Vigtig viden om Ægypten og ægypterne

Ægyptisk kirke brændes ned. (Billede fra Frontpage Mag.)

Ægyptisk kirke brændes ned. (Billede fra Frontpage Mag.)

I Politiken er der i dag (d. 18-8-13) en artikel, hvor der indsniger sig en alvorlig fejl.

Man beretter nok for første gang, hvordan kopternes kirker bliver brændt ned, og de kristne bliver dræbt.
Der er sikkert ikke nogen af de politisk korrekte, der vil indrømme fejlen.
Man skriver, at af de 80-90 mio. ægyptere er ca. 10% kristne.
http://politiken.dk/udland/ECE2051322/egypten-kirker-kristne-og-museer-er-i-farezonen/

Det forholder sig sådan, at de 10% kristne er ægyptere, mens de 90% er arabere, der er efterkommere af erobrerne fra fortiden.
Man kan tage bare sådan en ting som smadring af de gamle ægyptiske fund på museerne. Det ville en ægypter aldrig finde på.
Arabarbarerne smadrer alt, der ikke er arabisk fra tiden efter forbryderen Muhammed.
Disse arabere i Ægypten er ikke mere ægyptere, end palæstinensere med dansk pas er danskere.

Mange vil stadig påstå, at den slags aldrig vil ske i Danmark, men der er jo allerede danske kirker, der må betale for beskyttelse.
Enkelte kirker har oplevet angreb med hærværk, og vagtmændene, man kan betale for sikkerheden, er muslimer!
Man tjener på sine egne, der opfylder koranens krav ved ødelæggelse.
På samme måde, som muslimerne tjener på afgifterne for Allahs velsignelse af slagtedyrene, som vi efterhånden alle betaler til, penge, der går til terrororganisationer.
Vesten betaler for sin egen ødelæggelse.

Intet land kan overleve muslimsk indvandring. Danmark vil snart udvikle sig til Dangypten – ikke på grund af de ægte ægyptere.
Enhver politiker, der går ind på selv det simpleste krav, der fremsættes af hensyn til islam, er landsforrædere.
Enhver sygehusdirektør, der retter ind efter fødevarekrav i shariaen, er som værnemagerne.
Enhver vuggestue og børnehave, der lukker af for danske traditioner, er forskræmte høns, der tjener landets besættelsestropper.
Enhver skoleleder, der forbyder danske sange og traditioner, bør retsforfølges.
Det er ikke danskerne, der taler om dem og os. Det er dem, der taler om os. Vi er urene som svin og aber. Kommer deres døtre for nær til vore unge drenge, kan det koste hende livet for familiens hånd, og den unge mand kan forvente en alvorlig afklapsning.
Enhver myndighedsperson, der efterlyser giftermål mellem dem og os, er at betragte som medvirkende til vold.
En ung, dansk pige, der gifter sig med en muslim, vil en dag vågne op til sit livs mareridt, som mange allerede har beskrevet i bøger.
To så fremmedartede kulturer og religioner kan og må aldrig blandes, idet vildskabens repræsentanter altid vil vinde, da de elsker døden højere end livet.

Poul. Berg

4 comments

 1. Anonym

  Poul Bergs beretning er præcis, som det både historisk og nutidigt forholder sig i Ægypten.
  Gode kommentarer.
  Ja, hvornår vågner den ikke proislam danske befolkning inklusive politikere op? – Tør vågne op!!!
  Og sammen med SIAD går til samlet dansk modstandskamp mod islam, mod islamiseringen og driver fjenderne tilbage til deres egne barbariske islamiske lande?
  Husk til de kommende valg at vælge partier og kandidater, der via lovgivning kæmper mod islamiseringen af Danmark på enhver måde.

  KM

 2. peter jensen

  Det som de danske politikere ikke helt har forstået som Villy og mange af de andre, er at det som sker i Egypten hvor hæren griber ind, er ikke fordi hæren har lyst til at gribe ind, men fordi der foregår et kæmpe overgreb på civil befolkningen under det muslimske broderskabs såkalte demokratiske styring.
  Det som broderskabet gjorde var at bruge demokratiet til at fjerne demokratiet, og sette sig på magten, de danske politikere tror selv at der ville komme et nyt demokratisk valg, men her tager de fejl, det muslimske broderskab ville aldrig tillade et nyt valg på demokratisk vis, og det vidste hæren, for broderskabet trode at de havde hærens støtte til at bi beholde magten i landet.
  Da det gik op for hæren hvad det var det muslimske broderskab i virkligheden ville sagde de fra, den Egyptiske hær ønskede ikke en ny krig med Israel, og hvorfor siger jeg så det, jo ser i Iran har i mange år støttet det muslimske broderskab økonomisk, og for den økonomiske støtte ønsker Iran noget igen, kik på det store billed hvor ligger Egypten, Syrien, Iran og hvor har hisbolla deres fæstning, de ønsker en ny lang krig med Israel, og det værste af det hele så har vi nogle u-vidne og godtroende politikere der setter og støtter denne plan uden at se hvad de i virkligheden støtter.
  Jeg er helt med på at det er helt forfærtligt at så mange mennesker er blevet dræbt i Egypten over de sidste uger, men de mennesker er blevet brugt som skak brikker i et længere spil, og det har virket, for vestens politikers koner ser ikke skak spillet, men kun de stakkels mennesker der bliver brugt for at påvirke vesten.

  Hvorfor er det at Egypterne er sure på Danmark, jo det er fordi medierne holder med de 100.000 fanatikere der dræber kristne og andre religioner, og vil styre de 80 milioner andre i et islamisk hjerngreb, og vil bruge dem til foder til en fremtidig krig mod Israel og vesten.
  De selv samme mennesker som vi har kæmpet i mod i AFG, og Mali står vores danske politikere og holder hånden over nu, og det er en af grundene til Egypterne er sure, jeg forlanger ikke at Villy skal kunne forstå virkligheden, men jeg forlanger at han begynder at se anderledes på konflikterne, islamisterne tænker ikke kapatalistisk de tænker militærisk, og det lære de fra barns ben, for hvad er det koranen er i virkligheden, det er en militær håndbog som fortæller hvordan du kan føre en krig uden en krone på lommen, og hvad du kan tilbyde de mænd som ønsker at kæmpe for dig uden at få løn.

  Men som sagt så er det kun min mening, det er jo ikke sikkert det er sådan 🙂

 3. Peter Larsen

  Hvad virker mod islamisterne? Mon ikke egypterne ved det? Det er vel ikke tilfældigt, det der er sat i værk af det egyptiske militær. De kender, om nogen, til den arabiske mentalitet.