Fredelig jule-happening fra DDL angrebet af ekstremt voldelige såkaldte anti-fascister

Politiet jager de voldelige autonome op fra metroen

Politiet jager de voldelige autonome op fra metroen


En gruppe dedikerede menneskerettighedsforkæmpere fra Danish Defence League var idag sat op til hyggelig pebernødde uddeling og en julefolder fra Danish Defence League.

Da de ankom til Frederiksberg Center blev de mødt af 4 busser fyldt med 250-300 autonome. SIADs netavis har talt med Philip Traulsen fra Danish Defence League. Han forklarer at det eneste de ønskede var at gå stille og roligt rundt og dele foldere og pebernødder ud og samtidig ønske god jul til de mennesker man mødte, men ude foran centret blev de mødt af en flok meget aggressive ekstreme venstreorienterede.
Da de begyndte at kaste ting efter den lille gruppe på 7 mand, sagde politiet at de skulle gå om bag centret og på den måde undgå at blive smadret. Da gruppen kom om bagved, blev de mødt af en endnu større gruppe autonome. Philip oplyser dog, at det ikke var noget politiet havde ledt dem ind i. De vidste bare ikke bedre.

De autonome begyndte nu at overdænge menneskerrettighedsforkæmperne fra DDL med flasker, brosten og balloner fyldt med vædske. Der var dog ikke syre i denne gang, men kun vand. Herfra vil vi dog opfordrer politiet til at skride stærkt ind overfor dette ballon-kasteri, da én ud af hundrede måske ikke har vand i, men en syre der kan ætse de personer den rammer. Så kan politiet ikke finde den skyldige, da allesammen selvfølgelig kun har vand i deres balloner. Syrekast med balloner er meget populært i muslimske kredse.

Politiet skred ind og fik presset voldspsykopaterne tilbage, så DDL-gruppen kunne tage ned på en metrostation og tage hjem. De blev dog forfulgt af voldspsykopaterne, hvor de nede på stationen prøvede et sidste angreb mod den lille fredelige gruppe, her fik politiet dog jaget voldspsykopaterne som billedet viser.

Ialt var skaderne på DDL to tilskadekomne og en ødelagt bil, smadret af de autonomes flaskekast. Det står i skærende kontrast til det de autonome skrev i de deres netavis Modkraft, hvor de ønskede at alle fredeligt kunne gå på gaden. Det gælder åbenbart kun dem, som de ekstremt venstreorienterede kan lide. Ingen ytringsfrihed til dem der stiller spørgsmål ved en af de mest fascistoide ideologier, islam. Utroligt at de kan kalde sig selv anti-fascister når de står op for de muslimske fascister, der står og heiler i hele Mellemøsten.

6 comments

 1. roerne skal op

  Danmark som det var for 50 aar siden..
  Ja. Sofus, Det vil nok ikke komme til at ske, uden den hårde metode er jeg bange for.
  Jeg tror næppe det kan nåes at oprette stabilitet politisk, som der er nu.

  Vi ved jo. Folk stemmer med hovedet under armen.
  De politiker der er der nu ønsker mere indvandring, så har de nemlig sikret deres stemmer.
  Der er tydelig hvor forræderne findes.

 2. Tempelridderen

  Dårligt koordineret af politiet.
  For havde politiet gjort deres arbejde godt nok, hvade det ikke kommet så langt i vold.

  Her tænker jeg på: Da gruppen kom om bag ved metroen, hvor der var flere voldsaber.

  Et meget fint træk af DDL og uddele pebbernødder og hilse på folk.

 3. Sofus

  Det er en haard “pebbernoed” at sluge, men, den ENESTE maade, og den billigste, er ved valgurnen. Det er DER vi kan goere en forskel. Og det kraever mange stemmer. Det kan KUN goeres ved at samle medlemmer gaaende fra hus til hus og tale fornuftigt med DANSKERNE som inderst inde gerne vil se Danmark som det var for 50 aar siden.