Torben Rask: Løgneren og Seidenfaden-fan fra Ekstra Bladet

Torben Rask, Ekstra Bladet

Torben Rask, Ekstra Bladet

Idag efter vores demonstration i Brovst blev jeg ringet op af Ekstra Bladet’s Torben Rask, der sagde, at vi opildnede til vold mod Antifa. Kunne fortælle ham, at vi havde haft en humoristisk artikel på vores hjemmeside, hvor vi med et glimt i øjet inviterede Antifa til vores demonstration, fordi medierne kun skriver om Stop Islamiseringen af Danmark, når man enten kan hænge os ud og forsøge at gøre grin med os for at være for få til en demo eller når det voldelige Antifa laver en mod-demo mod os.

Fortalte ham udtrykkeligt at SIAD aldrig havde opført sig voldeligt, men tværtimod tit var blevet angrebet af voldelige autonome. Men trods det så kommer løgne-genet frem i Ekstra Blads-journalisten, ganske som det har gjort i mange andre EB-journalister, når de skal beskrive modstanderne af islam. Et af de grelleste eksempler hvor der var løgn på løgn i artiklen, var da to EB-journalister lavede et portræt af den tidl. leder af Danish Defence League. Denne journalist skiller sig ikke ud fra de andre, idet han i artiklen siger:

“Det fremgik utilsløret af SIADs hjemmeside SIAD.dk, at de bogstaveligt talt ville bruge demonstrationen til at uddele øretæver til deres sædvanlige modstandere fra den yderste venstrefløj, herunder organisationen Antifascistisk Aktion.”

Vi udfordrer nu løgnhalsen til at bevise, at SIAD-folk nogensinde har optrådt voldeligt. Kan fortælle ham at det aldrig er sket, idet vi følger loven til punkt og prikke. Men journalisten har åbenbart påtaget sig sin store helt Tøger Seidenfadens politiske syn på dem, der kritiserer islam. Seidenfaden, den danske landsforræder der undskyldte muhammedtegningerne overfor den muslimske verden.
Torben Rask skriver på sin åbne facebook-profil, at det skar ham i hjertet, da han fik nyheden om islam-apologeten Tøger Seidenfadens død. Vi mener journalisten har sat sig som et mål i livet at prøve at latterliggøre og endda voldeligegøre islamkritikere.

Anders Gravers

5 comments

  1. Michael Unna

    I skulle have set overskrifterne i de andre aviser dengang I havde lavet demoen til støtte for de grøndlændere, som var blevet etnisk udrenset. Dagspressen (og især DR) er ikke en tødel troværdige i deres objektivitet. De lefler for en diktatorreligion og hetzer imod dem som bekæmper diktatorreligionens indflydelse-de er værre langt end JP i 30 erne, fordi dengang havde man ikke internet o.a der kunne tydeliggøre deres fortsatte løgne.

  2. Sofus

    Hmmmm!! At laese om en RASK mand som faktisk er HR. PETERSEN kan man blive helt syg a’. Hvem der er en MEGA IDIOT , maa vi hellere bestemme. Cirkus EXTRA BLADET har en rigtig klovn……….tillykke. Mon han taler Fransk ??
    SIAD laenge leve og husk det paa tirsdag.