SIADs borgmesterkandidat truet af mand der optræder bevæbnet på facebook

Denne bevæbnede mand har ringet og truet SIADs byrådskandidat.

Denne bevæbnede mand har ringet og truet SIADs byrådskandidat.

Efter at SIAD har undersøgt manden der har truet vores borgmester-kandidat i Horsens viser det sig, at manden optræder på facebook med en af den danske hærs automatrifler M95, hvor han har hævet riflen klar til skud. Dette sat i kombination med at han ringer og truer en byrådskandidat har gjort at vi foruden anmeldelsen til politiet også har videregivet oplysningerne til Politiets- og militærets efterretningstjeneste.
Læs her:

Denne mand har ringet og truet vores byrådskandidat i Horsens Kommune. Det er én ting. Det er han meldt til politiet for. Men at han samtidig optræder på sin facebook-side med en af militærets model 95 med hjemmelavet skulderstrop, virker på os som en farlig kombination, ekstrem aggressiv og bevæbnet – endda med en af militærets rifler.

Her er vores artikel fra igår om truslen:
https://siaddk.wordpress.com/2013/11/13/flere-lokalpolitikere-trues-til-tavshed/

Med venlig hilsen
Anders Gravers
Formand for Partiet SIAD

7 comments

  1. peter jensen

    Har hørt at den våbenglade har truet flere byrådskandidater, men han går stadig frit rundt, er det normalt i en retsstat.

  2. Pingback: SIADs borgmesterkandidat truet af mand der optræder bevæbnet på facebook | Stop islamiseringen af Danmark | dkbeep : Indvandringens Pris