Vi er for tolerante overfor muslimer

muslim_dkihelvede
“En nylig undersøgelse foretaget af Gallup for Berlingske viser, at 1/3 af danskerne mener, at vi er for tolerante overfor herboende muslimer. Undersøgelsen viser, at det er folk over hele det politiske spektrum, der mener at vi er gået for langt i vores tolerance.”

http://www.information.dk/comment/772396

5 comments

 1. Michael Unna

  vantro vil lave en Imamuddannelse i Danmark. Selvvalgte dhimmier vil uddanne Imamer væk fra -ekstremisme-. Vantro-kufar-selvvalgte dhimmier vil have en uddannelse af Imamer i Danmark for at forhindre -ekstremisme- i forhold til Hvad???? Det officielt glade vanvid eksistere for fuld udblæsning på teologisk fakultet og andre steder. Man vil lære løven at spise vegetarmad….skal man grine eller græde???.Støt siad.

 2. Nielsen

  Der er ingen tvivl om, at vi er for tolerante. Desværre nyder politikerne der importerer skadedyrene til landet, også godt af denne tolerance. Vi bør sige fra, og kræve muslimerne smidt ud, og politikerne der er ansvarlige for deres tilstedeværelse straffet.

 3. Anonym

  Jeg er helt enig med michael poulsen.
  Den massive politiske indoktrinering, islamiseringen, som især De Radikale fra starten har tæppebombet den danske befolkning med, store som små. Indoktrineringen er trængt ind i alle instanser med pressen som beredvillig budbringer.
  Islamiseringen har-iklædt tolerancens falske klæder- bredt sig som en dødsensfarlig pest i det danske samfund – i det samfund, som michael skriver, hvor tidligere generationer med flid havde opbygget et af verdens bedste samfund med lov og orden, hvor få havde for meget og færre for lidt.
  Vi skal ikke glemme EUs rolle i den nedbrydningsmanøvre!
  Gå til modstand. Stop Islamiseringen Af Danmark! Send fjenderne ud af landet!

  KM

 4. Sofus

  Muslingerne skal ha’ nogle gode ord med paa vejen………..paa vejen hjem.
  Oerne skal vaere: Danskerne stemmer paa SIAD ved naeste valg og alle dem der kommer i koelvandet. FARVEL!!

 5. michael poulsen

  De kommer ind på den ene eller anden måde ,de ser ned på os ,hvor vores bedesteforældre har bygget det her land op .jeg syntes mange skal hjem hvor de kommer fra vi kan ikke rede hele verden ,vi ska passe på på nu .venlig hilsen michael Poulsen