Læserne blogger: Ét lyspunkt blandt de mørke nyheder fra Danmark

Endnu en uge er gået med skræmmende nyheder fra den muslimske del af det Danske samfund

 Det er fantastisk hvad der kan komme fra den kant, der er altid en nyhed eller to at hæfte sig ved :
Vi har først og fremmest socialdemokratiets socialordfører i København Lars Aslan Rasmussen der er blevet truet efter sin deltagelse i Haladebatten, en ret speciel tanke man får når man tænker på at dem der truede ham er de unge muslimer der ellers plejer at råbe op om demokrati og medbestemmelse.
Det er jo lidt en modstridende tanke man får når man ikke længere kan risikere at møde dem man debatterer med, nord man så tænker på at socialordføreren har tyrkiske rødder begynder man at blive rigtig utryg ved situationen.
Netop en politiker som Lars Aslan burde da være én disse unge burde kunne identificere sig med ! Men disse unge VIL åbenbart kun være utilfredse med alt og alle.
Venstres Inger Støjbjerg er meget utilfreds med at  vores “gode og dygtige” justitsminister Morten Bødskov bruger regeringens normale “vejtromlepolitik” til at oprette et “udrejsecenter” på den nedlagte Sjælsmark kaserne.
Det er kun 2 km fra Sandholmlejren som jo også huser et asylcenter ! og ligesom andre steder hvor der er en stor koncentration af udlændinge er der også på Sandholm et problem med kriminalitet.
Det er selvfølgelig også et godt grundlag til bekymring for beboerne i Hørsholm kommune.  Et mere naturligt mål for justitsministeren burde da selvfølgelig være at de afviste asylansøgere blev sat på den første flyver der kan tag dem med tilbage hvor de kommer fra.
DSB må lige nu sende en masse taknemmelige tanker til Ansaldobreda, for den forsinkelse de har på de nye IC4-tog, USA´s aflytningscentral NSA har nemlig offentliggjort al-Qaeda´s nyeste terrormål til at være de europæiske højhastighedstog !
De Tyske myndigheder har allerede sat deres alarmberedskab i vejret. det har de Danske myndigheder alligevel ikke fundet nødvendigt, de vil sikkert afvente driftsklare tog fra italien først…….
Og endnu en gang er det de udenlandske statsborgere der må stå for skud, denne gang i Løgstør, hvor der var to “helte” til at voldtage en 18 årig ung pige.
Politiet fik ret hurtigt færten af de to unge der blev anholdt sammen med tre andre unge udlændinge, politiet måtte tage hele holdet med på stationen fordi der også var rod med identitetspapirer, (og sikkert også opholdstilladelser,)
Sådan et muslimsk bryllup må være en hurtig affære ? ihvertfald måtte politiet finde deres hurtige kareter frem for at stoppe et par biler der skulle til muslimsk bryllupsfest med ikke mindre end 260 km/t, desværre kørte disse biler på tværs af landet og ikke nord/syd, for så kunne vi jo bare lukke porten efter dem.
Ugens eneste gode nyhed er at Brabrand Boligforening endnu en gang har fået medhold i den sag hvor et par udenlandske unge havde brændt en børnehave ned, derfor ville boligforeningen smide begge familier ud af deres lejemål i Gellerupparken.
Det er et stort skridt i den rigtige retning, nu mangler vi bare at udlejere kan kræve en udtalelse fra tidligere udlejere før de udlejer en bolig.
Den slags familier hører ikke hjemme i dagens Danmark.
B Hansen

One comment

  1. Anonym

    Fra en gammel sangbog for den danske folkehøjskole, hvis sangtekster langtfra er politisk korrekte i dagens Danmark, men her er en tekstlinie, der atter er højaktuel:
    “Danmark, dejligst vang og vænge, lukt med bølgen blå, … een ting fattes ved den have: leddet er af af lave.”

    KM