Speakers corner?

Speakers Corner, Hyde Park, som det bør være

Speakers Corner, Hyde Park, som det bør være

Muslimer leger stilleleg i Hyde Park i London. Er det sådan Randers bibliotek ønsker det?

Muslimer leger stilleleg i Hyde Park i London. Er det sådan Randers bibliotek ønsker det?

Randers bibliotek havde lovet at ville avertere om SIADs vælgermøde som blev holdt på biblioteket d. 3. okt. kl. 17-19. Det havde de ikke – ingen havde set det i avisen. Havde vi vidst, at de ikke ville gøre det, havde vi selv indrykket en annonce i den lokale avis.

Der var ikke så mange som forventet på biblioteket, så jeg ville holde en tale for at tiltrække de biblioteksgæster, der ikke nødvendigvis var kommet for at høre SIAD. Da Jimmy meddelte bibliotekaren dette, kom denne løbende og sagde at vi ikke måtte sige noget racistisk. Vi spurgte om han i alverden ikke vidste hvem vi var og at vi netop bekæmper racisme. Han sagde, at det kunne vi godt lade være med at sige, for han havde læst vores hjemmeside. Vi spurgte ham om han kunne udpege, hvor der var sagt noget racistisk på vores hjemmeside. Han svarede, at det kunne han ikke, men at der var en masse indirekte racisme. Da vi bad ham om at sige, hvad det var og hvor det stod, sagde han, at det var det hele (!)

Jeg spurgte ham, om han ville læse mit manuskript, men til det svarede han, at han ikke ville censurere os. Jeg sagde, at det var jo lige det han gjorde. Han svarede, at det var ok at vi talte, hvis vi kunne love at vi ikke stødte nogen. Til det svarede jeg, at det kunne jeg ikke love ham, men at jeg kunne garantere, at der ikke var noget racistisk i min tale, idet ideologien/religionen islam ikke er en race, men at den tværtimod forfølger alle, der ikke tilbeder islam. Han fortsatte med at sige, at hvis jeg ikke kunne love ham, at det vi sagde ikke sårede nogen, kunne vi ikke lov til at tale. Så fortalte jeg ham, at sandheden altid vil kunne såre, den river og bider som Kaj Munk sagde. Men bibliotekaren stod fast på sit og han gik.

Han kom dog igen kort før lukketid og sagde at han havde talt med den bibliotekar, der bestemte og han havde sagt at ingen partier måtte holde en tale til et Speakers Corner arrangement. Det var meningen at man blot skulle sidde ned og samtale med dem der kom og var interesserede….

Et godt råd til Randers bibliotek er, at man måske skulle finde et andet navn til denne begivenhed, altså droppe navnet “Speakers Corner” som stammer fra Hyde Park i London, hvor man kan stille sig op på en ølkasse og tale fra hjertet. Måske skulle man kalde eventet for “Stilleleg” og derefter give taleren en lille håndbog i sårende udtalelser, så taleren ved hvad han/hun skal undgå.

Anders Gravers

Læs Jimmy Andersen Kirkegaards og Anders Gravers’ oplæg til eventet her:

Jimmy Andersen Kirkegaard:

Velkommen til SIADs vælgermøde

SIAD stiller op her i Randers Kommune, fordi ingen lokale politikere endnu har reageret på alle de penge, som de pøser ud på mislykkede integrationstiltag. Vi har ikke set nogen tal fra kommunen på hvad integrationstiltag og tilskud til tolkebistand koster Randers Kommune.

Jeg vil nu kontakte Randers Kommunes borgmesterkontor i næste uge og spørge borgmesteren om det samlede antal kroner og ører, der bliver brugt på integrationstiltag og tolkebistand. Er sikker på vi vil få nogle tal på bordet, der vil chokere den almindelige borger, især når man tænker på, hvordan vi ellers skal spare på alle områder.

Hjemmehjælpen er blevet dårligere, den borgerlige service er blevet dårligere over en bred kam og samtidig ser vi så, hvordan milliarder bliver pøset ud af danskernes skattepenge på integrationtiltag, der ikke virker. Disse pengestrømme har – åbenlyst for enhver – ikke haft den virkning de skulle have, tværtimod, trygheden som borger er ved at være væk – det er blevet utrygt at bevæge sig ud på gaden om aftenen og natten, kriminaliteten er øget over en årrække og der opstår stadig flere parallelsamfund – senest set med den nye ghetto-opgørelse.

Når vi bliver valgt, vil vi kræve, at ethvert integrationstiltag og tilskud til tolkebistand skal fjernes.
Offentligt betalt sprogundervisning til flygtninge og indvandrere skal ophøre.
Offentlige betalte oplysningsfoldere skal udelukkende tekstes på dansk.
Alle sær-tiltag for muslimer som er iværksat af kommunerne, skal tilbagerulles.
Vi vil bruge pengene på et trygt og fredeligt samfund, der tilgodeser landets egne indbyggere.

Indtil vi får vores ting gennemført i kommanalrådet, vil vi være Randersborgerens vagthund ang. penge, der bliver brugt på integrationsområdet.

Anders Gravers:

Hvorfor stiller SIAD op i regionerne?

Vi har hørt, at servicen på hospitalerne bliver dårligere og dårligere. Ikke fordi at sygeplejerskerne og lægepersonalet generelt er blevet dårligere, men fordi de er blevet pressede i arbejdsbyrden, efter en stor del af patienterne nu er folk med en anden kulturopfattelse.
Kvinder kan ikke blive undersøgt af mandlige læger og sygehuspersonale, men kun af kvinder.
Tonen er også blevet hårdere mod plejepersonalet end den nogensinde har været før, hvilket også skyldes den muslimske kulturopfattelse, hvor vores dygtige kvindelige sygehuspersonale nu nærmest opfattes som tyende af de muslimske patienter, som man kan koste rundt med og tiltale efter forgodtbefindende.

SIAD vil arbejde for at sygehusene igen bliver et rart sted at være indlagt og at alle opnåede særrettigheder bliver frataget folk med anden kultur og religion. De skal ikke bestemme om der er kors på kapellerne, de skal ikke have specialmad på sygehusene, her menes halalslagtet kød.
Deres religion foreskriver at de godt kan spise ikke-halalmad, hvis de bor i et ikke-muslimsk land. Så langt er vi dog ikke kommet endnu at vi bor i et muslimsk land. Men det kommer vi til, hvis vi ikke sætter hælene i nu, og det vil SIAD gøre i regionerne.

Vi vil stoppe det sløseri som telefon/skype tolkningen koster hospitalerne og bruge disse penge på at sørge for hurtigere og bedre operationer. På landsplan er det for 2012 alene 42 millioner kr. Her i regionen er det for 2012 9 millioner. Med de penge i hånden kan man hæve niveauet en del på hospitalerne.

5 comments

 1. Anonym

  De er vel bange for deres røde venner i kommunen. Og de skal forholde sig til denne kodeks for og beholde deres job.
  Og reklame i aviserne ligeså. Gad vide om de havde sat en i, hvis den var betalt. Og hvad med lokal radio?
  Ville godt have været med og høre jeres plan og politik. (kunne selvfølgelig bare have slået op på jeres hjemmeside her og blevet oplyst) (gør den nu til fast opslagsside pr. dag)
  Gad vide om mødet havde kunne være i fred, hvis det havde røgtes blandt de autonome? Så var der nok 20 fotografer og bedstemødre med sang og fakler stillet op.
  mvh randrusianer

 2. Michael Unna

  Pinligt. Idioterne på de offentlige bibiliotekesinstistutioner tør åbenbart ikke kæmpe for ytringsfrihed, trods det er det de lever af, og så tror de selv på de løgne den politiske elite breder ud, fordi de ikke vil sætte sig ind i, hvad de har med at gøre….Ikke såre nogen? Rend og hop.

 3. Axel V. Duch

  Hvad nytter det med al det snak, der er ingen der lytter og hvis de goer er de tilsyneladende ligeglade. Bibliotekaren, et uforstaaende fjols af rang, forbavser mig ikke,men jeg er forbavset over at SIAD virkelig troede at de kunne faa lov til at lukke munden op. Det maa man ikke laengere i Danmark. Kun muslimer, Zenia Stampe, Pia Allersloev o.l. landsforraedere maa. Demokratiskerettigheder eksisterer ikke laengere i hvad der engang var DANMARK.

 4. Anonym

  Hvor ynkelig kan en offentlig ansat bibliotekar på et dansk bibliotek – tilfældet her, i Randers – tillade sig at optræde?
  Åbenbart helt uantageligt.
  Det er katastrofalt for den danske befolknings demokratiske rettigheder, at også bibliotekerne er sovset ind i politisk korrekthed!

  KM