JP journalist Lone Amdi afsløret som løgner

JP løgneren journalisten Lone Amdi

JP løgneren journalisten Lone Amdi


JP har idag d. 9. sep. en artikel af Lone Amdi hvor hun sammenkæder os og Danskernes Parti. Der er et sammensat billede på forsiden af JP Premium af Anders Gravers og Daniel Carlsen hvor underteksten lyder: “De har droppet nazisymboler men satser på facebook”.
Se her (klik på screenshottet for større billede):
Bevis: Screenshot

Bevis: Screenshot

Intet kan være mere forkert. Vi har derfor krævet et øjeblikkeligt dementi på denne uhyrlige løgn. Læs her vore krav på dementi til Jyllands Postens redaktør:

Hermed screenshots af artikel fra d.d.

Det er direkte injurierende at sige at vi har droppet nazi-symbolerne. SIAD er anti-totalitær og er imod alle totalitære ideologier som nazisme, fascisme, kommunisme og islam. Beskivelsen passer måske meget godt på Danskernes Parti men absolut ikke på SIAD.
Jeg er formand for Ana – Anti-nazistisk Aktion. SIAD tæller og har talt vigtige modstandfolk imod nazismen som æresmedlem nu afdøde Hans Mørup, leder af modstandbevægelsen i Sønderjylland under 2. verdenskrig. SIAD har mange jødiske medlemmer og for dem er det en ydmygelse at SIAD bliver sat i forbindelse med nazismen.
Til en SIAD-demonstration forsøgte den daværende nazist og nu leder af Danskernes Parti Daniel Carlsen at hejse et naziflag for at smæde os. Jeg trådte naziflaget til jorden og blev angrebet af Daniel Carlsen som blev ført væk af politiet i håndjern. Hans nazivenner stod senere ved demonstrationen sammen med muslimerne og Antifa og råbte jødesmovs efter undertegnede.
Ved at sætte mit billede sammen med Daniel Carlsens og sige i artiklen at “De har droppet nazisymboler” så har man kædet os med nazismen og det gør man med det formål at man ved, at folk så ikke vil stemme på os.

Har lige talt med journalisten Lone Amdi. Hun siger at hun klart og tydeligt definerer imellem os og Daniel Carlsens parti. Det hjælper dog intet når der på forsiden af premium er et billede af mig og Daniel Carlsen hvor der nedenunder står: De har droppet nazi-symboler men satser på facebook. Mange har ikke JP Premium og får ikke læst resten af artiklen, men efterlades med det klare indtryk at SIAD er nazistisk.
Det er en direkte manipulation og løgn. Vi kræver et øjeblikkeligt dementi både i den skrevne avis og på premium. Vi vil ligeledes have et dementi på at vi er højrenationale idet vi ikke har en fordelingsnøgle der fordeler danskernes surttjente skattepenge ud på forskellige poster. Derfor kan man ikke definere os som hverken venstre- eller højreorienterede, men derimod velorienterede. Og vi kan slet ikke sidestilles med Daniel Carlsens højrenationale parti.

UPDATE:

JP har nu givet os ret og fjernet billedet og nazibeskyldningerne. Læs JP’s mail her:

Kære Anders Gravers.

Tak for din mail. Jeg beklager dybt, at illustrationen af artiklen på nettet kan misforstås derhen, at SIAD skulle have droppet nazisymboler. Jeg har derfor straks bedt vores netredaktion om at fjerne dit billede fra Premium-artiklen.

Mht. de øvrige punkter i din klage, kan jeg ikke imødekomme dem. I avisversionen af artiklen sker der ikke den samme beklagelige kobling mellem illustrationen og oplysningen om brug af nazisymboler. Jeg kan heller ikke imødekomme ønsket om et dementi af brugen af ordet højrenationale. Vi skriver intet sted, at SIAD er et højrenationalt parti – vi skriver, at I er et indvandrerkritisk parti på den yderste højrefløj. Det står vi ved.

Med venlig hilsen

Christina Agger

Indlandsredaktør
MORGENAVISEN Jyllands-Posten
Grøndalsvej 3
DK-8260 Viby J
Tel: (+45) 87 38 38 38
Tel: (+45) 87 38 33 42
Mobil: (+45) 20 19 42 31

Vi kan nu se at DR også omgås sandheden lemfældigt ang. SIAD. Det tager vi hånd i hanke om nu.

4 comments

 1. Anonym

  Det er i sandhed en grov opførsel, som den løgnagtige journalist, Lone Amdi udviser.
  Sagen bliver ikke bedre af, at Jyllands-Postens redaktion har godkendt udgivelsen af den injurierende, løgnagtige artikel, det stempler også avisen.
  Sagen vil blive husket, når J-P henvender sig vedrørende en fornyelse af et abonnement på avisen.

  KM

 2. peter jensen

  Det ligner en bevidst handling, og så havde de håbet på at der ikke kom nogen rektion.
  Jeg kan kun opfrodre til en sag, da det er undergravende, denne artikkel kan have kostet jer milioner så gå videre med den.

 3. Sofus

  Forstaar ikke at JP vil risikere at blive kendt som en HADE AVIS. Og at isaer en person somChristina Agger der leger med ord som ikke passer til Anders Gravers som KUN vil beholde det Danmark som vores foraeldre opbyggede for os.
  Christina bruger for meget sit “hemmelige vaaben” som ikke altid er “rent” og “lugter”. Stem paa SIAD og faa gamle Danmark tilbage.