Pressemeddelelse: SIADs borgmesterkandidat i Horsens

jens_tirsvadJens Tirsvad Nielsen stiller op for partiet SIAD til kommunalvalg og regionsvalg i Horsens kommune og region Midtjylland.

Jens Tirsvad Nielsen er 38 år og har 2 børn. Han har et tillidshverv som tillidsrepræsentant, men har tidligere beskæftiget sig som teamleder i en længere årrække.

Af hobbyer kan nævnes hjemmeværnet, Horsens marineforening og løb.

Jens er engageret i arbejdsmarkedsspørgsmål og borgerens frihedsrettigheder.

Jens Tirsvads mærkesager er:

 • Fjernelse af banderelateret kriminalitet. Sætte en stopper for de brande der har huseret i Horsens to boligområder (Hybenvej og Axelborg).
 • Længere dagpenge-periode og fjernelse af meningsløse aktiveringer / kurser.
 • Fjernelse af sharia-domstole (virker pt. som rådgivning!)
 • Give ret til at overnatte i kolonihaver om vinteren (helårsbeboelse, starte med pensionister)
 • Bedre aktivitetsmuligheder i Bygholm park og op igennem Horsens by

9 comments

 1. Pingback: SIAD Info | Stop islamiseringen af Danmark
 2. Rasmus Nielsen

  Der er brug for et parti som SIAD der tør sige tingene og ikke tror på moderate muslimer. SIAD siger tingene lige ud, derfor er SIAD også meget mere udskældt end DF, derfor beundrer jeg dig Jens for dit mod du har vist ved at stille op for Danmarks mest udskældte parti.

 3. Jeanette Hansen

  STOR tak til dig Jens for at du stiller op for SIAD. I dagens Danmark er det ikke bare noget man gør desværre, som man ville gøre med de andre partier. Der skal mod og karakterstyrke til. Ja tænk engang at man idag skal TURDE at stå op for sit land og beskytte det, det er jo vanvittigt, det burde være noget af det mest naturlige…..
  Jeg ønsker dig af hele mit hjerte masser af opbakning og succes. Du står op for Danmark som en af de meget få. Tak.

 4. Sofus

  Jens Tirsvad Nielsen……tillykke og mere tillykke naar du vinner valget. Bare der kommer et par hundrede af din slags skal det nok gaa godt i Danmark. Kom nu Danmark, det er NU det skal ske. Stem paa SIAD.

 5. Per

  Dejligt at se at der stiller en politiker op fra SIAD med nogle gode og relevante ting som altid…bare det samme ville ske her i greve…men en god start….