Storbritannien et skridt tættere på at være en dhimmi-stat

pamela_robert

muhamed_al_arefe

Mohamed al Arefe

Pamela Geller, Robert Spencer og jeg som formand for SIOE skulle den kommende lørdag over middag nedlægge blomster og kranse med hhv. Stars and stribes, Dannebrog og det britiske flag på stedet hvor den britiske soldat Lee Rigby blev dræbt af troende muslimer.
Først kørte de ind i ham og derefter hoppede de ud og halalslagtede ham og optog video med den engelske soldats blod dryppende fra hænderne.

Pamela, Robert og jeg ville vise vores dybtfølte sorg over dette meningsløse drab, men det kommer vi ikke til nu, idet Pamela Geller og Robert Spencer er blevet forbudt indrejse i England af den engelske indenrigsminister Theresa May med begrundelsen at det vil medføre uroligheder.
Det forstår vi ikke da vores organisationer SION, SIOA og SIOE er fredelige. Vi har aldrig deltaget i vold og uroligheder, det har altid været moddemonstranterne der har gjort det, derfor er det komplet uforståeligt at man tillader Mohamed al Arefe – en muslimsk hadprædikant der opfordrer muslimer til at banke deres koner – at komme ind i England, når to fredelige islamkritikere bliver nægtet indgang.
Med dette forbud har den britiske regering taget endnu et skridt ind i den endeløse række af muslimske krav om at England indretter sig efter muslimerne. Storbritannien ligner mere og mere en dhimmi-stat.

SIOE vil nu tage skridt til at lave en koordineret samtidig demonstration ude foran britiske ambassader i Europa og kræve at Pamela Geller og Robert Spencer får lov at indrejse i Storbritannien.

Anders Gravers

6 comments

 1. Korsridderen.

  Og Tommy Robertson fik heller ikke lov. Han og en anden blev anholdt af Dhimmipolicen.
  Men den mand der angreb Robertson fik selvfølgelig lov at gå, han var selvfølgelig araber.

 2. Nielsen


  David Wood er en af de, der kan forklare terrororganisationen islams natur. Spencer og Geller kan dog sagtens følge med. Nok derfor dhimmipolitikerne i England har udelukket dem.
  Skam over England.

 3. peter jensen

  Dette var ikke smart af England, hvad havde de gjordt hvis det var hans familie der var en del af SIOE havde de så forbudt dem at ligge blomster ?.
  England viser jo åbenlyst at hvis man kan ødelægge mest, så har man også mest at sige.
  Det man forskeldsbehandler tros retninger og forfølger politiske holdninger i England, ved at forbyde mennesker adgang hvis de ikke bukker hoved for islam, det er ikke kun bekymrende men også et hårdt slag mod den ikke islamiske del af den engelske befolkning, England er igang med at forhindre SIOE politiske partier i at kunne deltage frit, og i at ytre sig som de mener rigtig, inden for loven.
  Der er ingen lov i mod SIOE i england og ej heller nogen lov om at SIOE ikke må ligge blomster.

  Jeg håber at man tager Englands beslutning ind i retten og for en dom stol.

 4. Michael Unna

  Winston Churchills hjemland. En britisk soldat der er blevet dræbt……Det er yderst pinligt for England ud over det sædvanlige……hvordan kan vi nogensinde tro de igen kan forsvare frihed og demokrati…..Det er ualmindeligt trist.

 5. Anonym

  Hændelsen er hårrejsende og ufattelig!
  Bliver næste islamiske skridt – støttet af parlamentet og andre øvrigheder, at Buckingham Palace bliver omdannet til en moske?
  KM