Indbydelse til demonstration i Brovst

brovst1_optog
Lørdag d. 16. nov. kl. 13 Start ved Bratskov Hovedgård
Parole: Totalt flygtningestop i Jammerbugt.

Vi har ikke fået meget mediedækning på det sidste. Det skyldes at mediernes darling, Antifa, ikke har moddemonstreret mod os i lang tid. Håber ikke at antifa er blevet trætte af os? Fordi det er mest når de voldelige antifascister kommer og leger med os at medierne vil skrive om os. Så håber at Antifa kan mønstre mere end et par forkølede tyndarmede sortklædte højtråbende fascistiske voldelige autonome til denne demo, så vi kan få noget gang i gaden og vi kan få vores budskab spredt til hele landet at vi ihvertfald er én kommune, der står op imod flygtninge-cirkusset.

Jammerbugt Kommune står nu til at tage yderligere 60 flygtninge, hvoraf kun de 28 bliver betalt af staten som også er dig og mig. De sidste 32 skal betales af Jammerbugt alene, idet der ikke følger penge med til dem. Deri lægges at kommunen skal spare 6 millioner kr., som de skal ud at finde ved at skære i hjemmehjælp, madordninger og mange andre ting, der forringer den enkelte borgers velfærd. Men der er åbenbart råd til at betale 3,6 millioner til de 32 som staten ikke betaler for. Det synes vi er for meget. Nok er nok! Det skal stoppes.

Kom og vis din utilfredshed på lørdag kl. 13.00 ved Bratskov Hovedgård hvorefter vi går op igennem byen mod det gamle sygehus.

Vi har modtaget tilladelsen af politiet til at afholde demoen.

2 comments

  1. Pingback: Torben Rask: Løgneren og Seidenfaden-fan fra Ekstra Bladet | Stop islamiseringen af Danmark
  2. Sofus

    Det lyder MEGET dansk………..og de mange penge ka’ nok bruges et bedre sted.
    Kan KUN ske ved at stemme paa SIAD til valget.