Det er svært at se virkeligheden under én når man sidder højt på piedestalen

Yahya Hassanlaurie-fulton

Idag har en ung palæstinenser skabt debat efter en artikel i Politiken hvori han for hele Danmark afslører, hvordan muslimer der kom til Danmark i 80’erne var direkte uinteresserede i vores samfund og i stor grad har misbrugt vores velfærdssystem, ved bla. bevidst at snyde sig til førtidpension ved at bilde autoriterne ind, at krig havde gjort dem uarbejdsdygtige. Meget af al den tid de havde til rådighed på kontanthjælp gik med at recitere koranen og gå i moske, samtidig med at snyde og bedrage systemet (og opdrage børnene brutalt med jævnlige tæsk). Førtidspensionen var noget man stræbte efter og fejrede når man fik det. Han giver sin egen forældregeneration den fulde skyld for ikke at blive integreret i Danmark, på trods af at alle muligheder har været til stede fra alle sider i landet.

Samtidig idag kan man i en helt anden artikel på TV2 læse at USA’s eks-ambassdør Laurie Fulton har den frækhed at kritisere Danmark for at vi ikke “inkluderer” nok. Hun tager udgangspunkt i det nylige terrorangreb i Nairobi hvor der sandsynligvis var danske statsborgere engageret i den somaliske terrorgruppe der stod bag grusomhederne. Hun konkluderer at Danmark har været med til at skubbe “nydanskere” ud i grupper hvor de kunne føle sig hjemme og velkomne fordi vi danskere ikke har været inkluderende og mere har set på dem som “dem og os”.

Ja fru eks-ambassadør, du trænger godt nok til at få fingeren ud og istedet stikke den ned i jorden nede under dig. Så er der måske en chance for at du vågner op til realiteterne.

9 comments

 1. Michael Unna

  Man er Indianer,…når man kommer fra Indien…..er det ikke såån rent multikulti set politisk korrekt??? set 🙂 🙂 🙂

 2. Karla Larsen

  Når en (tidl.) amerikansk ambassadør i Danmark spørger, hvornår man er dansker, må man selvfølgeligt stille hende det samme spørgemål:
  Hvornår (i Amerika) er man indianer?

 3. Michael Unna

  Mette har ret…fuldstændigt….Det er bl.a SIAD som står for det socialrealistiske og indignationen imod undertrykkelsen, imens det AFA og dem som kalder sig Venstrefløj som står for den forlorne selvfrelste moral, og pynter sig med ufortjent glorie, med Deres soapagtige fraser om bl.a det De kalder racisme.

 4. Anonym

  Enig med Mette!
  Vedr. USA’s eks-ambassadør, Laurie Fulton, hvad bilder sådan en fræk madamme sig ind! Hovedet har hun i hvert fald ikke med sig, afslører hendes udsagn.
  Helt tilfældigt var det ikke, at netop Barack Hussein Obama udvalgte en islamtilhænger, L.F. til ambassadør og tillige i Danmark.
  KM

 5. Michael Unna

  Det var lidt ligesom dengang et TV-hold interviewede British National Parti efter urolighederne i bradford, hvor bl.a Pubber var brændt ned…..they say that you racist because….we not racist. We have nothing against eating theirs kebab and pizza, its them who burn down our pubs who are racisti…but Tony Blair says that you ar…whait wait wait a moment, who did you say tony Blair?..han kigger imod sin kammerat og spørger…do you know a Tony Blair near hear? Is their a Tony Blair hear …kammeraten ryster på hovedet….oooh now i think I know who you talke about. The Primeminister Mister Tony Blair. You see Mister Tony Blair doesnt live heer. Mister Tony Blair live in a great big house in downings street in upperclass london or in Buckingham Palace. mr Tony Blair doesnt live heer, so dont come her and toalk about what Mr tony blair sya or dont say. He dont live her. He dont count.

 6. mette

  Det er da dejligt, at der endelig er en ny-dansker, der er ærlig omkring dette emne – Og han har så ret – det er forældrene, der har skylden for at ungerne har problemer. Så er spørgsmålet, om man vil gøre noget for at rette op på dette. Det er i alt fald på tide, at man får kigget alle de førtidspensionister under 30 år efter, og få sendt dem ud i en uddannelse. Det er jo totalt absurd, at man bruger tiden på at hjernevaske sig selv – med Imamens hjælp selvfølgelig. Så var de ikke skadet, da de kom, så er de blevet det undervejs. Måske opdager politikerne, at de, der har kritiseret Islam, har fat i den lange ende og de så vil få fingeren ud og stoppe for indvandring af flere “problem-børn” – Man skulle fra starten have gjort som Israelerne, da jøderne begyndte at flytte til Israel efter 1948 – Folk kom i lejre, ligesom asylcentre, og de blev IKKE LUKKET UD i samfundet, før de havde lært sproget,Hebrew, og kendte til samfundsordenen i Israel. Den ide kunne de med fordel have brugt her, men åh, det er så synd for de stakler, at de skal bo på et lukket område i et (førhen) fredeligt land – men det er da bedre, end at leve med krig! De utaknemmelige bæster!

 7. Sofus

  Var det ikke Tyskerne der sagde ” dumme Danskere” Maaske havde de ret. Det kan dog rettes, og komme af med “snylterne”, der ikke har meget til overs for danmark og danskerne.
  Det kan nemt goeres ved at slutte op om SIAD og stemme paa SIAD til naeste valg.
  For man ER vel ikke saa dumme i Danmark ?? Eller hedder det bare ” ikke rigtig kloge”.
  Selv om Holger Danske sover kan Danskerne da sagtens vaagne op.