Asylkongen Gade vil bade .. Brovst i flygtninge. Denne gang dog uden profit.

FRA PARTIET SIADs VALGKAMPAGNE PÅ FACEBOOK:

brovst_asylcenter60 nye flygtninge kommer snart til Jammerbugt Kommune for at tilfredsstille statens fordelingspolitik. Man ønsker at alle områder i Danmark har lige mange flygtninge, noget som DF’s mand i Jammerbugt går ind for.

Brovst og Tranum vånder over det antal flygtninge der allerede er der. I Tranum er der ikke stor forskel på antal indbyggere og antal flygtninge. Hvordan passer det ind i nogen fordelingsnøgle? Mange ældre mennesker i Brovst og Tranum tør ikke længere gå ud om aftenen. SIAD mener at vi for længst har nået mætningspunktet i antal flygtninge i Jammerbugt Kommune. Samtidig med at vi skal modtage de 60 flygtninge, får vi kun penge med fra staten til de 28, så Jammerbugt Kommunes borgere skal altså selv betale for de 32 flygtninge asylkongen fra Brovst borgmester Mogens Gade og et næsten enigt byråd slæber hertil.

De siger også at vi skal spare 6 millioner i kommunekassen. Hvis vi tager 32 asylansøgere og ganger med de penge der normalt følger med fra staten (tal fra Frederikshavn Kommune kr. 115.000 pr. stk.) bliver det hele 3.680.000 kr.
Dvs. byrødderne har vidst, at man ville tage 32 ekstra flygtninge et stykke tid og det var altså det pengene skulle bruges til, penge som vi skulle spare på syge, gamle og ordentlig mad på institutionerne.

Det kan saftsuseme ikke være rigtigt, at vi slæber flygtninge ind fra hele verden, hvoraf hver 3. er kriminel efter dansk undersøgelse og så skal sammenhængskraften og velfærden smadres af en flok multikulrede tosser.

Stem liste G d. 19. nov – en stemme for total flygtningestop til Jammerbugt.

http://nordjyske.dk/nyheder/jammerbugt/jammerbugt-faar-60-flygtninge-i-2014/

One comment