Frihedselskende danskere må reagere nu! – for “eliten” gør (tør) ikke!

boernflag_blaa himmel_mellem
Hvis jeg var journalist, ville jeg spørge de professorer, der kaldes islamforskere, og som medierne altid henvender sig til, hvorfor de tier med deres viden om islam?
Jeg undrer mig nemlig over, at udlærte journalister aldrig spørger ”ind til benet”.

Jeg ville spørge, om det ikke er en del af en islamforskers opgaver at formidle sin viden?

Når forskere, som f.eks. professor Jørgen Bæk Simonsen, har brugt så mange år på at studere islam, må han jo kunne svare på, om ikke islam er en totalitær ideologi og en lovreligion med en bog – Koranen, som den troende skal følge?
Jeg ville spørge ham, hvorfor han undlader at fortælle os, at ifølge denne bog, kaldes folk som os for vantro, som skal dræbes, hvis vi ikke overgiver os til Allah? (sura 4.90)
Jeg ville spørge, om ikke Koranen påbyder den troende at lyve og derved forvirre fjenden, så han ikke aner uråd?

Jeg ville spørge, hvorfor han tier om f.eks. ”sværdverset” – sura 9,,5, som vel viser, hvor farlig islam er for os og hvorfor han tier om at det abrogerer (ophæver) alle andre vers i koranen der er mildere. Der står, at når de forbudte (hellige) måneder er forbi, så skal de troende dræbe de vantro, hvor end de træffer dem, og gribe dem, og belejre dem, og lure dem op i ethvert baghold. Men omvender de vantro sig og beder (den muslimske) bøn og betaler krigsskat, så skal de give dem vejen fri?
Er dette og mange andre for os så dødsensfarlige lovpåbud fjernet fra Koranen?

Jeg ville spørge, om en islamtilhænger således ikke blot følger sin religion, når han f.eks. slår vantro ihjel?

Jeg ville også spørge f.eks. de radikale politikere, hvorfor de sådan jubler over det muslimske tørklæde, som jo er et tydeligt politisk og religiøst symbol, som fortæller os, at her er en kvinde, som har valgt at følge Koranen, valgt at følge en religion, som betragter os andre som urene og vantro og hvad dermed følger?
Er det ikke den religion og kultur, som de anser for så kulturberigende, og som de lader få mere og mere magt?

Jeg ville spørge, hvorfor venstreorienterede og radikale politikere har så travlt med, at vi skal underkaste os en så voldelig og farlig religion som islam – samtidig med, at vor egen kristne religion helst skal skubbes helt ud af både skole og samfund?

Jeg ville spørge, hvorfor disse politikere synes, at det er helt i sin orden, at vi hvert år skal betale snesevis af milliarder kroner, som tilvandringen koster os?
Og hvorfor vil disse politikere ikke fortælle os, at antallet af islamtilhængere nu overstiger 600.000 – og vil stige hver eneste dag?

Uvidende kan politikerne jo ikke være? De har da travlt med at belære os hver eneste dag.
Men de ønsker åbenbart et islamisk Danmark? Hvorfor?
Jeg ville spørge visse forskere, politikere, sygehusdirektører, Dansk Supermarked, COOP osv., om det alene er frygten for islam, der er årsagen til islamunderkastelsen?

Frihedselskende danskere må reagere – nu!
Intet kan være mere vigtigt end at stoppe islamiseringen af Danmark.

Anders Gravers

5 comments

 1. Michael Unna

  Derudover glemte jeg at fortælle at i Himlen- venter 72 jomfruer- til enhver lystig Jihadungersvend, som drager i krig for Muhammeds skyld…undskyld Allahs skyld :-). Hvilket sikkert kan få enhver testoronpumpet ung mand med muhammedansk baggrund til i frustration at gå i Jihadvold, idet kvinder jo kun er halvt så meget værd (ifølge sharialoven- muhammedanistisk lov baseret på Koran og hadith), og de (kvinderne) kan kun glæde sig til himlen, hvis de er lesbiske :-). Derfor sigtees de muhammedanske mænd til at være ansvarsfri for de handlinger de begår, imens de kvinder som er tvunget ind under denne modbydelige konstruktion får ansvaret for noget de ikke har eller skal have indflydelse på. Når alt det vrøvl tages alvorligt vil den sociale udvikling tilsidst ende med familieklanstruktur uden kærlighed til individets frihed….tilgengæld er der for nylig under de stakkels forskere der bruger deres liv på at tolke dette vrøvl- sået tvivl om det er 72 Jomfruer eller om det er 72 rosiner der menes…:-) 🙂 🙂 virkelighedens religiøse joke. Og det er jo noget ganske andet for en testoronpumpet ung Jihadkriger :-). Forsat god dag og god weekend. mvh Michael

 2. Michael Unna

  I og for sig behøver man heller ikke at være særlig ekspert på Islamområdet, for at se at det er en ravende gal religion.
  Islam for Dummies: Islam er let at forstå. Kort præcist sagt er det en-usekulær diktatorreligion- (lidt på linie, men værre, med maoismen, stalinismen, og pga jødehadet også med Nazismen). Den blev i gamle dage kaldt muhammedanismen, hvilket er rimelig konkret. Dens konstruktion bygger på en bog-koranen- som er et virvar af forskellige vers, som skulle være en guddommelig åbenbaring (der er hentet lidt fra det gamle testamente, og så er det forvredet), men det hele sigter imod persondyrkelsen Muhammed. DVS det er konstruktionen. Hvad koranen ikke dækker bruger man så de såkaldte Hadith til at dække. Det er 2 håndsbeskrivelsen af hvad Muhammed skulle have gjort her og der, og alt det skal et såkaldt guddommeligt samfund bygge på- Det hele sovses ind i straf, hvis man ikke følger det ydmygt.
  SocialPsykologisk (perfekt missionerende kampmaskine). En del af jer undre sig vel nok over, hvorfor der ikke er kritik og andre protester fra muslimer (muhammedaneres) side, når så mange perverse ting foregår i islams navn. Muhammedanere (rettroende-muslimer) har tillært indelingen af verden som -Dem de rene-rettroende-vi kommer måske i himlen- imod os de vantro-kufar-urene. Sådan set er verdens befolkninger delt op på,den måde. Det giver selvfølgelig en paranoid verdensindeling, hvor de vantro helst skal slåes ihjel, hvis vi ikke indser de rettroende ret, og selv hopper på den galej med statisk verdensforståelse i mythen om muhammed fra cirka år 650 til 700 et eller andet. Derfor kan de i Deres selvforståede frelsthed ikke protestere, men må opretholde en arrogant facade for Deres overbevisnings skyld, hvis de ikke skal slåes i hardkorn med vantro, eller selv blive kaldt vantro, og med denne fastlåste tankegang indrettes etikken også derefter helt bort fra den humane og menneskekærlige etik, som kristendommen kan/har givet, fordi det er en menneskekærlig religion, som netop tager sit udgangspunkt i mennesket på godt og ondt. Islam drejer sig om underkastelse til guds vilje (igennem muhammeds etik, som beskrevet i en ufejlbarlig bog, da det jo er guds skrift-ikke bare muhammed :-)), hvilket giver mental stilstand, på samme måde som Mao,s kina gav mental stilstand, men kulturrevolutionens uhyrligheder, men da etikken og viden i islam (muhammedanismen) helst skal tolkes tilbage til Muhammeds tid, giver den yderligere fordummelse med sit verdenssyn, og så desværre en rent voldelig psykose, når den får magt nok i ethvert samfund, som ikke undertrykkes imod dens selvforståede vilje. Derfor er det forbandet svært (umuligt)at skabe demokrati i ethvert muhammedansk samfund, fordi det i sin selvforståethed kræver en diktatorånd til at opretholde dets selvforståede autoritære praksis, og derfor er der ingen protester fra den muhammedanske verden , når vantro,s grænseområder smadres af terrorister, fordi man med sine protester blot ville blive kaldt vantro-kufar-men det hele tolkes så for psykologisk nemheds skyld, som værende-guds vilje.

  Det værste er såmænd ikke denne civilisationspsykotiske usekulære diktatorreligion. Det allerværste er Vestens manglende modstand imod den, hvilket jeg tror skyldes dens oliesucces, som har givet den en masse dollars at handle med, desværre også på Jihadsiden. Det er her det -er -gået lynnende galt. Uden oliesuccen tror jeg den havde været udryddet. ….Forhåbentlig kan det nåes endnu,….men det kommer an på os (frit tænkende mennesker, som stadigvæk er frie og har hjerte til kommende generationer). God weekend:-). kh Michael

 3. Michael Unna

  Ifølge Krist.Dagb. vil odence kommune dette- Mooskeer skal ind i kampen imod radikalisering af muslimer for at forhindre de tager til syrien….(hajen skal vogte, så sælerne ikke kommer noget til? Løven skal passe på Gnuerne? Katten skal vogte musen?)…..skal man grine eller græde. Har man lyttet til den tidligere Imam Akkaris Advarsler? Støt SIAD alt det i kan, og deltag aktivt imod dette officielle vanvid.

 4. Sofus

  Tak Anders………og godt “sagt”. Bare den brede del af befolkningen vil stemme paa SIAD ved de naeste valg, ja, saa var vi godt paa vej til et bedre Danmark. Giv ikke op. Tal med venner og naboer.