Det arabiske forår er nu kommet til Aalborg Øst

ildDet af danske journalister højt berømmede arabiske forår blev meget hurtigt koldt, faktisk til isnende vinter da islamiske kræfter i hele den arabiske verden bemægtigede sig oprøret. I flere af landene sidder islamister nu tungt på magten. I andre foregår kampen stadig som i Syrien og Ægypten.

I Ægypten brænder tilhængere af Mursi fra det muslimske broderskab kristne kirker af. Deres tilhængere i danske ghettoer er indtil videre “kun” kommet til skoler og børnehaver og containerbrande for at lokke brandfolk og politi i baghold, hvorefter der bliver kastet sten efter dem. Nu er det arabiske forår også kommet til Aalborg Øst.

http://nordjyske.dk/nyheder/hver-fjerde-brand-er-i-aalborg-oest/

http://nordjyske.dk/nyheder/utrygt–beboere-klar-til-at-flytte/

6 comments

 1. Anonym

  Mette! Ja, politiet siger, at de ved , hvem bøllerne i Aalborg Øst er. Det ved vi, SIAD og bydelens borgere også!!
  Vi ved, at ildspåsættelserne er en velkendt islamisk krigsførelse mod “de vantro” befolkninger og deres lande. Handlingerne skal således fremme den islamiske besættelse og overtagelse af vores land, Danmark.
  Den her gang med henvisning til den nazistiske besættelse (1940-1945) kommer der ingen allierede tropper og hjælper modstandsfolkene med befrielsen af Danmark! Men modstandsfolkene er her, og vi bliver flere og flere, der befrier Danmark under parolen: Stop Islamiseringen af Danmark.

  KM

 2. Anonym

  Svar til Axel V. Duch, hvordan samler man danskere – hellere danskerne til action mod islam, mod islamiseringen?
  Det gør man ved at melde sig ind i SIAD og ved at stemme på Partiet Stop Islamiseringen Af Danmark.

  KM

 3. Anonym

  Nordjyske 23.8.: Hver fjerde brand er i Aalborg Øst.
  Nattens brand i et garageanlæg er 67. udrykning i år.

  KM

 4. mette

  Hvornår mon, følger de andre islamister eksemplet på terror – Det kan godt være, de unge fanatikere endnu ikke har smidt bomber midt på Rådhuspladsen, men dette er den DAGLIGE terror en masse mennesker oplever i dagens Danmark og omverden – Takket være Islam – Der er simpelthen ingen anden forklaring ! (Det er en meget mærkelig mentalitet, Islamister er i besiddelse af – De tror virkelig, at de kan vinde venner via VOLD – Hvor dum har man lov til at være?)
  Hvorfor tager man ikke fat i de knægte og unge mænd – spærrer dem inde – Gir dem en gang af-hjernevask, som man gjorde med ofrene for sekter i 70/80’erne – fjerner Imamens indflydelse – og prøver at tale dem til fornuft!
  Man hører så tit, at politiet skam ved, hvem bøllerne er – jamen hvorfor gør de så ikke noget effektivt ved det – Indkald militæret, hvis det skulle blive nødvendigt – Vi er i krig!

 5. Axel V. Duch

  Hvordan kommer vi af med al det, rent udsagt, muslim-moeg, der oedelaegger Danmark? Snak og diskussion vil ikke goere det. Regeringen vil ikke goere det, politikere vil ikke goere det. HVORDAN?

  Hvordan samler man etniske DANSKERE til action?

 6. Pingback: Det arabiske forår er nu kommet til Aalborg Øst | Stop islamiseringen af Danmark | dkbeep : Indvandringens Pris