Akkari glemte at fortælle socialdemokraten noget

ahmed_akkariEn fremtrædende socialdemokratisk folketingskandidat, Christian Rabjerg Madsen, har overraskende nok indset de kæmpemæssige problemer der er i ghettoområderne i Danmark, efter at have besøgt ghettoer sammen med Ahmed Akkari for at debattere integration og islamisme. Læs her:
http://www.bt.dk/nyheder/s-kandidat-riv-ghettoerne-ned

Det er da godt at socialdemokraten har fået øjnene op, men han adresserer jo ikke det virkelige problem og det er islam. Han mener at problemerne er socialt betingede og at det hjælper at bryde ghettoerne ned og sprede dem over hele landet, endda så langt væk som Thisted.

Men det eneste der vil ske, er at problemet så for alvor vil blive spredt. Gammel islamisk erobringsteknik er, at man bliver mange i et område og til sidst dominerer området v.h.a. vold og terror mod anderledes tænkende. Derefter erobrer man nye områder, hvor man igen bliver mange nok til at dominere og til sidst som en anden edderkop, bliver nettet forbundet og man har overtaget et stort område. Som SIAD ser det, ville det have været bedre, hvis socialdemokraten forblev uoplyst, eller det havde klædt Akkari at fortælle ham, hvad det virkelige problem er.

3 comments

 1. Anonym

  Som det er beskrevet i artiklen, Akkari glemte –, er indvandringen af muslimer en reel islamisk besættelse – også af Danmark. Taktikken bør ingen være i tvivl om!
  Christian Rabjerg Madsen er himmelråbende naiv i sit bud på en løsning – spredningen af de muslimske besættere er sket og fortsætter uhindret – endda med borgmestres og andre danske politikeres velsignelse!
  Det gør ikke problemet mindre, at også en stor del af den danske befolkning heller ikke vil erkende faktum og de øvrige fakta, som er en direkte følge af den islamiske besættelse, islamiseringen: indførelse af islamiske skikke, opførelser af moskeer m.v. og de årlige enorme udgifter på mange milliarder kroner, som muslimernes tilstedeværelse afstedkommer.
  Det fortæller vore politikere ikke danske borgere noget om og slet ikke ved det lige afsluttede kommunevalg!!! Sikke en flok landsforrædere med enkelte undtagelser!
  NB. Akkari tilslutter sig islam og den islamiske besættelse, han vil blot gøre sig populær ved at fortælle, at han har fået tæsk derhjemme, det er han forståeligt nok utilfreds med, men islam er nu engang en voldelig kultur – ikke mindst hvad angår kvindeundertrykkelsen.

  KM