Flere liv ødelagt af voldtægtsmanden Ahmed Omar Mohamed

somalier_voldtaegtVoldtægtsmanden, Amed Omar Mohammed atter i medierne.

Ifølge BT, 1. juli kan man atter læse om Ahmed Omar Mohameds voldtægtseskapader.
Foruden voldtægten 19. november 2011 mod den 10-årige pige fra Gullestrup forsøgte Ahmed Omar samtidig at voldtage den 10-åriges 9-årige veninde.
Derudover blev en 19-årig pige fra Herning 22. oktober 2011 udsat for voldtægtsforsøg af samme Ahmed Omar Mohamed.
Den 19-årige pige blev med en kniv truet ned i en kælderskakt og tvunget til oralsex og i 50-60 minutter forsøgt voldtaget.
Som følge af den grusomme oplevelse er (også) den 19-åriges piges tilværelse lagt i ruiner. Hun er droppet ud af flere uddannelser og har udviklet angst, posttraumatisk stresssyndrom og overvejet selvmord, mens en gæld har tårnet sig op som følge af psykologregninger.

Sagen er kommet frem i medierne som følge af pigens henvendelse til BT om den langvarige kamp med Herning Kommune. Efter 25 gange at have forsøgt at få hjælp, er det således med BTs hjælp endelig gået op for Herning Kommune, at hun har brug for økonomisk hjælp og personlig støtte.

Nu er spørgsmålet, var retten i Herning og siden Landsretten bekendt med ovennævnte sag?
Det er nu at håbe, at alle sager kommer for Højesteret, og at man der vil erkende, at en UDVISNING af Danmark af Amed Omar Mohammed efter endt afsoning af fængselsstraf må blive den endelige domsafsigelse

8 comments

 1. Pia Hansen

  Han skal bare sendes tilbage hvor han kommer fra…. og igen skriver jeg, han skal have skåret pikken af og hvis en anden så tager nosserne, så vil han se ynkeligt ud resten af sit liv….

 2. Nielsen

  Jeg håber ingen af skadedyrets ofre og ofrenes familier og pårørender tilgiver eller glemmer hvad der er blevet udøvet mod dem. Jeg håber også at voldsmanden kommer til at mærke deres vrede.

 3. carsten larsen

  Jeg bor i Gullestrup ved Herning, og jeg kan love at det møgsvin ALDRIG kommer til at vise sit grimme fjæs her mere !! .
  For hvis han gør, så kommer han her fra i en ligpose !!! .

 4. Torsten Schemel

  Magen til feje kujonagtige svin har jeg da aldrig oplevet. Her man muslimernes sande ansigt. Overfalde og voldtage 9,10 og 19 årig. Fy for satan. Bare rolig venner Rambo og chuck Norris skal nok få fat i ham. Dem er der sku ingen som løber om hjørnerne med.

 5. Poul Berg

  Vi går alle og er skrækslagne for, hvornår vor regering i lighed med andre lande som UK indfører lov til at anvende sharialoven. Altså, hvis det skal gå os sådan, at vi også kan dømmes efter den, hvilket vi jo på en måde allerede bliver gennem kostvaner og badesituationer samt meget andet.
  Men ville det ikke være en fordel alligevel, hvis vi fik lov til at bruge shariaen på de mennesker, der selv går så varmt ind for den. Så kunne vi springe vor egen barmhjertighedslov over og begrave denne her fyr til livet, inden vi får nogen – gerne af hans egen slags, der er trænede i øvelsen – til at spille croquis omkring ham.

 6. Jørgen H Christensen

  Jeg har i mange år været for Dødsstraf og her er et tilfælde, hvor det er fuldt berettiget, han er ikke værd at føde på.

 7. Pingback: Flere liv ødelagt af voldtægtsmanden Ahmed Omar Mohamed | Stop islamiseringen af Danmark | dkbeep : Indvandringens Pris
 8. mette

  Jeg er sikker på, at hvis denne “gen-opdragne” voldtægtsmand får lov til at blive i Danmark, har vi ikke set den sidste voldtægt fra hans side – mellem sine ligesindede i fængslet vil han være en “helt”, og et fængsels ophold i DK er et “hotelophold” i forhold til somaliske fængsler – Han skal ud NU – der er ingen grund til at føde på ham i 6 år mere – hans forældre har en del af skylden, og burde også udvises –
  Han burde have vidst bedre, da han allerede kom til Danmark som 7årig, men forældrene har nok syntes, at han var blevet lidt for vestlig og sendte ham tilbage –
  Men hvorfor har han i det hele taget fået opholdstilladelse – hvis han kan tage tilbage til “genopdragelse” så er han så åbenbart ikke i fare for sit liv og derved bliver han og familien bare “velfærds-turister” i Danmark – og dem skal vi altså se at få ud af landet – de koster os alt, alt for meget – nu må det være slut med denne blødsødenhed fra regeringens og domstolenes side!