Atter et stort offentligt og ydmygende nederlag for Obama i denne sommer

af Mads Nielsen
SIOE-leder Færøerne

Først Putin, da han gav politisk asyl til Edward Snowden, derpå militærkuppet i Ægypten, som satte det Obama-støttede Muslimske Broderskab på porten, og nu Storbritannien som siger nej til at gå i krig med Obama i Syrien.

Europa har fået mere end nok af at lade sig shangheje til USA’s militære eskapader i Den 3. Verden. Håbløse og kaotiske borgerkrige i både Iraq og Afghanistan som ingen alligevel kan vinde. Ej at forglemme Libyen, hvor de samme oprørere som den Vestlige Alliance havde støttet i kampen mod Ghadaffi, kvitterede i September 2012 med at gruppevoldtage og derpå lynche Christopher Stevens, som var USA’s ambassadør i Libyen. Derpå blev hans maltrakterede lig skamløst trukket gennem Benghazi’s gader, til stor moro for den plebejeriske oprørshær og dens sympatisører.

I Syrien er oprørerne endnu mere dyriske end i Libyen. Fra Syrien har vi i sommer set den skrækkelige video, hvor et medlem af oprørshæren sprætter liget op på een af de faldne regeringssoldater, hvorpå han begynder at æde hjertet fra dette lig. Derfor er der meget god grund til ikke, at lade sig rode ind i den Syriske borgerkrig, og da slet ikke på disse mere end primitive kannibalers side!

Vesten skal bare vide, at lige så snart de har hjulpet disse Syriske kannibaler til magten, så risikerer Vestmagternes egne soldater, at ende deres dage som de gamle traditionelle middagsretter, stegt lever eller hjerter i flødesovs, på de Syriske oprøreres middagsborde!

FSA Terrorist Abu Saqqar Eats the Heart of a Syrian Soldier after Ripping it Out:

2 comments

  1. Sofus

    I vores tidsalder skulle det ikke vaere noedvendigt at leve som kanibaler. Der maa da vaere nogen der kan stoppe denne galskab. Ah! glemte SIAD……. de kan stoppe galskaben, saa stem paa SIAD til naeste valg.