Stemmekvægs-udskiftning – så blev politikerne trætte af danskerne

politikere_folket_dk
I demokratiets spæde start i Grækenland, skiftede man politikerne ud, hvis de ikke levede op til de løfter de havde givet folket. Det var et aktivt demokrati, hvor man endda kunne blive straffet, hvis man ikke var aktiv for demokratiet og mødte op til diskussioner og valg.

Men i dagens Danmark er vælgerne blevet apatiske igennem den socialdemokratiske socialisering af individet fra børnehave til grav. Igennem denne socialisering og ensretning har man ikke bare fjernet iværksætter-genet hos danskerne, man har simpelthen vænnet folket til, at staten er den ansvarlige forælder, der fortæller individet hvad det må og hvad det ikke må. Fra at være et friskt og sprudlende demokrati er vi endt i et behandler- og ekspert samfund hvor den enkelte har mistet overblikket og derfor overladt til behandlerne og eksperterne, hvis meninger skifter ligesom vinden blæser. Derfor er de ikke i stand til at skifte de ansvarlige politikere ud og ved at være lydige får der følger hyrden, har man givet hyrden al magt.

Nu har hyrden – dvs. danske regeringer – så besluttet, at der skal indføres nye får til flokken, så flokken kan være mere alsidig. Altså en udskiftning af den danske befolkning. Alt imens danskere i tusindvis er blevet arbejdsløse og 20.000 mennesker forventes at miste retten til dagpenge, indfører regeringen stadig demokrati-analfabeter til Danmark, som aldrig vil få et arbejde, med mindre det er et konstrueret stats-integratonstiltag, der koster de danskere, der stadig arbejder, milliardvis af kroner.

Efterhånden som folk bliver arbejdsløse og mister dagpengeretten bliver folk klogere og klogere, derfor husk hvis du møder en, der har mistet sit arbejde, hus og hjem eller dagpengeretten, at gøre opmærksom på det parti i Danmark, der både har mod og vilje til at gøre noget for den danske befolkning. Et parti der tør tilgodese landets oprindelige indbyggere frem for en flok tilløbende demokrati-analfabeter.

Partiet Stop Islamiseringen af Danmark

Anders Gravers

6 comments

 1. Anonym

  Har tænkt på hvorfor unge vælger håndværksfag fra? Er de bange for og blive beskidte? Er de bange for og ende på en (polakløn) på 50 kr.?
  Hvorfor vælger de boglige fag? Er det deres lærer, der allerede i folkeskolen retter dem ind til boglig uddannelse? Og i så fald hvorfor?
  Giver det røde stemmer og tage en boglig uddannelse. Eleverne bliver ensrettet til og stemme rødt?
  Ligeså alle de jobs, der oprettes i den kommunale sektor. Er dette også for og få røde stemmer. For er du stats/kommunal ansat må du absolut stemme rødt.
  Jeg ved ikke?

 2. Anonym

  Vore politikere opfører sig som gemene landsforrædere. De kan umuligt være uvidende om, at den fortsatte og tiltagende indvandring af muslimer vil nedbryde det danske samfund helt og holdent og dermed fremprovokere en borgerkrig. Indtil videre må vi danskere bruge stemmesedlen som våben imod islamiseringen. Stem på og støt op om SIAD!

  KM

 3. Axel Duch

  Borgerkrig er desvaerre den eneste loesning. Toeserne og de andre fjolser paa Christiansborg vil kun forvaerre situationen. De hverken forstaar el. er i stand til at foretage noget som helst fornuftigt. De lever i et barnligt droemmeland.

 4. Jeanette Hansen

  Jeg ser nu mere de nytilkomne “får” som ulve der uansvarligt er blevet lukket ind til de fredelige får. De opfører sig sådan: moderulvene holder sig i baggrunden med de (mange) små ulve mens hannerne drager hærgende rundt i fåreflokken og skræmmer, overfalder og dræber i flæng. Jeg VÆMMES ved vores politikere!