Ingen rets-retfærdighed for islam-modstandere

justice-swordSå fik de sidste af AFA/Redox gruppen deres dom.
Nu er mulighederne udtømt for retfærdighed overfor SIAD. SIAD blev angrebet af en AFA-gruppe d. 21. okt. 2007, læs om angrebet her:
https://siaddk.wordpress.com/2011/02/19/mordforsøget-pa-siad-toppen/

Vi var ellers glædeligt overraskede over at man 4 år efter overfaldet i 2011 så ud til at have opklaret sagen. Sagen havde været lukket et godt stykke tid, men efter angrebet på PET’s datacentral, havde man pludselig nye beviser på hvem det var i den sag.

Sagen havde oprindeligt været rejst i folketinget af Søren Krarup. Efter dette lovede daværende justitsminister Lene Espersen at der ville blive gjort alt for at finde og straffe de skyldige. 14 dage efter lukkede politiet sagen og der var den så indtil april 2012, hvor vi fik besøg af en venlig mand fra Politiets efterretningstjeneste der sagde, at man nu havde fundet de skyldige og at vi skulle skrive under på nogle papirer til advokathjælp og blev orienteret om, at vi kunne søge erstatning. Senere kunne vi så læse i medierne om alt hvad AFA-gruppen havde lavet, men der var intet om angrebet på os. Jeg ringede til en af de PET-folk vi havde talt med i den forbindelse, hans svar var “ja får vi dem ikke med fordøren får vi dem med bagdøren”. Det er måske det vi har set nu med dommen over de sidste – at det var bagdøren der ramte dem.

Vi synes at vores retssikkerhed er blevet krænket endnu engang. Første gang den blev krænket, var da en muslimsk gruppe havde sat en pris på mit hovede p.gr.a. en demonstration i Aalborg. Vi fik efterfølgende besøg af en mand fra Aalborg politi, der advarede mig om det. Han kørte igen. Da jeg efter nogle dage ville høre hvad de gjorde ved sagen, fik jeg at vide at National Efterforskningscenter NEC havde været ude at snakke med de folk, der havde sat prisen på mit hovede og at politiet efterfølgende kunne fortælle mig at de havde trukket prisen på mit hovede tilbage, så nu var alt OK. Jeg spurgte om de ikke skulle straffes for bestilt lejemord, politiet svarede at de hellere ville holde øje med dem istedet for at knalde dem. Kort efter flyttede vi et andet sted hen, da man åbenbart ikke kunne stole på politiet.

Men tilbage til den nye krænkelse af retsbevidstheden. Hvorfor blev de ikke dømt, når PET sagde, at man havde sikre beviser? Er det politisk? Noget tyder på det, idet der kort tid efter blev besluttet at lave en gruppe i PET der hedder “ekstremist”, hvor man af uransagelige grunde placerede SIAD. Samtidig blev der også lavet et dokumentarprogram på DR, der lignede et stykke bestillingsarbejde, der skulle få os til at virke ekstremistiske og den nu gudskelov forhenværende PET-chef Sharff forklarede, at man holdt øje med os. Helt uhørt at en PET-chef går ud med det der kun kunne opfattes som en politisk statement, idet programmet var den tyndeste kop te brygget på luftkasteller. I programmet prøvede man at sætte os i forbindelse med Breivik-sagen. Det lykkedes dog ikke. Se programmet her:
https://www.youtube.com/watch?v=Kjd4vcQkHOM

Opsummering: Først blev vi udsat for et groft overfald og mordforsøg og kort efter blev vi som forurettede pludselig kategoriseret som ekstremister, blev forsøgt linket med Breivik og udlagt som nogle man skulle holde øje med – på trods af at vi aldrig nogensinde har ytret noget voldeligt eller har udført noget voldeligt. Samtidig lukker man sagen om overfaldet på os, på trods af at der lå klare beviser for hvem de skyldige var. Kan dette virkelig forekomme i Danmark spørger man sig selv. Ja det kan det – når man går imod den siddende elite og statsmagten og ikke vil holde kæft om at man ikke er enige i deres projekt i at forære Danmark væk til en flok tilløbne muslimske fremmede. Samtidig har man selvfølgelig vidst, at en dom over voldsmændende fra AFA naturligt nok ville være med til at sætte AFA’s virke markant tilbage samtidig med at den ville skabe sympati for SIAD og for Danmarks sag som SIAD kæmper for.
Det er også nærliggende at tro at regeringen er presset af Enhedslisten hvorfra AFA udspringer, ja endda Enhedslistens daværende pressesekretær var medlem af AFA.

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/ECE6331042/syv-ars-faengsel-til-politiske-brandstiftere/

Anders Gravers

5 comments

  1. Sofus

    Som der engang blev sagt : ” Det er ikke vaegten af deres hjerner der har gjort dem platfoodet” De er som smaa drenge, de vil lege med lederen. Ham som Helle tog et “Selfie” a’ og ham som nu er fundet til at blive DEN STOERSTE LOEGNHALS i 2013 ( USA )
    Hold fast ved SIAD……de kommer, og Danskerne vil snart vaagne op.

  2. Poul Berg

    Man skal jo lige tage i betragtning, at ehemalige PET-chef, Scharff, var kammerat med ligeså ehemalige justitsminister Bødskov, og at de begge havde kæmpet på rød front sammen i deres unge dage. Hvordan skulle de kunne gå imod deres gamle kammerater bare for at redde en stakkels dansker, der fandt det værd at kæmpe for fædrelandet med tilhørende kultur og religion. Sådan spiller klaveret ikke under en socialistisk og halvkommunistisk regering.