Enhedslisten: Intet nyt under solen fra kommunisternes side

stalinhitlerpolpot

SIAD arrangerer en demonstration d. 2. august foran Hvidovre hospital, fordi det nu erklærer at al okse, kalv og fjerkræ er halal. Det mener SIAD er led i en større plan om at islamisere Danmark. Man får snigende ind ad bagdøren en masse islamiske særregler.

I SIAD har vi fået nok af det og vil have tilbagerullet enhver særregel, som den såkaldte religion islam har fået gennemtrumfet i Danmark. Demonstrationen har så faldet de nyttige idioter fra Enhedslisten for brystet og de er begyndt at kommentere på vores facebookgruppe for eventet. Her viser de klart og tydeligt at der intet nyt er under solen og at der ingen forskel er på de metoder socialisterne brugte i det gamle sovjet eller nazi-Tyskland.
Enhedslistens folk bruger samme taktik idag som man gjorde dengang selvom de ikke kalder sig kommunister idag men Enhedslisten.

Systemkritikere blev sygeliggjort af disse socialistiske diktaturer, den mest berømte af dem er nok Aleksandr olsjenitsyn, en tidl. officer i den røde hær der kom med de “forkerte” bemækninger om systemet og endte i fangelejr til såkaldt resocialisering. Masser af systemkritikere endte på sindssygehospitaler og blev medikeret så de ikke kunne tænke. Det mener Enhedslistens folk i Danmark også. Der skal være plads til forskellighed, bare ikke fra dansk side. Se herunder. (Klik på billedet for større billede)

screenshot_EL_halal240713