Respons på TV2 indslag om Partiet SIAD

Lørdag d. 16. nov afholdt Partiet SIAD valgdemo i Brovst, hvor TV2 Nord senere om aftenen lavede et indslag om demoen. Formand Anders Gravers kommenterer her på TV2 Nords indslag. Lydkvaliteten i videoen kunne være bedre, så et godt råd er at skrue helt op for dine lydindstillinger.

Se TV2 Nords propaganda mod SIAD her, indslaget ligger ca. 3.10 inde i udsendelsen:
http://www.tv2nord.dk/arkiv/2013/11/16

3 comments

 1. Tempelridderen

  Mødefrihed Mødefrihed. – Det skal også gælde for SIAD.

  Se her:
  En skandaleOgså på Christiansborg langer politikere ud efter beslutningen om at aflyse Yahya Hassans møde i Vollsmose.

  »Det er en skandale, at politiet ikke vil beskytte en digters ytringsfrihed. Hvis man ikke har retten til at tale, så er demokratiet under pres. Her skal ikke gives efter, men kæmpes imod!« skriver Venstres næstformand Kristian Jensen, mens Socialdemokraternes retsordfører Trine Bramsen kalder det »manglende respekt for vores demokrati,« at foredraget ikke kunne gennemføres.

  »Det er fuldstændig uacceptabelt og et stort overgreb på vores ytringsfrihed,« skriver Trine Bramsen på Facebook.

  Hos SF skriver Özlem Cekic, at politiet giver efter for »vold og trusler i Vollsmose«.

  » Det er total grotesk, at signalet fra politiet er, at ytringsfriheden ikke er noget man vil bruge kræfter på at værne om. Dybt bekymrende, men også fuldstændig uacceptabel,« skriver Özlem Cekic.

  Gad vide hvorfor I Ikke har de samme rettigheder. Ifl grundloven må der ikke gøres forskel.

 2. Jeanette Hansen

  Sådan! Godt at SIAD tog til genmæle, det var det der skulle til for at gøre TV2 Nords indslag til skamme hvilket de fortjente! Egentlig utroligt at medierne kan slippe afsted med at drive journalistik når de postulerer noget, som de absolut ingen dokumentation har for. Hvordan kan det lade sig gøre? Og hvorfor finder vi (seerne) os i det? Medierne er ikke andet end en flok mindrebemidlede propagandister med en agenda der er bøjet i neon. Jeg væmmes ved dem. Hvis det ikke var fordi de havde så meget magt kunne man blot nøjes med at le overbærende af dem og ryste på hovedet af deres forudindtagede såkaldte nyhedsdækning. Det hjalp gevaldigt på humøret at høre en skarp Anders Gravers der stadig står med oprejst pande og har frisk mod på trods af hvad SIAD bliver udsat for. Stor respekt herfra!

 3. Sofus

  Lidt tilbage i tiden var det en “vanaere” at modtage offentlig hjaelp, de RIGTIGE danskere modtog naesten aldrig hjaelp.
  Nu om dage kan folk ikke faa nok……… naar det er andres penge det gaar ud over. Nu kan gamle tosser og unge idioter ikke stoppe med at “hjaelpe” hele verden………..naar det er andres penge det drejer sig om. Kan de ikke se at de er til nar ?? Gad vide hvor galt det skal gaa foer man har faaet nok af at oedelaegge Danmark.
  En stemme for SIAD er en stemme FOR Danmark, ikke een imod.