Fra en læser med noget på sinde

Kære Danmark og alle borgere
Jeg ville gerne have lov til at sige et par ord til jer alle. Jeg er ikke ude på at støde nogen overhovedet, jeg synes bare at vi som danskere (alle i Danmark) skal og må stå op og sige stop! Nu er det da nok!
Det hele startede med at et hospital kom frem med ”nyheden” som de ikke har fortalt til hele Danmarks borgere, at de, i mange år har serveret halal kød til alle selvom de ikke ville have det og børnehaver ikke servere frikadeller for at nogen ikke kan og vil spise det ??? Det er da godt at det omsider kom frem selvom det er et eller to år for sent. Det er da på høje tide at danmark vågner op!
Vi har i Danmark mange gode og mange dårlige love, men ligefrem tage friheden fra os alle er da ikke ok ,
Vi må ikke ryge, vi må ikke spise hvad vi vil have m.m og hvad vi spiser og hvor og hvordan det er alt kontrolleret af regeringen? Det er da ikke helt rigtigt ? vi kommer ind til lægen som siger til os : du må ikke ryge du skal spise sundere men når jeg forlader lægen hvad gør han så ? ud og have en rygepause og en wienerbrød og en cola ja da det er da hans ret . men hvad med min? En politiker siger til folket du skal ikke ryge det er meget farligt for dig mens han står i et rygerum som alle borgere har betalt for at han kan nyde sin cigaret i fred og ro mens vi andre bliver forhadt for at tænde en cigaret på gader og restauranter, vi har betalt for hans fine rygerum til 2-400000kr som vi har betalt igennem skatten vi har knoklet for at han kan ryge i fred. Mens at vi ikke må fordi det er farligt for os, jeg troede vi var store nok til at bestemme hvad og hvor vi vil ryge? De er, hvorfor kan vi ikke også? Hvor er forskellen?? Jeg kan ikke se den ..
Her i Danmark siger de vi har krise ikke? ……….. hvordan kan vi have en krise ……..når man køber 3 militær skibe som vi ikke har folk til at besætte…vi har 3 skibe til hvad ? intet … vi har krise men København laver nu en tunnel eller metro hvor har de fundet de penge ? jeg troede når man har krise har man ikke råd til at gøre eller lave ekstra ting ?? den krise Danmark har er selv lavet af regeringen og eksperter der siger dette!
Hvad er de eksperter i ? at bestemme over andre ? det er da vidst ikke demokrati ?
Danmark er et demokratisk land som ikke har noget at skulle sige ! borgerne hvad betyder vi for jer ? er vi bare små myre der laver det hårde arbejde mens I fortæller og hvad vi kan og ikke kan ?
Ja Danmark har en krise ja .. men det er ikke som i tror , vi er mange borger der er utilfredse med den måde vi alle bliver behandlet på . hvorfor tror i at turister ikke kommer mere ? det er alt for dyrt i danmark og danmark er ikke venlig mere. Danmark er ikke det lykkelige land det engang var … de siger vi er lykkelige mennesker ? hvem siger det ? eksperter? Jeg ved at mange rigtig mange danskere er ikke lykkelige. Hvem synes det er lykken at blive skubbet af siden for en der har travlt kan skubbe til en handikappet ? eller få smækket døren i foran sig for unge har ikke lært at holde døren for ældre? Er det lykken? Eller at dine børn siger fuck til læren i skolen? Hvor er respekten blevet af? Det er ok at eleven sidder og sover i skolen for læren har ikke ret til at sige noget? Det må da være lykken? Og hvad lære vi og vores børn så af det ?
Har vi ret til at sige til vores hunde at hvis nogen bryder ind i hans hus at han må ikke bide så bliver du bare aflivet.. der var en gang en hund var hund .. nu må den ikke være hund .. skal vi bestemme over det ? og bare skyde uskyldige dyr ? fordi vi har en lov der siger at hunde ikke må bide ? hunde har altid bidt og det er ikke hundens skyld det er dens ejer , hvor mange lande har man en lov der giver naboen lov til at skyde
andres hunde ??? jeg kender ikke til nogen og de lande der høre om dette er vildt forarget. Skal vi så også skyde hesten for at sparke mig ? fordi jeg gik fortæt bagom hesten? Fordi nogen vælger at spise kød skal vi bare slagte den men kan man da ikke behandle dyrene ordentligt ? de har ikke valgt, det har vi.
Vi har så mange skatter og afgifter på alt . så politikere kan ha det godt mens den lille dame der er blevet skadet og er nu handikappet må nøjes med bistandhjælp for førtids pensionen venter i mange år på at blive godkendt af hvem ? en kommunal ansat at de skal fortælle hende at hun ikke kan få noget , mange gange må sidde alene og uden nok mad til hele måneden for hun skal jo betale sine regninger først og de regninger er som ofte til regeringen som strøm( vi skal betale for at få strøm transpoteret af hvem? I rør?) og licensen hvor mange lande betaler for licens til at se tv ? maden og hendes ret til en lille ferie er helt væk mens andre hygger sig og har chauffør til at tage dem hvorhen de skal men ingen hjælper den lille dame som ingen mad har ?? er det det lykkelige danmark? Det må da være lykken for damen at se at hendes skatte og afgifter penge bliver brugt så fornuftigt …..?
Hvis vi har krise hvorfor skal vi betale så høje skatter og afgifter på alt ? så køber vi jo intet ingen har råd til noget . hvis mange af afgifterne bliver sat ned køber vi mere og bedre: vi har råd til at købe økologisk, til den bil der er bedre for miljøet, gøre de ting vi gerne ville men ikke kan fordi regeringen stopper os og vores frie valg . jeg ved at ikke alle vil være enige i dette og det er også helt ok det er jo demokrati og vi har alle ret til at være den vi vil være og gøre hvad vi ville ? jeg ville tro at regeringen arbejder for os vi betaler dem så vi kan være lykkelige, giv til folket ikke tag fra os, hvorfor ikke tage noget af de lønninger som politikker får. Og giv bedre løn til folket så vi kan arbejde og tjene penge og købelysten stiger så vinder alle i sidste ende . nu vil jeg slutte for i dag vi er hjertelig velkommen til at skrive en kommentar eller dele din mening .. hav en rigtig god dag .. knus til jer alle hilsen lone nøhr

One comment

 1. Anonym

  En god beskrivelse af det danske formyndersamfund. Det handler om kontrol og dermed magt. Deri ligger sandheden om, hvorfor EUs og medlemslandenes plus Norges politikere og tilhængere går ind for islamiseringen af Europa med indvandringen som nedbrygningsmiddel af Europas frie demokratiske nationer og befolkninger.
  Sidst i tresserne og halvfjerdserne lænede den samme eller tilsvarende befolkningsgruppe, som slutter op om islamiseringen, sig op ad stalinistiske og maonistiske samfundsmodeller, men det gik jo lidt i vasken. Nu har vi så tilmed indvandringen, så det går ikke så let denne gang.
  Hvis vore egne politikere tog Danmarks Riges Grundlov af 1953 – undtaget § 20 og 21 – alvorligt, ville mange sager kunne være vundet. Vores Grundlov har EU også via traktater af oplagte grunde næsten helt sat ud af kraft.
  I følge ptæamblen i Romtraktaten har det altid været EF/EUs dagsorden at gøre Europa – med udvidelser hen ad vejen med lande i Nordafrika og Mellemøsten – til en Stormagt.
  I et formyndersamfund er der som sagt ikke levnet megen plads til ældre medborgeres ve og vel. I Traktaten for Europa, som blev stemt ned i 2004, stod der halvanden linie om ældre borgere, at de skulle behandles ordentligt, det var et vidt begreb vel netop, fordi man forudså en stor ældrebefolkning!! Dyrevelfærd mindes jeg ikke var nævnt, det ville tillige komme på tværs af islamiske skikke!
  At hunde skal føres i snor i offentlige områder, er til sikkerhed for både hunde og mennesker og bør respekteres.

  KM