Islam i Danmark – er det virkelig dét, vi vil?

Koranen

Koranen

Islam…. Hvor skal jeg starte?

Emnet “islam” er nemlig så ufatteligt bredt, at man ikke kan afdække det hele, i blot et enkelt tweet eller et par ord på Facebook. End ikke i dette blogindlæg, kommer jeg ind på alle de grusomheder, som ideologien islam mest af alt står for og er skyld i.

Jo mere viden, jeg personligt har tilegnet mig om ideologien islam, desto mindre kan jeg forstå, at der er folk, der frivilligt konverterer til denne rædselsvækkende ideologi.
Ethvert fornuftigt menneske, der kan læse og forstå, burde tage den kraftigste afstand til islam, idet ideologien jo hylder død, krig, vold og ufred i langt højere grad end livet, fredeligt samvær og harmoni.
Tværtimod forlanger ideologiens tilhængere, at alle verdens indbyggere underkaster sig islam. Koste hvad det vil.

Læser man koranen, vil man opdage at det er en bog, der er fyldt til randen med hadefuld retorik. Ganske vist står der skrevet, at “uskyldige” ikke må slås ihjel, men hvad er et “uskyldigt” menneske i islam?
Det er ikke dig og mig, der enten tror på Jesus Kristus, Odin og Thor, Buddha, Krsna eller andre ting. Næh, “et uskyldigt menneske” er ifølge koranen, en rettroende muslim.
Alle andre ikke-muslimske mennesker er “kuffars”, de frygteligste, mest nederdrægtige og vildeste af alle bæster. Folk som dig og mig, der ikke tror på Allah og som ikke ser Muhammed som profet. Det er vores “forbrydelse”. Og derfor skal vi ifølge Muhammed selv, slås ihjel eller gøres til slaver (i en begrænset periode, indtil vi skal dræbes) allesammen.

Det er ingen hemmelighed at ideologien islam har til hensigt at erobre hele verden. En storstilet plan, der med venstrefløjens og EUs hjælp, er godt i gang med at lykkes. I tolerancens hellige navn, bliver vi i Vesten udsat for flere og flere krav om respekt for muslimer, krav til den mad vi spiser og krav til den måde vi klæder os på.
Og der bliver i sandhed bøjet af for disse krav!
Kaster man et ganske kortvarigt blik på England, Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland Norge og Sverige, får man med det samme et indblik i, hvordan verden kommer til at se ud, hvis disse formørkede sind får lov til at føre deres ondskabsfulde planer ud i livet. Flere og flere “Sharia-zoner” bliver indført i Europa, hvor ikke-muslimer ikke har adgang. Muslimske indvandrere har altså indtaget fremmed jord, og gjort det til deres. Dette er en helt åbenlys krigshandling, der bør svares igen på. Men det tør EU ikke.
I stedet for, har man med Barcelona-aftalen sikret, at muslimer fra 10 muslimske lande (til at starte med), frit kan tage ophold i Europa. En apeasement-politik, i stil med den man førte overfor Hitler i sin tid.
“Giv dem, hvad de vil have, så lader de os nok være i fred”, synes filosofien at være.

På længere sigt vil denne politik rent faktisk betyde, at Europa bliver islamisk, eftersom folk fra mellemøstlige kulturer, har en fødselsrate der ligger noget højere end europæeres. Det er simpel hovedregning.
Det er en del af deres jihad.
Og nu skal man jo ikke tro, at bare fordi et barn af muslimske forældre, er født i Europa, så er han/hun europæer. Måske på papiret, men disse børn bliver jo ingenlunde opdraget i samme ånd og efter samme pædagogiske principper som ikke-muslimer.
Disse stakkels børn bliver indoktrineret til at hade deres fødelands oprindelige indbyggere og hjernevasket til at tro, at de selv er bedre mennesker end alle andre, med ret til at lave ballade og skabe utryghed overalt i samfundet.

Vi skylder vores kommende børn og børnebørn, at kunne vokse op i fred og tryghed.
Derfor skal vi til at vågne op, og med alle tilgængelige midler bekæmpe den islamisering der foregår af Europa.
Salami-metoden er en velkendt og yderst effektiv taktik, for det får folk til at acceptere ændringer lidt ad gangen, og til sidst vil vores normer, traditioner og nationale handlemønstre være fuldkommen ændret eller måske helt forsvundet, til fordel for islams bestialske ritualer. Er det virkelig dét, vi vil?

M.J.

3 comments

  1. C.M

    Hvor bliver jeg forarget af at læse sådan noget her. M.J. får det til at lyde som om at alle muslimer er igang med den helt store Jihad, og vil nedlægge hele vesten. Jeg tror at folk glemmer at det ikke er alle muslimer der er sådan, og at man kun hører om dem, der ikke er integrerede i vores samfund. Min bedste venindes familie er muslimer fra Marokko, og er medlem af vores danske fællesskab ligesom dig og mig. Hvorfor skal alle muslimer så få skyld for nogle minoriteters lort, når de fleste fungerer fint? Hvorfor er vi blevet så bange for andre som ikke lige har samme hudfarve eller religion som os? Skal vi alle gå og ligne hinanden? Jeg mener ikke at alle i Danmark skal være muslimer, men hvorfor kan folk ikke bare få lov til at tro hvad de vil – dette udelukker selvfølgelig ikke de muslimer som vil konvertere kristne, men vi bliver altså nød til at være bedre mod vores medmennesker, det tror jeg også at der står i biblen… De muslimer som tror på Jihad, er jo ikke meget anderledes end alle de andre kristne fundamentalister, så hvorfor er det kun muslimerne der er farlige? Hvorfor er vi ikke bange for Westboro Baptist Church der er endnu mere syge i bolten end nogle traditionalistiske muslimer? Jeg vil ikke starte en stor diskussion, blot påpege at vi ikke kan sætte alle muslimer i bås, det gør os kun lige så slemme som dem…

  2. Sofus

    Jealosi er den vaerste sygdom der findes og den lider alle religioese af. Det er en af aarsagerne til at der er saa megen ufred mellem “troende”. De kan simpelt hen ikke faa nok for dem selv og hader dem der har mere og har det lidt bedre. Hvis de kunne lade vaere med at hjernevaske de unge kunne vi have en meget bedre verden. Og hvis pengene forsvandt fra religionerne gik det hele i staa af sig selv. Hvorfor skal man betale for at faa at vide at man har ret til et liv her paa jorden. Vi kan sagtens vaere gode mennesker uden at betale for det. Boernene skal laere at laese, skrive og regne og ellers laere respekt og god orden.Jeg har klaret den fint hele livet uden nogen har haft fat i min hjerne. Og de kroner jeg har sparet har jeg selv kunne bruge. Proev det.