Nettet koger

somalier_voldtaegtI de seneste dage efter det blev afgjort at den somaliske voldtægtsforbryder Ahmed Omar Mohamed som voldtog en blot 10-årig pige i Gullestrup ved Herning i nov. 2011 nu blot slipper med fængsel og undgår udvisning, har nettet forståeligt nok kogt over af raseri.

Der er  blevet oprettet en underskriftindsamling for at somalieren bliver udvist af landet. Vi opfordrer alle til at skrive under og evt. give en kommentar inde på siden. I skrivende stund har næsten 7000 allerede skrevet under:

http://www.skrivunder.net/udvis_voldtagtsmanden

_ahmed_omar_mohamed

I SIAD mener vi at det danske retsvæsen som burde beskytte og yde retfærdighed overfor det danske folk med denne kendelse istedet spytter på og griner af det danske folk. Hvis retten mener at det er blevet vigtigere at yde omsorg overfor en udefra kommende person, som tydeligvis ingen respekt har overfor danskerne og det danske samfund og  som har en hel anden kulturbaggrund med totalt anderledes værdinormer, end det er at tilgodese danskernes og de forudrettedes tarv, så har den dømmende magt spillet fallit overfor danskerne.