Leder: Skal flere terrorister hjælpes til magten?

syrien

Anders_Herning031211Det er nu et stykke tid siden Villy Søvndal og dermed regeringen var ude at udtrykke sympati og støtte til oprørsstyrkerne i Syrien, som er al-Qaida kontrollerede.

Vi sendte danske styrker til Afghanistan for at bekæmpe Taleban og al-Qaida. Samtidig sendte vi jagerfly til Libyen for at bombardere den daværende diktator Gaddafi’s styrker og hjalp dermed al-Qaida sympatisører til magten i Libyen. Der var også fuld støtte til det muslimske broderskab i Ægypten fra de samme politikere, indtil det ægyptiske folk igen gjorde oprør – så var vendekåberne pludselig imod det muslimske broderskab.

I øjeblikket er verdens ledere og Villy vendekåbe og hans regering ved at begå den samme fejltagelse igen igen. Pgra et forfærdeligt angreb med kemiske våben står verdens ledere nu for at beslutte sig til at gå aktivt ind i krigen mod Syriens præsident og hans Baath parti. Men man skal træde varsomt med at reagere på ting der sker i en krig, før man har undersøgt det meget meget nøje. Det har vi et nutidigt eksempel på hvor verdens ledere besluttede sig til at gribe ind efter et grusomt bombardement af civile muslimer på en markedsplads i Sarajevo. Man troede det var serberne der stod bag, men det viste sig at angrebet i virkeligheden kom fra den muslimske side, så det var muslimer der kynisk brugte egne trosfæller som ofre, for at få verdenssamfundet til at gribe ind.

http://www.fantompowa.net/Flame/bosnia_sarajevo.htm

Det samme kan gøre sig gældende i Syrien, hvor det kan være en sort-flag operation, der er skyldig i det kemiske angreb. Det kunne være syriske oprørere, der har klædt sig ud som syriske regeringstropper og derefter udført angrebet på egne meningsfæller, for at få verdens støtte til at komme af med Syriens præsident. Nazisterne angreb Polen og kaldte det selvforsvar, da polske tropper tilsyneladende havde angrebet Tysklands grænse. I virkeligheden var det tyske soldater der angreb deres egne forklædte som polske soldater.

Hvis verdenssamfundet og Danmark går ind og angriber Syriens præsident og regering, så er der igen taget side for al Qaida og al Qaida-støtter og så kan der kun sås stærkt tvivl om regeringens lovlighed og ret til at regere det danske folk, idet de i så fald direkte modarbejder danske interesser.

Følgende video kræver at man verificerer at man er mindst 18 år gammel for at se den. Videoen har meget stærke scener som ingen følsomme sjæle bør se. De viser oprørsstyrkernes måde at føre krig på som er imod alle gældende konventioner.

SIAD mener ikke at man skal tage parti for nogen af siderne – men dog allermindst for oprørssiden – idet begge parter ikke følger krigens love. Hvis regeringen sender danske styrker til Syrien for at støtte oprørstyrkerne imod den syriske regering og dennes regeringstropper, vil vi senere holde regeringen ansvarlig for at modarbejde det danske folks interesser.

Anders Gravers

6 comments

 1. Korsridderen.

  Forsvarsminister Nicolai Wammen: USA fremlagde konkrete beviser om kemisk angreb
  Den danske forsvarsminister Nicolai Wammen mener, at USA’s udenrigsminister John Kerry holdt stærk tale.
  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE5891509/wammen-usa-fremlagde-konkrete-beviser-om-kemisk-angreb/

  Den amerikanske udenrigsminister, John Kerry, var overbevisende, da amerikanerne fredag aften fremlagde beviser, der peger på, at den syriske præsident Bashar al-Assad står bag et giftgasangreb på den syriske civilbefolkning 21. august.

  Det mener den danske forsvarsminister Nicolai Wammen (S).

  Disse såkaldte konkrete beviser: Hvor er de. ? Er de blevet forelagt FN, som FN bad om. ? Var det Teoristerne der skød på FN bilerne, eller hvem var det. ? Hvad siger FN om de såkaldte beviser.

  Som det ses, er der mange løse ender, så mange, at politikerne skulle se at få styr på dette, inden de så bombaskisk vil lave krig ud af dette.

  Konklusionen må være: Politikerne er hjernedøde, når de vil have krig ud af så megen tvivl.!
  De er slet ikke pengene vær. Det er fyringsgrundlag.

 2. Anonym

  Hvis vi nu går ud fra at USA’s præsident er muslim. Så hænger det sammen med at broderskabet hjælpes til magten under mottoet vi hjælper dem med og få demokrati. Men dette løser så ikke lige med Afghanistan. For disse diktatorer, der var før kunne da holde styr på de forskellige klaner indenfor islam. I dag bekriges de og det skal vi da nok være glade for her i vesten. Så lad dem bekrige hinanden, broderskab, kommunister, hæren og befolkningen.

 3. Anonym

  Netop Anders! Jeg er enig med Mads Rasmussen og Sofus.
  Det er mildest talt en politisk skandale, at Danmark er belemret med en udenrigsminister, Villy Søvndal, der tilsyneladende ikke har begreb om eller lader som om, han ikke fatter, hvad de syriske oprøreres mål er.
  Det gør ikke problemet mindre, at Vestens politikere har svært ved at finde ud af, hvilket “ben de skal stå på” i den interne politisk ideologiske strid mellem præsident Assad og den al-Qaeda inficerede oprørsstyrke – mellem Syriens alawitter (shiaislamisk gren) og Al Qaeda terrornetværket, der er sunni-islam orienteret. En strid, der har udviklet sig til en regulær borgerkrig. Nu (også) i Syrien!
  Krig har altid været en del af islams væsen.
  Vestens regeringer, EU og selv Villy Søvndal bør i langt højere grad koncenterre sig om at lukke ned for islam og lukke ned for islamiseringen i deres respektive lande. Det kan ikke gå for stærkt!
  Ramon Bennett, forfatter til “Det store bedrag”, skriver i sit forord: “I verden i dag har vi nogle af de mægtiske nationer igennem tiderne, men de bliver ledet af svage mænd – mænd, der enten sidder fast i en sump af uvidenhed, eller som bliver kastet frem og tilbage i et hav af naivitet, samt en verdenspresse og almindelige mennesker, der bliver draget ind i et nøje og dygtigt konstrueret morads af bedrag omkring den storm, der lurer i Mellemøsten” (2005). Endvidere 1. afsnit. Mellemøsten: “Da jeg var en lille dreng, sagde min far igen og igen til mig: “Hold øje med Mellemøsten! Det er derfra, Tredje Verdenskrig vil komme.” Ramon Bennett var barn under Anden Verdenskrig og oplevede den tæt på under de tyske raketangreb på England under slaget om Storbritannien og lynkrigen, der systemastisk bombede London, 57 nætters uafbrudt bombning.”

  KM

 4. Mads Rasmussen

  Hørt!

  Vesten og Danmark burde holde sig langt væk fra de syriske oprørere, der udgøres af det muslimske broderskab, såvel som en international koalition af fanatiske og morderiske jihadister. Oprørene støttes yderligere af Saudi Arabien, Qatar og Tyrkiet, hvis islamiske regimer aldrig må betragtes som vores sande venner eller allierede.

  Deres mål er en sunni-islamisk stat i Syrien, der vil blive en garanteret fjende af Vesten og en stor trussel mod international stabilitet og sikkerhed.

  Den internationale jihad-koalition, som de vestlige magter direkte eller indirekte også forsyner med våben, militær træning og penge, stræber efter mere end blot kontrollen over Syrien og har reetableringen af kalifatet i kikkerten.

  Vestlig og dansk støtte til disse grupper er og bliver en katastrofe, og den syriske borgerkrig vil fortsætte med eller uden Assad-regimet ved magten, fuldstændig som den libyske gør det efter Gaddafi-familiens fald.

  Ikke nok med danske politikere i disse år kriminelt forsømmer deres pligt til at varetage danske interesser og fortsætter en farlig og urentabel masseindvandring, de gør sig ligeledes skyldige i forbrydelser mod menneskeheden via deres medvirken til destabilisering af hele Mellemøsten.

 5. Sofus

  Det var MEGET fint skrevet, Anders. Desvaerre er der saa mange Danskere der ikke har faaet ordentlig nok skoleuddannelse at de ikke kan se fornuft. Kunne de bare have SAA megen fornuft at de vil stemme for SIAD ved naeste valg. Det fortjener DANMARK.
  Tak igen Anders.