Take it – or leave it… if you dare.

islam_man_womanNyheden om at omtrent halvdelen af den danske befolkning ikke ønsker en muslimsk svigerfamilie, er ikke noget der kommer bag på os, som kender til islam og islamisk kultur. Det er selvfølgelig en naturlig reaktion på hvordan islam har opført sig i alle de lande, de har erobret gennem historien. Man er med rette bl.a. bekymret for om ens datter vil blive behandlet med respekt og ligeret.

Sidst i artiklen får en Lotte Duch (leder af forening, der bl.a. tilbyder aktiviteter og rådgivning til kvinder med indvandrerbaggrund) lov til at bagatellisere problemet ved at påstå, at angsten kommer af at vi ikke kender hinandens kulturer godt nok, og om vi nu skal holde jul sammen eller servere alkohol.
Ja hvis det bare var det vi skulle tænke på, men virkeligheden er jo at vi er bange for om vores datter ender i et helvede og om hun pludselig ikke kontakter os mere, fordi svigerfamilien forbyder hende det, som det er set igen og igen over hele verden, eller om sønnen bliver nødt til at konvertere og at rette sig ind efter islamiske skikke, for at kunne blive godkendt og respekteret af den muslimske svigerdatters mandlige familemedlemmer.

Men det officielle Danmark bryder sig ikke om at halvdelen af danskerne ikke naivt kaster sine børn for løverne, så der kom forventeligt straks efter en historie om en mor som var stjernelykkelig for at have fået en muslimsk svigersøn.
Jamen det er jo dejligt. Enten har datteren fundet sig en mand, som kalder sig muslim, men som ikke praktiserer islam. I det tilfælde er svigersønnen altså ikke længere muslim, han er frafalden, men det tør han aldrig erkende idet han ved, at en frafalden skal dræbes ligeså hurtigt som pilen forlader buen, som det står i koranen.
Eller den søde muslimske svigersøn er en gentleman i de første par år, indtil der kommer børn og derefter bliver der efterhånden stillet flere og flere krav til datteren, som bliver i forholdet for børnenes skyld. For tør hun gå efter en skilsmisse, tilfalder børnene nemlig manden og hun får dem formodentlig aldrig at se igen.

Følger man sin koran som man skal, er der ikke noget der hedder ligeret mellem kvinder og mænd, og muslimer og ikke-muslimer. Ifølge koranen står islam over alle andre religioner, muslimer skal herske over alle andre mennesker troende som ikke-troende, og mænd skal herske over kvinder. Take it or leave it (with the risk of being killed).

8 comments

 1. Dagmar Kjær

  Et læserbrev i JP for snart mange år siden, sidder mejslet ind i min hjerne.

  Brevskriveren beskriver en hændelse i en flyvemaskine på vej til England. Hun kommer i flyvemaskinen tilfældigvis til at sidde ved siden af en mand, som virker vældig sympatisk. Han viser sig at være læge – og muslim.
  Hun stiller ham et spørgsmål, som han ikke lige kan løbe fra!:
  Hvordan kan en familie dræbe sit eget barn?

  Her skal lige indføjes, at der på pågældende tidspunkt havde været en forfærdelig sag i Sverige, hvor en familie havde dræbt en datter, som havde giftet sig med en kristen svensker.

  Lægen svarer spørgsmålstilleren:
  “Du må sætte dig ind i en muslims tankegang. Den kærlighed, du nærer til dit barn, den kærlighed nærer en muslim til koranen.”

 2. Birthe Larsen

  Hvis ikke man allerede har set filmen “Ikke uden min datter”, så se at få det gjort.
  Og sørg for at jeres børn ser den!
  Hvis nogen “vantro” tør stole på en islamtilhænger, så . . . .ved vedkommende ikke, hvad islam er.

 3. Michael Unna

  Det er ufatteligt at verden vil lade sig bedrage af det. I sin tid blev filmen-Ikke uden min datter- beromt-autentisk historie om Beth Mahmoudi.. Der er en anden autentisk film som hedder “The Stonning” igen fra Iran om en gift amerikansk kvinde. Der er soraya M etc etc.Jeg kunne øse op med eksembler. Herhjemme Ghazala-et æresdrab i Danmark af Arne Schmidt Møller, eller hvad med bare at nævne -Muhammeds piger- af Lars Hedegaard.
  Hvordan kan det officielle danmark forholde sig så afstumpet passiv til den slags oplysninger om Islam. Hvad kan de så forsvare overhovedet? Støt SIAD.

 4. Anonym

  Uvidenhed i følge med godtroenhed om islam er en yderst farlig tilstand.
  Medierne og det øvrige politisk korrekte slæng har et stort ansvar for den tilstand.

  KM

 5. Michael Unna

  Vantro (selvvalgte dhimmier…dhimmier= betalingsunderkuede vantro) vil oprettet en Imamuddannelse i Danmark under Teologisk fakultet……..skal man grine eller græde…..hvor meget forestiller man sig at en Imamuddannelse er værd, under vejledning af kyndige vantro, for IOC og de 4 retsskoler ? En religiøs vittighed fra Christiansborg.

 6. Michael Unna

  Hvis man har lidt kærlighed til kvinder o.a mennesker, så må det vist et tegn på at halvdelen af befolkningen har et fornuftigt menneskekærligt syn på kvinder og deres døtre. Lad os så håbe at den anden halvdel ikke har døtre 🙂

 7. Sofus

  Meget “troende” historie………….og det uden at lyve.
  Saa vidt jeg kan se er det halvdelen af den danske befolkning der stemmer for SIAD til naeste valg.

  Senere kommer resten med.