RUSHY RASHID fører os bag lyset

Billedet er lånt fra Rushy Rashid's hjemmeside. Fotograf Anders Hviid.

Billedet er lånt fra Rushy Rashid’s hjemmeside. Fotograf Anders Hviid.

Rushy Rashid, den pakistanskfødte muslimske forfatter og tolk, som i dag er medarbejder på radiokanalen ”24syv”, fremhæver i sine radioprogrammer konstant sig selv som et ”strålende eksempel på vellykket integration”.

Hun fremstiller sig selv og sin lille familie med mand og to børn som et bevis på, at det er muligt at forene to vidt forskellige kulturer og religioner. Rushy Rashid Højbjerg har giftet sig med en etnisk dansker. Det er altså beviset på ”et strålende eksempel på vellykket integration”.

MEN:
– Hvorfor siger denne muslimske kvinde ikke, at hendes danske mand, Jens Harder Højbjerg, blev nødt til at konvertere til islam, hvis han ville gifte sig med hende?
– Hvorfor siger hun ikke, at deres dreng er blevet omskåret efter muslimske regler?
– Hvorfor siger hun ikke, at drengens omskæring gør det muligt for drengen at bade sammen med sine muslimske fætre – og andre muslimske ”brødre”?
Er dette beviset på ”et strålende eksempel på vellykket integration”?

Vi kender imidlertid så meget til islam, at vi ved, at en muslimsk kvinde ikke må gifte sig med en ”vantro”, da hun ved giftermålet får mandens kraft i sig og bliver som ham – altså også ”vantro”.
En muslimsk mand må derimod gerne gifte sig med en ”vantro” kvinde, da hun jo derved bliver ”muslim”.

Vi ved også, at en muslim må eller skal lyve, hvis det gavner Allahs sag.

I nedenstående kan læses, hvorledes Rushy Rashid undsiger sandheden, da hendes etnisk danske mand omtales som kristen, selv om han blev tvunget til at konvertere til islam.
At han blev nødt til at konvertere til islam, kan læses i det sidste af de nedenstående uddrag: uddraget 12.jan. 2010, fra hendes etnisk danske svoger.

Løgn eller sandhed?
Er Jens Harder Højbjerg igen konverteret – nu tilbage til kristendom?

Hvis det kan kaldes ”vellykket integration” at vi danskere konverterer til islam og derved bliver muslimer, er der kun at sige: Se i nåde til os!

Uddrag fra et interview med Rushy Rashid til – 24 Timer – 11. december 2008
skrevet af Peter Christian:
»Det var en øjenåbner for mig at opleve den danske måde at fejre jul på, da jeg ikke har haft et insiderkendskab til den danske kultur og de danske familietraditioner. Og jeg synes, der er mange rige og gode traditioner, som vi også tager med, når vi nogle gange holder jul i vores eget hjem.«
»Men vores jul er stadig lidt anderledes end andre danske familiers, da vi får det mad, som dem, der er med til julen, kan lide. Børnene kan godt lide spaghetti og kødsovs, og min far har fået kebab og linsesuppe, når han har været her. Så jeg har til jul nærmest stået og lavet mad fra tre forskellige kontinenter.«
Forfatter og journalist, Rushy Rashid Højbjerg, kom til Danmark fra Pakistan med sine forældre i begyndelsen af 1970’erne.

Uddrag fra interview: Børn og Unge – år 2011 nr. 02
Julen er det nemmeste. Religionen har en særlig betydning i Rushy Rashid Højbjergs familie, for Rushy er muslim og Jens er kristen.
“Vi har koranen og biblen stående ved siden af hinanden på hylden. Sådan er det, og det er ikke til diskussion. Adam, den store, er nu begyndt at spørge, hvad han skal være,” siger Rushy Rashid Højbjerg.
Hun svarer sin søn, at han ikke skal vælge, men må rumme, at han har to religioner med sig hjemmefra og starte derfra. Hvilket regelsæt, børnene vælger at følge, er ikke så vigtigt for hende.
“Alle religioner prædiker det samme. Der er ikke nogen, der er bedre end andre. Det handler om, at du skal opføre dig ordentligt,” siger hun.
Familien fejrer de muslimske helligdage sammen med Rushys familie og de danske helligdage sammen med Jens’ familie. På dét punkt er det nemmere at komme overens i en blandet familie.
“Julen er ikke noget problem. Den holder vi jo på den måde, som Jens plejer at holde den, for jeg har ingen krav til det. Når vi fejrer eid (muslimsk højtid, red.), så er det på min måde, for der har Jens ingen præferencer,” siger Rushy Rashid Højbjerg.
Valget om at tage begge kulturer ind stemmer godt overens med en dansk opdragelse til selvstændighed, hvor et vigtigt element er ikke at servere en fasttømret holdning for børnene, mener hun.
“Det er jo meget grundlæggende i hele vores uddannelsessystem og vores samfund, at vi lærer børnene at stille spørgsmål hele vejen igennem. Det lærer vi også vores børn,” siger hun.

Jens Harder Højbjergs bror som også er journalist har dog en helt anden opfattelse af forholdet:

Fra Uriasposten.net:
12. januar 2010
Hr. Rushy Rashid, ny kommunikationschef for Københavns Politi
Jens Harder Højbjerg får i dag ansvaret for kommunikationen blandt Københavns betjente.
Københavns Politi har ifølge Ekstra Bladet ansat journalist Jens Harder Højbjerg i en nyoprettet stilling som kommunikationschef. Det var ham der i 2000 giftede sig med pakistanske Rushy Rashid, og herefter gav en opvisning i kulturel kapitulation. Hans bror er også journalist. Her lidt fra Politiken-kronikken “En sørgelig historie”, trykt d. 22. november 2000. Læs resten hos Uriasposten

5 comments

 1. Michael Unna

  Tak til SIAD for jeres indsats. God weekend til jer alle. (Bekæmp muhammedanismen-støt SIAD).

 2. Michael Unna

  Det er også svært med dette hokus pokus sim sallabim politiske ord-integration- Hvad er meningen med det? Er islam godt integretet i Indien (hvorfor opstod så Pakistan?), Kenya???, Rusland???. Hvad forestiller vores radikaldrømmende naive politikere sig egentlig med det simsallabim trylleord-integration???-. Tjah….Naser khader er vel godt integreret (hvis det skal betyde noget som helst), og han må vist også leve under politibeskyttelse. Der er dog (med lidt humoristisk briller) et lyspunkt. Grøndlænderne er mestre i integration, og har fuldstændig taget førertrøjen, hvad det angår-hvis det ord har en mening. På den baggrund kan jeg godt forstå nogle fundamentalistiske muslimer fik dem etnisk udrenset fra Gellerupparken, for hold da kæft hvor har de udført et mirakel i Grøndland. Jeg tænker jo her på Akkaris fuldstændige smukke overgivelse til den åndelige frihed…..måske skulle vi sende samtlige-rettroende-muslimer til grøndland for at få dem integreret i den vestlige frihed . Hvordan mon de har båret sig ad-lidt skjult muliput-? Vi må vsit hellere bruge et 2 cifret milliardbeløb, i disse krisetider, på at sende dem til Grøndland i et år alle sammen. Mon så miraklet vil gentage sig? 🙂 🙂 :-).

 3. peter alsbjerg

  Fyres skulle hun. den pulver heks. jeg vil ihvertfald ikke høre en skid fra en muslim. jeg stoler ikke på dem. og jeg var til høstgudstjeneste. Der Talte min præst. at fundamentalismen var noget djævlen har skabt. til helvede med muslimske særregler.

 4. Sofus

  Let your ASS be the last one to see the past……………og dine oejne se fremtiden.!!
  En fremtid af et frit og yndigt Danmark, stem SIAD ved naeste valg.