andet parti,-everybody says she,s a lady. Everybody knows shes a whore-.