Voldtægtsmand henviser til koranen

tunnel_tingbjergDen berygtede tunnelmand som står anklaget for igennem 3 år at have overfaldet, forulempet og i to tilfælde voldtaget unge kvinder ved Utterslev Mose, bruger koranen til at forsvare sig med.
Han påstår nemlig at han ifølge koranen er uskyldig, fordi der står, at man ikke må gøre sådan noget og at det ikke er ham der har gjort det. Ifølge retsgenetikere er det imidlertid 1 million gang mere sandsynligt, at han står bag voldtægten af en 20-årig pige, p.gr.a det dna man fandt på pigen, end at han ikke gør det. Men det preller af på den anklagede, som henviser til koranen og påstår at han er uskyldig.

Hvad kan man udlede af det? Ja , det som islamkyndige allerede ved, at det ifølge koranen er tilladt at lyve overfor vantro hvis det gavner islams sag. Det hedder den hellige løgn, også kaldet taqiya. Læs om den hellige løgn her. I denne sag er det et klokkeklart bevis på at det bliver brugt. Så kan man jo spørge sig selv om, hvor mange gange det ikke før er blevet brugt i retssager mod os vantro??.

2 comments

  1. Michael Unna

    Desværre ingen nyhed. Politkerne sover videre og sovser det ind i ligegyldighed. Kan kun opfordre til at man støtter DDL og SIAD, samt andre der bekæmper muhammedanismen.

  2. Sofus

    Mon ikke Muslingerne skulle laese den DANSKE “Koran”, den som vi kalder GRUNDLOVEN.
    De kan laere meget dansk ved at laese den.
    Svin er ikke HALLAL slagtet……….men det kan de blive.