De såkaldte islam-eksperters ekspertise består i at fortie

Koranentysse

Lone Nørgaard anklager i JP 8.sept. de islam-eksperter, der vælger at tie.

Det kan man kun være helt enig med hende i, og vi må alle anklage de af os dyrt betalte “islam-eksperter”, bl.a. professorer som Jørgen Bæk Simonsen og Jakob Skovgaard-Petersen, som tidligt og silde udbreder sig med deres såkaldte ekspertviden om islam.
Og da medierne næsten ikke bringer andet end “muslimer-nyheder”, så fodres vi nærmest med “facts” om islam.
De har studeret islam med Koran og sharia og alt, hvad dertil hører. Så de må være inde i stoffet og må have et ønske om at formidle deres viden?

Men har de fået noget ud af det?
I hvert fald fortæller de os ikke sandheden!
Når vi andre, som mærker konsekvenserne af islamiseringen, sætter os ind i Koran, hadith og sharia, så erfarer vi nemlig noget helt andet.

De såkaldte eksperter, som medierne vælger at spørge, fører derimod uvidende danskere bag lyset.
De advarer ikke om de voldsomme og dødsbringende farer, islam indeholder.
De får danskere til IKKE at ane uråd.

De fortæller os IKKE, at alle “vantro” skal dræbes, hvis ikke disse “vantro” vil underkaste sig Allah.
Det står ellers højt og tydeligt mange steder i Koranen – f.eks. sura 9.5:

Sværdverset: “O, når de forbudte (hellige) måneder er forbi, så dræb de vantro, hvor I end træffer dem, og grib dem, og belejr dem, og lur dem op i ethvert baghold. Men omvender de sig og beder (den muslimske) bøn og betaler krigsskat, så giv dem vejen fri. Allah er den tilgivende, den barmhjertige.”
Kom ikke og sig, at de herrer professorer, som bliver rigeligt betalt for at formidle viden om islam til os andre, ikke har læst også dette koranvers?

Hvis “eksperterne” ikke har læst på lektien, vil vi i det mindste forlange deres løn tilbagebetalt, og de bør naturligvis miste retten til pension.

De har med deres tavshed og “manglende korrekt information” skadet vort land i grusom og uoprettelig grad.

Vi anklager hermed alle de eksperter, som har valgt at tie!

8 comments

 1. Mesut

  Men come on drenge.. Alle jeres argumenter, lige meget hvor jeg surfer henne på denne hjemmeside, bygger på luft. Der er intet hold i alt det energi i putter ind i jeres artikler osv.. Hvornår kommer jeg til at læse et godt argument?? Og kom med det, hvis det nogensinde dukker op, jeg er 100% sikker på, at jeg kan pille det ned og sætte det i opvaskemaskinen.

 2. Mesut

  Jojo, men hør nu her. Det er ikke noget der gælder i dag. Quranen er blevet åbenbaret til profeten Muhammed (Guds fred og velsignelse være over ham) lidt efter lidt. Muslimerne var på det tidspunkt undertrykte. De blev dræbt fordi de var muslimer uden at slå tilbage. Det var efter alt dette, at de vers blev åbenbaret for profeten Muhammed (Guds fred og velsignelse være over ham) og de folk der fulgte ham den gang. Nogle af Suraerne skal man læse i et historisk kontekst, men det er klart, at der er et ønske om at tage det ud af kontekst.

 3. Michael Unna

  ifølge dhimmibladet BT har “Forskere” nu kortlagt de ekstreme miljøer i danmark, og selvfølgelig figurere DDL og SIAD, på listen. De islamiske unge som drager til Syrien figurere ikke, og sikkert til SF Annette Wilhelms tilfredshed figurere der heller ikke ekstreme miljøer på Venstrefløjen. Heller ikke AFA. Danskernes Parti figurere som et ekstremt parti, men de har da så megen anstændighed til at interviewe Daniel Carlsen, som svare igen. Så at en tidligere minister, som hyldede DDR, er ikke ekstremt. Heller ikke Enhedslisten med dens Marxistiske selvforståelse. Den tidligere Mao hyldende EU formand Baroso er heller ikke ekstrem. Det er da underholdende at vi i København har nogle enøjede klovne, som “forsker” i det ekstreme miljø, og udråber SIAD som ekstremt, imens de beskytter en religion, hvis længde af modbydeligheder jeg ikke vil spilde mere spalteplads at fortælle om (for det ved i vel allerede), og som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af, imens unge muhammedanere rejser ud for at slås for et shariastyret syrien, og truer officielle navngivne danskere på video. Idioterne som befinder sig i sneglehuset eller elfenbenstårnet og kalder sig eksperter er etisk og moralsk fordærvede i Deres konklusioner, og som udviklingen skrider frem til Deres selvforståede idioti, kan jeg da kun anbefale at man støtter SIAD og DDL. Danskernes Parti er som ikke værre end SF, som har haft en DDR kommunist på listen.

 4. Michael Unna

  Det minder mig om dengang aviserne (vistnok mest Berlingerne) var besmykket med dhimmivenlige moraliserende læserbreve, hvor skribentens titel ofte var -Minoritetskonsulent- Jeg skrev også nogle svarlæserbreve og underskrev mig som-minoritetskonsulent-, Når nu politikerne ikke ville røre -minoriteter-med en ildtang men gerne moralisere på deres vegne, er det jo rart man har -konsulenter- til den slags :-), så jeg modskrev nogle af de -minoritetskonsulent- idet jeg selv f.eks var “minoritetskonsulent for -Schwesiske krabbespisere-” Det er jo en præcis betegnelse og en stærkt overset minoritet.-groft sagt- tog Berlingerne mig vist ikke alvorligt, for de trykte aldrig mine indlæg trods min ædle titel 🙂 🙂 :-). Men skulle EU få brug for mig står jeg da gerne til rådighed. Jeg er beskeden af natur…kræver ikke så meget…20000 euro for en times konsultation, så kender de meningen med livet 🙂 🙂 :-).

 5. Michael Unna

  Jeg kan forstå man kritisere vores eksperter….Jeg mener vi har da haft (eller har vi stadigvæk) et -Dialogcenter – i syrien (Damaskus), og et i Cairo……Dem er der vist postet mange millioner (milliarder?) i,…gad vide om de advarede imod oprøret i syrien og egypten????…De har vist heller ikke fortalt om “Cairodeklerationen” men de har vist underholdt os med lidt dhimmistof ala dialogisering. :-), og så har vi jo Jørgen Bæk Simonsen….ligesom vi har Uffe Ellemann jensen 🙂 🙂 :-). Alle sammen tilsammen er vist ligeså meget værd som hele den arabiske verden BNP uden olie (altså en del masse uden indhold). Så vi kan vist roligt sige at folk som lars Hedegaard, Helle Merete Brix, Farshad Khogli, Søren krarup, Marie Krarup, Kim Møller, etc etc etc etc temmeligt katastrofalt underbetalte i forhold til den ærlige merværdi de levere. Uanset hvad får de for lidt i løn. Ligesom resten af SIAD.

 6. Sofus

  Det er altsammen laest i HADEBLADET Jyllands Posten. Kan kun laves om ved at stemme ved naeste valg. Saa stem SIAD og lav Danmark til “Det er et yndigt land”.