Så dybt er den politisk korrekte venstrefløj sunket i Europa!

jude_badgePå Paul Kruger Skolen i Haag i Holland lavede man et udkast til en mindeplade for skolens jødiske elever som under 2. Verdenskrig blev deporteret til den visse død i nazisternes udryddelseslejre i Polen. Men af frygt for eventuel muhammedansk vrede over en sådan mindeplade, har skolelærerne på Paul Kruger Skolen i Haag valgt at lade være med at opsætte denne mindeplade.

Man kan blot spørge sig selv: Er den politisk korrekte venstrefløj i Europa i virkeligheden en samling usle Holocaustbenægtere á la den nu afdøde berygtede tyske nazist og kz-vagt Thies Christophersen???? Hvad får sådanne vattede politisk korrekte venstreorienterede skvat til bevidst at mørklægge mindet om de af skolens jødiske elever, som under 2. Verdenskrig brutalt blev myrdet i nazisternes dødslejre i Polen???

Disse uskyldige skolebørn blev myrdet blot fordi de var jøder! Selv deres voldsomme død bliver nu åbentlyst benægtet af disse politisk korrekte venstreorienterede. Så dybt er Europa sunket anno 2013!

Mads
SIOE-leder Færøerne

4 comments

 1. Michael Unna

  Ja det har du ret i. De pavloske hjernedøde hunde logre og bjæffer, bare man bruger tillægsordet-højreorienteret, om hvad som helst. Så hvis man forsvare Jøders ret til identitet i Danmark, så er det fordi man er -højreorienteret-, istedet lefles der for en usekulær religion, som til forveksling ligner Nazismen i sit jødehad, og som derudover har en Dikatorfører og kvindeundertrykkelse, som er uden sammenligning blandt andre store religioner og politiske overbevisninger. Trods det både internationalt og nationalt (både på det makro og mikro agtige politiske plan og i dagliglivet) står skrevet og bøjet i neon, hvad det er man har at gøre med, så lyver de dem til en bedre etik og moral,ved bevidstløst bare at kalde kritik for højreorienteret. Idiotmoralister som de er. Ja de er færdige. Ingen grund til at bruge dem etisk til noget.

 2. Anonym

  (Tilføjelse):

  Dhimmificeringen er udbredt i Europa, hvilket muslimerne kun har hån tilovers for – selvom nogle siger det modsatte, Taquia, den muslimske løgn!

  KM

 3. Anonym

  Holallah!
  Ja, føj! – Atter bekræfter en hændelse, at så uendeligt dybt er de politisk korrekte i alle samfundsklasser i hele Europa sunket og har været det alt for længe.
  Hver enkelt person i nævnte grupper er landsforræder og nogle endog stikkere. De er i realiteten langt farligere for staternes sikkerhed og fortsatte beståen end fjenden, islam i Den nuværende Verdenskrig.

 4. Pingback: Så dybt er den politisk korrekte venstrefløj sunket i Europa! | Stop islamiseringen af Danmark | dkbeep : Indvandringens Pris