Læserbrev: Danskernes Parti vs Partiet SIAD

Vi så den 9 sep., at Jyllands Posten’s Lone Amdi sammenlignede Danskernes Parti’s Daniel Carlsen med SIAD’s Anders Gravers, hvilket er total uhørt. Samtidigt var artiklen under deres premium, og da det ikke er alle der har og ønsker at betale for deres premium-artikler, er det derfor heller ikke alle, der har mulighed for at læse det hele og derved kunne få et billede på om Danskernes Parti og Partiet SIAD deler holdinger.

Først og fremmest vil jeg lige nævne at Daniel Carlsen er nynazist og tidligere medlem at Danmarks Nationalsocialiske Bevægelse bedre kent som DNSB.

Har Daniel Carlsen ændret holding efter han er droppet ud af DNSB.? Jeg tror, at han håber på, at Hr. & Fru. Danmark tænker, at han har ændret sine synspunker, efter han har droppet DNSB og har startet sit eget parti. Men prøv og læs deres politiske synspunkter, så vil man hurtigt finde ud af, at han ikke er helt stueren.

Hvordan kan Lone Amdi nogensinde kunne sammenligne Daniel og Anders? Jeg tror ikke, at hun har undersøgt om der var nogle ligheder mellem de to, næ hun har tænkt, Daniel Carlsen er nynazist har partiet danskernes Parti, som overhovedet ikke ønsker udlændinge i Danmark, og Anders er en del af SIAD Partiet som ønsker nogle store ændringer på udlændinge området, men forskellen er at Anders ALDRIG HAR SKREVET OG SAGT AT MAN IKKE ØNSKER UDLÆNDINGE HER I DANMARK. Hvordan kan hun så overhovedet få sig selv til at skrive sådan noget fis? Hun er jo med til at sende et forkert signal om Partiet SIAD, der kun vil det bedste for Danmark og den danske befolkning.

Hun skulle bruge sit krudt på at fortælle den danske befolkning om at Daniel Carlsens Parti Danskernes Parti er et dække over DNSB, og fremhæve at SIAD er et parti, der vil Danmark det bedste på alle områder.

Se også JP jornalist afsløret som løgner

Peter Hansen

One comment

  1. Sofus

    Jyllands Posten er af mange fundet til at vaere en HADE AVIS og den burde ikke laeses.
    SIAD vil kun det bedste for Danmark og Danskerne…………saa stem paa dem ved naeste valg.