Ytringsfriheden i krig med formørkede sandhedsfornægtere

Oversat fra Pamela Geller’s nyhedsbrev:

pame_geller_busadverts

For større billede klik på billedet

Sandhedsfornægterne er mange i Seattle

Palæstinenserne har samme rettigheder som israelerne – men udgør kun 1/3 af befolkningen. Både præsidenten for de palæstinensiske myndigheder Mahmoud Abbas og USAs yndlings premierminister Salam Fayyad har ladet sig citere for, at ingen jøder vil få tilladelse til at bo i Palæstina og at alle jødiske samfund i Judæa og Samana og de jødiske bosættelser, der er bygget siden 1967 i Jerusalem, må tømmes helt, før de vil acceptere deres stat. De forlanger en ”Judenrein” (jødefri – o.a.) stat.

Det muslimske mindretal i Israel identificerer sig med aktive fjender af staten (Israel), såsom terroristorganisationerne Hamas og Hezbollah. “Vejen til fred” er at anerkende den jødiske stats ret til at eksistere og at rense koranen for jødehadende tekster, der opfordrer muslimer til at begå folkedrab.

I Israels uafhængighedserklæring bestemte grundlæggerne, at deres nation skulle være en jødisk stat, der tilbyder lige rettigheder til dens arabiske borgere.
Man ser ingen sådan lighed for jøder (eller for kristne eller andre ikke-muslimer) under sharialoven i muslimske lande. Der er ingen ligeret for kvinder eller religiøse mindretal i Gaza eller et hvilket som helst andet land, hvor sharia er gældende lov.

Dette var selvfølgelig ikke acceptabelt for de rådvilde og kompromitterede myndigheder (der stod for at afholde reklamekampagnen på busserne i Seattle – o.a.). De forlangte at vi fremviste dokumentation for, at de palæstinensiske myndigheder opfordrede til en jøde-fri stat. Tror I at de bad jøde-haderne om dokumentation for, at ”palæstinenserne” ikke havde ligeret i Israel? Det tror jeg heller ikke.
Vi gav dem denne dokumentation (for at de palæstinensiske myndigheder opfordrede til en jøde-fri stat). Vi sendte dem citater fra Mahmoud Abbas og andre palæstinensiske ledere, der har udtalt, at ingen jøder vil få lov at bo i den palæstinensiske stat. Men de (busmyndighederne) tøver stadig med at køre reklamekampagnen. De er dødsens bange for imamerne og tør ikke gøre dem sure ved at køre vores reklame baseret på fakta.

Vi er klar til at gå i retten for vores ret til talefrihed. Og vi vil vinde. Men vi behøver jeres hjælp – til retsmæssige omkostninger og til prisen for reklamerne samt udgiften til at køre disse reklamer overalt, hvor jødehaderne kører deres. Ingen andre stiller jihadisterne og de islamiske fanatikere til ansvar for deres udtalelser, som vi gør. Ingen andre imødegår de Goebbels-lignende stor-løgne og blodige bagvaskelser mod Israel, som venstrefløjen spreder overalt. Tænk venligst over, hvor vigtigt det er, at imødegå deres løgne – og donér via PayPal til americanfreedomdefense@aol.com .

Og vigtigst af alt, jeres bidrag gør det muligt for os at udsende vores sandhedens budskab og forsvare frihedens sag i disse for vor verden så mørke tider, hvor løgne styrer ytringsfriheden overalt.