Muslimske provokations-demoer juleaftensdag

Fra Avedøre st. by

Billeder fra Avedøre st. by

avedore_muslimdemo241213_1
Trods DR’s massive reklame for ramadan og EID-fest som er blevet vist i bedste sendetider for at danskerne skal acceptere islam som ligestillet religion, så har muslimerne absolut ikke den indstilling, tværtimod. De hader julen og det viste de flere steder igår juleaftensdag, ved at holde demonstration hvor de skreg “Takbir” (erobring) og Allah u ahkbar (Allah er størst).

Har man kendt magen til frækhed. At komme til at fremmed land som de tilløbne muslimer jo gør og så starte med ganske respektløst at provokere på en af de mest værdsatte helligdage i det pågældende land. Hvad mon der var sket, hvis en flok kristne havde gjort det samme på en muslimsk helligdag i et muslimsk land?

På tide at de muslimer møder noget modstand fra vores såkaldte elite, ellers forudser SIAD, at der vil komme en SIAD demonstration under ramadanen og under EID-festen, hvor de alle ligger med rumpen i vejret på Rådhuspladsen.

Venlige muslimer har oplyst os at de holdt denne demo over hele landet igår, fordi shia-muslimer fejrede pædofilprofeten Muhammeds barnebarns martyrdom.
Som om det skal være en undskyldning for noget som helst. At holde en muslimsk demo på en af værtslandet Danmarks helligste helligdage JULEAFTENs dag, det er ved den gode grød en provokation af de helt store. Og samtidig råbe Allah u ahkbar – det sidste mange kristne over hele verden hører inden de bliver slået ihjel af disse bastarder.

317 comments

 1. Jimmi

  I får endda special behandling i de danske fælgsler hvor i får serveret bedre mad end vi danskere får derinde, fordi i ikke vil spise svinekød, og det får i bare lige som i vil selvom man har lavet noget kriminelt. Er det ikke god behandling eller er det bare igen fordi vi er nogle rasister??
  Siger ikke man skal behandlet dårligt i fængsel fordi man er muslim men hvis man er sej nok til at komme i fængsel så er man sku også sej nok til at tage sin straf, og spise hvad alle andre får ellers må man sulte.
  Hvornår mener i helt ærligt selv at i har fået nok sætbehandling?

 2. Jimmi

  Amen hvad er det lige der sker her!!
  Jeg er selv dansk og vil sige først lige til jer andre danskere herinde at det at blive barnlig og sidde og blive ved at komme med latterlige kommentare om svinekød og jeg ved ikke hvad ikke gavner noget som helst men derimod gør i jer selv lige så meget til grin som de muslimer som kalder os for vantro og katoffel og alt det der latterlige pis.

  Jeg har selv mange venner der er muslimer, som jeg holder lige så meget af som mine danske/kristne venner, og de muslimske venner jeg har respektere mig ligeså meget for at være ateist (ikke troende) som jeg respektere dem for deres tro.
  Men det her pis med at nogen af jer muslimer kommer her til landet og tror at i skal bestemme hvad vi skal og ikke skal er bare helt uacceptabelt, og de mennesker har jeg den største had til.
  Det jeg bare synes er lidt sjovt er at i hader jul så meget og mener det skal forbydes, men det er da tydeligt at i er meget glade for at søge julen hjælpen hvert år, som ellers skulle være til de udsatte danske famillier som ikke har råd til at holde jul, ikke til muslimske folk der synes det lyder godt med et gavekort til bilka.

  Altså hvis i virkelig hader os og vores regler og helligdage så meget så pis da af? Jeg skal da nok pakke alt hvad i ejer i dette land (nemlig intet) og få jer sendt hjem til jeres eget land hvor der er krig og ingen sociale ydelser, hvis det er så ufatteligt urimeligt at i lige taler pænt om de mennesker der lader jer bo her i landet og få penge for absolute ingenting, i behøver ikke engang kunbe tale dansk for at få sociale ydelser men det er jo åbenbart for meget forlangt af os at i respekte os for alt det vi gør for jer!!
  Jeg vil sku ikke finde mig i at mine børn ikke kan få lov at vokse op med danske traditioner som julen, og at man jo selvfølgelig får noget så dansk som svinekød i børnehaven!!
  I finder ikke et sted i verden hvor i har det så godt som her, men nej i vil bare have mere og mere.
  Men nu er det nok, og snart vil befolkningen og ikke mindst regeringen vågne op og så kommer i til at se hvor meget i har ødelagt det hele for jer selv.
  Og jer muslimer som nu sidder og ser sig sure på mig bare husk på at hvis du ikke er på min side er du på den side som er igang med at ødelægge hele verdens syn på dig fordi nogle af dine landsmænd er nogle utaknemmelig fjolser!

  Hvis i virkelig elsker jeres gud så meget som i siger i gør ville i stoppe det her pis, for i er ikke bare igang med at ødelægge et helt land, men en hel verden, og det tror jeg ikke i bliver tilgivet for heller ikke i himlen.

  • Tempelridderen

   Ja Jimmi. Det kan siges meget kort::
   En høne der er født i en kostald, bliver aldrig en ko.
   En Muslim der er født i Danmark, bliver aldrig en dansker.

 3. Sara

  Undskyld mig , jeg var selv med til dette optog, det har slet ikke noget med jul at gøre, det var vores imam Husseins martyr mindelse, når muslimerne mister en person, så mindes de om efter 40 dage igen.
  Vi går fra hundig til Nørrebro for at mindes om vores imams martyr, og vi går så langt for at føle med ham og hans familie d blev slæbet fra land til land og pisket af de onde.
  Jeg vil også have i skal huske en ting, at profeten Jesus betyder også meget for os muslimer som han gør for jer.
  I år undskyldte vi for vores profet fordi vi ikke ku holde hans fødselsdag,men næste år skal vi nok holde jul.
  Muslimer holder alle deres profeters fødselsdag og Jesus er en af dem.

  • roerne skal op

   Svar til Dig Sara.

   Endnu een der er forblændet af ondskaben ISLAM.

   Du skriver: “Vi går fra hundig til Nørrebro for at mindes om vores imams martyr, og vi går så langt for at føle med ham og hans familie d blev slæbet fra land til land og pisket af de onde.”

   De “onde” Hvem er det Sara ??
   Var det Sunnuerne eller shiaerne. ??

   Det er KUN Islam der er ond, og Profeter er pædofil,
   Han blev gift med aisha da hun var 6 og fuldbyrdede ægteskabet da hun blev 9 År.

   Og det deltager du i sara. !! Mit råd til dig Sara, Konverter fra denne kvinderundretrykkende ideoligi til noget andet, mens tid er.

   Du skriver: “Muslimer holder alle deres profeters fødselsdag og Jesus er en af dem.”

   Jesus har ikke noget med Islam at gøre, det er ønsketænkning fra Islam’s side.

   Jesus var på jorden 622 år før Ideologien islam med dens falske og pædofile Profet Muhammed.

   Romerriget var gået til grunde inden Islam blev oprettet.

   I det hele taget Sara, LÆS HISTORIEN.

   Bl.a. Moses i sivkurven
   Da Moses bliver født, skjuler hans mor ham derfor og sætter ham i en sivkurv ud på Nilen for at give ham en chance for at overleve. Faraos datter finder ham og tager ham til sig som sin søn, og derfor vokser israelitten Moses op hos Farao.

   Da han bliver voksen, viser Gud sig for Moses i en brændende tornebusk. Han skal stå i spidsen for israelitterne, når Gud vil føre dem ud af Egypten tilbage til det land, som han lovede Abraham, Isak og Jakob, Kanaans land. I det hele taget viser Gud sig flere gange for Moses end for nogen anden i Bibelen.

   Moses blev ca 120 År
   —————————-
   Gud er ikke Allah, men Jerhova. !! og Jesus er guds søn.

   Satan er Allah og Profeten Muhammed er hans budbringer.

 4. jens

  Nu har jeg selv været i afghanistan og se hvordan i har det i et af jeres hjem lande og ja det er et frygteligt sted, kvinder og børn bliver behandlet forfærdeligt børn og dyr bliver sex misbrugt og det er helt normalt.

  Men hvordan man så kan være så utaknemmelig for det som danmark tilbyder uden at kræve noget som helst af jer begriber jeg simpelhen ikke, i får alt det som mange andre ville ofre alt for at få og så brokker i jer over vi holder jul og dit og dat jeg bryder mig ikke selv om jul og kan ikke fordrage jule pynt men jeg kan alligevel give plads til dem som kan lide det og fejre julen med dem og jeg er ellers 1000 gange mere i min ret til at demonstrere imod det da det her er mit hjemland i må lære at affinde jer med at det her er en anden kultur end den i kommer fra tag jer sammen og nyd den frihed i har fået i har glemt hvad det er i kommer fra!

 5. Omar

  Hvor i dk findes sådan nogle danskere som herinde???? Stor dusør gives hos i finder bare én som står ved sine ord som her!!!

  • Max Rebo

   Du kan stole på, at de fleste danskere ikke bryder sig om islam. At jeg ikke bryder mig om islam, siger jeg naturligvis ikke lige op i ansigtet på mine muslimske kolleger, kunder etc. Se det hellere som et indblik i danskernes tankegang. Jeg har også fået et ret godt indblik i muslimers tankegang i forbindelse med debatterne på facebook om Yahia Hassan og det slører stadig. Jeres tankegang tåler egentlig heller ikke dagens lys. 😀

  • roerne skal op

   Omar
   Jeg står ved det jeg skriver.
   Læs længere nede, jeg har skrevet en del.
   I øvrigt: Er det en trussel du kommer med, siden der er dusør i det. ??

   Til Jens.
   Koran og Islam i det heletaget er Både Grundlovsstridig og uforenelig med demokratiet.
   Læs evt §67 i gnd Loven. DOG AT INTET LÆRES OSV.

 6. John Hinze

  Seyma:

  Dyresex er helt normalt i muslimske lande. Der hvor du kommer fra.

  Fej for egen dør. Eller er du bare dum?

 7. Michael Smith

  Jeg tror personligt ikke det her handler særlig meget om religions frihed, men tænker derimod det bunder mere fremmedhad, og frygten for det man ikke forstår. Jeg er ikke selv troende, for synes det virker ynkeligt, som en sutteklud for folk der ikke tør læne i sig selv. Jeg mener at når det kommer til stykket er det muslimerne som kommer hertil vores land som respektere, og plejer deres religion bedst, og mener du/i noget andet, så tag et smut hen forbi jeres lokale kirke, og se hvor mange kirke gænger der er på søndag. Det er sørgeligt at se at der går så mange penge til grådige præster, og med det mener jeg at der bliver lavet indsamlinger, og lagt penge til side af lirke skatten til de svageste i vores samfund, eller til dem som har brug for en ekstra ydelse af en eller anden grund, men hvis disse penge ikke bliver brugt inden for en hvis dato går de lige tilbage i præsternes lommer, og de har i forvejen alt for mange økonomiske fordele. De penge kunne f.eks blive brugt til integrering af udlændinge, og her mener jeg langt fra at det er den enkelte udlænding som skal rettes ind, nej, de penge burde også bruges til udvide forståelsen hos de efter hånden alt for mange racistiske bonderøve som råber op hver gang de ser en muslim. Den kløft skal løftes på den ene eller den anden måde, og det bliver den ikke ved kun at løfte i den ene ende. Jeg synes enhver dialog der bliver ført vedrørende udlændinge/muslimer ender op i barnlig mudderkast, og det gælder ikke kun her, men også på tv. Man kan idag ikke se på danskernes opførelse om tysker tabte, eller vandt 2.verdens krig. Der er så mange ting som meget vigtigere som burde komme på danskernes dagsorden, vi mistede f.eks vores retssikkerhed tilbage i 2003 da der blev indført hemmelige advokater, det har haft den konsekvens at flere hundrede vis af dankse borgere er blevet dømt uskyldigt i retten, og kun en person har fået rettet op på sin sag, da politi, og anklage nægter at udlevere oplysningerne om hvem de har brugt det imod, og det her kommer til at ramme mange flere med årenes løb. Bare for lige at komme med et eksempel for kunne se vores grundlov blev nævnt højere oppe…

  • Jeanette Hansen

   Hej Michael, den allerførste sætning du skriver i din lange tankerække siger alt:
   “Jeg tror personligt ikke det her handler særlig meget om religions frihed, men tænker derimod det bunder mere fremmedhad, og frygten for det man ikke forstår”
   Jeg spørger så: Hvor meget forstår du af islam? Har du sat dig ind i ideologien/religionen? Eller baserer du dine udtalelser på hvad du synes/føler/mener/godt kunne tænke dig? For det er lige præcis det som adskiller de fleste der er kritiske omkring islam fra de mange velmenende og godtroende mennesker ,der selvfølgelig synes at der er plads til islam i Danmark – viden. Vi frygter ikke det vi ikke forstår – vi frygter/tager afstand fra det som vi har forstået. Kan du bevise at islam f.eks. er forenlig med demokrati og kvinder og mænds ligeret og kan du vise mig noget sted i verden hvor islam praktiseres i fred og fordragelighed med andre religioner eller ateister – altså hvor begge parter har lige rettigheder?

 8. Hva Så Der

  1
  Satan?? Det var ikk satanistiske mønter man fandt i en moské, næææh nej min ven.. Det var i kirker. I Danmark.
  2
  Start med at skride ud af vores lande. Det kan være det vil stoppe alt det kaos vi ser i dag.
  3
  Jul stemmer ikk overens med Islam, men jeg ville aldrig nogensinde kræve at pynt skal tages ned og blive hysterisk. I har jeres religion, og vi har vores. Er der plads til begge?? Hvis folk på begge sider giver plads. Gør det! Det føles godt.
  4
  “Slå de vantro ihjel, hvor end i finder dem”, er skrevet i en kontekst. I bliver ved med at tage det UD af kontekst, så det kan give jer en fordel i debatten. Dog vil jeg sige, at nævne ordet pædofil giver jer en ulempe. Det kan give bagslag. Profeten (Gfovvoh) blev gift med en meget ung pige, men de boede ikk sammen før hun var voksen. Voksen i hovedet. Dronning Maghrete den et eller andet blev gift væk som seksårig. Så luk lige den der skraldespand. Tak.
  5
  Hvordan kan det være så svært at respektere hinanden?? Jeg forstår det ikk. Jeg respektere kristendommen og jeg mener ikk det er noget man skal lave sjov med. Og jeg er muslim! Islam er ikk her i DK for at overtage noget. Ikk andet end hjerter i hvert fald. Og den går ud til begge sider. Muslimer gør det svært for sig selv og den anden side generaliserer. For mig er det virkelig simpelt. Jeg respekterer Danmark, og det vil jeg altid gøre. Vær kritisk mine brødre og søskende. Alt er ikk altid som det ser ud. Lad være snak ud fra hvad du tror, og vær sikker på det du ved. Reflekter over hvad du kan bidrage med til at få vendt situation til noget positivt. Vi er ikk så forskellige, som nogen gerne vil have vi skal være. Tag en chill pill.

  • Tempelridderen

   Svar & ?: til Hva Så Der
   D u skriver: 1,2,3,4 &5.
   Mine spørgsmål & svar indeholdes i parenteserne. (…)

   1 . Satan?? Det var ikk satanistiske mønter man fandt i en moské, næææh nej min ven.. Det var i kirker. I Danmark.

   ( 1 Hvor ved du det fra at det var i kirken. ?, satanistiske mønter: hvad er det for en størrelse. ?
   1 sv. Det var i en moské man fandt Satans værk, Koranen. 🙂
   —————–
   2 Start med at skride ud af vores lande. Det kan være det vil stoppe alt det kaos vi ser i dag.

   ( 2 sv Muslimer skal jo hjælpes, for de kan jo ikke brødføde sig selv. !! Kaos vil forsætte, selvom vi lod jer æde hinanden. !! )
   —————–
   3 Jul stemmer ikk overens med Islam (Helt enig !!), men jeg ville aldrig nogensinde kræve at pynt skal tages ned og blive hysterisk. I har jeres religion, og vi har vores (Ideologi !!). Er der plads til begge?? (NEJ.!!) Hvis folk på begge sider giver plads.(NEJ !!) Gør det! Det føles godt. (Føles godt: ?. Slet ikke Islam er uforenelig med grundloven. !!) Mine sv på 3 er i ()érne.
   —————–
   4 “Slå de vantro ihjel, hvor end i finder dem”, er skrevet i en kontekst.(Jeg er ligeglad med om det er af en kontekst eller fra Hizb ut-Tahrir. Det er Grundlovs overtrædelse af værste art, Men Svinene blev ikke straffet, men det kommer. !!)

   4 I bliver ved med at tage det UD af kontekst, så det kan give jer en fordel i debatten.(S’følgelig gør vi det, Islam aber skal holdes til ilden. 🙂 )

   4 Dog vil jeg sige, at nævne ordet pædofil giver jer en ulempe. Det kan give bagslag.
   (Bagslag: 🙂 🙂 🙂 ho ho ho.!! Ulempen kan ikke blive større end den er nu, da Danmark er forpestet af Muslimer. De bliver nemlig ikke bedre end det de dyrker. !!)

   4 Profeten (Pædofeten) blev gift med en meget ung pige, men de boede ikk sammen før hun var voksen.
   (Profeten Muhammed bliver født D: 26 april år 570 i Mekka)
   (Hold nu kæft med det lort.: gift med 6 årige Aisha , som 54 årig og fuldbyrdede dette ægteskab da Aisha blev 9 år, Muhammed den gamle gris, på 57 år kneppede en pige der ikke var færdig med at lege med dukker, Voksen som NI årig, jammen er du skudt i hovedet, eller lide af en alvorlig hud sygedom. 🙂 🙂
   Voksen i hovedet.(Bliver du aldrig. Skriv noget der passer eller hold kæft. 🙂 🙂 )
   4 Dronning Maghrete den et(I stedet for et her skrives der: første, så har du lært det, hvis det fænger . 🙂 🙂 ),
   4 eller andet blev gift væk som seksårig.
   (Ikke Korrekt: Margrete blev født i 1353, som det sjette og yngste barn af Valdemar Atterdag. Hun blev døbt i Roskilde og i 1359 som seks-årig trolovet med den 18-årige kong Haakon af Norge, som var yngste søn af den svensk-norske konge) Så luk lige den der ædespalten. Eller spis gris, for det bliver man nemlig mere Intellegent af. Tak. 🙂 🙂
   —————–
   5 Hvordan kan det være så svært at respektere hinanden??
   ( Det kommer vi aldrig til, da Islam er uforenelig med både demokrati og grundloven).
   5 Jeg forstår det ikk. Jeg respektere kristendommen og jeg mener ikk det er noget man skal lave sjov med.
   (Jo, Sjov med religion skal man have ret til, og man skal også have ret til at kritisere religion, ellers bliver samfundet låst og så kommer man ikke videre. SE BLOT PÅ DIN IDEOLOGI, ISLAM, som både er stats styret, kvinderundertrykkende, usædelig, ja ja listen er lang. Listen kan helt sikkert række til månen og retur. )
   5 Og jeg er muslim! Islam er ikk her i DK for at overtage noget.
   (Vrøvl: Vi ved udmærket godt hvad “Kalifat” og “Dar ul-Harb” betyder.)
   —————–
   ISLAM´S BEGREBER:
   (“Kalifat er en islamisk statsform, der samler alle verdens muslimer under en og samme politiske enhed.

   Allahu akbar : Allah er den største. Denne sætning siges både under kald til bøn og under bønnen og under drab evt vantro.

   dar ul-harb : “Krigens hus”, Er alle områder, der ikke står under Islamisk
   herredømme.

   dar ul-Islam : “Fredens hus”, Er alle områder, der står under islamisk
   herredømme.”)
   —————–
   5 Ikk andet end hjerter i hvert fald. Og den går ud til begge sider. Muslimer gør det svært for sig selv og den anden side generaliserer.
   (Fuldt ud enig, Konverter. Det ville være det bedste for dig. !!)

   5 For mig er det virkelig simpelt. Jeg respekterer Danmark, og det vil jeg altid gøre. Vær kritisk mine brødre og søskende. Alt er ikk altid som det ser ud. Lad være snak ud fra hvad du tror, og vær sikker på det du ved.
   (Det er lige det jeg har gjort. !! 🙂 )

   5 Reflekter over hvad du kan bidrage med til at få vendt situation til noget positivt. Vi er ikk så forskellige, som nogen gerne vil have vi skal være. Tag en chill pill.
   ( Reflektionen: Jeg vil råde dig til at skifte religion, ligegyldig hvad, Islam du´r ikke, Pga Demokrati og grundlov.!! Jeg vil råde dig til et liv i frihed, din frihed er større en dine søstres, da kvinder ingen rettigheder har i ideologien ISLAM.!! Islam vil aldrig blive respekteret i Danmark, vil du gerne have at islam skal respekteres, må du tage til et andet land. !! Til slut: Jeg vil råde dig til at Spise Gris. 🙂 🙂 🙂 )

 9. Anonym

  Jeg er en selv en ung muslimsk Shia og Dette er på ingen måder nogen provokation, tværtimod. Dette er et optog vi shia-muslimer holder for at mindes om vores elskede Muhammed (saws) barnebarn Hussain (as’s) martyrdom. Han kæmpede for lighed og retfærdighed, og det sørger vi over, og derfor bærer vi det sorte tøj og råber nogle vers op bl.a Allahu Akbar (Gud er stor).
  Og netop i år, blev datoen den. 24. 12 i følge den danske/kristne kalender, mens den i den muslimske kalender er den 20. Safar. Det er fordi, at i den muslimske kalender går vi 12 dage baglæns i den kristne kalender, og derfor blev datoen i år netop 1. juledag.
  Så vær venlig ikke at dømme uden at vide hvad sandheden her og specielt jer der er enige med ham for i gør jer selv tilgrin.

  • roerne skal op

   Den mest betydende ( berygtet) Profet Muhammed rette i Jer Muslimer sig efter.
   Det være sig: Giftes med piger på 6 år, detefter fuldbyrder ægteskabet når hu er 9 Å.

   Det er ikke bare dette der gør Islam Usmagelig og uaccdeptabel. der er mange andre ting. Og jeg siger dig. Listen er lang.
   Vi gider ikke engang st høre på : Allahu Akbar (Satan er stor), hvilken er den korekte oversættelse.

   Vær så venlig at rette ind efter de danske love og regler hvis du vil være her.
   Islam er uforenelig med grundloven.
   Tro endelig ikke at du kan blive ved med at hygge dig med Islam, fordi Politikerne og Domstolene ikke vil rette sig efter grundloven.
   Folket bestemmer.

  • Bjørn Jørgensen (@BigBear_DKbh)

   Koran mig her og der, hvad kom først.???? altså hvilken religion.??? psst, Muhammed var før han blev profet, intet andet end en Afrikaner som var slave de første 35 år af sit liv.
   Men at du ikke engang ved at d.24/12 ikke er 1.ste Juledag men d.25/12 er squ totalt grineren – lige så morsomt som at vide at der findes 2 slags muslimer og de kan ikke enes HAHAHAHA så selv uden kristendommen og alle dens helligdage/begivenheder ville i aldrig få jer ‘et land med ‘en religion og fred…. i ville bare kaste jer over en anden religion samt hinanden som i allerede har gjort det i 1500 år.

 10. kurt henasen

  send dem ud allesammen… kig rundt i verden de kan ikke leve sammen med andre mennesker nogle steder.

 11. Anonym

  det gør mig ondt at læse alle disse kommentarer. dansker der udtaler sig om muslimer selvom de kun ved en brøk del af den tro de har og muslimer der på en traditionel dag tager og demonstrere. hvor det ærgrer mig at se at vi mennesker ikke har mere respekt for hinanden tros vores forskelligheder.

  jul er en dansk festdag hvor vi fejre jesus og hans fødsel, men også en dag hvor vi samler familien og husker hvor stærkt familiebåndet er. en højtid hvor vi hjælper en tand mere dem der har brug for det. hylder vores børn fordi man ser familien gro og blive større og mindes dem der har forladt os.

  så respektere denne måned da den er meget følelsesladet for os danskere. den eneste tradition vi virkelig har kært.

 12. Axel V. Duch

  Islam er Islam, saa simpelt er det. Er du muslim maa du opfoere dig som muslim der er ingen vej uden om. Den politiske ideologi islam hoerer ikke til i Danmark. Den har intet med religion at goere. Desvaerre er etniske danskere for uvidende,ugidelige – dovne – til at goere noget ved sagen foerend det er for sent. Den teatralske, barnlige regering vil intet goere for at DANMARK kan bestaa.. Kun voldsomheder, borgerkrig, vil forandre situationen.

 13. Josef

  vel nok kan det ses som en provokation, hvis altså man går op i hvad andre mennesker – som man sansynligvis ikke engang kender – laver, mens man er hjemme om julemiddagen sammen med familien. vi i danmark har på mere end en måde vist at vi gerne vil have lov til at ytre os, uanset om det er provokerende eller ej. den ret må også kunne tilskrives vores tilflyttede borgere.

 14. Peter Schmeichel

  I Føtex pynter man ikke op til jul længere, dette gør man ikke fordi nogle muslimer ikke bryder sig om kristne symboler. Jeg bryder mig ikke om muslimske symboler, men skal alligevel høre på rammadanen og alt det der bræk. Ja, selvom jeg er på hjemmebane. Man kan jo ikke undgå at støde ind i en perker, i Ramadanen. Vi har jo 550.000 af dem… Hvor mange af dem, er mon på bistand, det er ihvertfald over 50%. Set nu, vi ikke havde 550.000 indvandere, så kunne alle de ynkelige, der ligger en film op på fb hvor de græder, pga de ingen kontanthjælp kan få ved årsskiftet.

  Verdenen ville være et bedre sted uden islam.

  Jeg har lige rejst rundt i Thailand, hvor jeg kom i snak med en lokal. Han fortalte mig, at i Thailand er 1% af befolkningen muslimer, disse muslimer bor i en befolkningsgruppe i en bjergkæde i det nordligste Thailand. Her er der i dag borgerkrig mellem muslimer og buddister. Der jeg vil hen med dette, er bar at det er uanset hvor man kommer hen i verdenen, bare der er muslimer, er der også krig. Tænk over det…

 15. wassim

  eg vil nu sige i dansker er så dumme at høre på når i generalisere altid har i nogen gange tænkt over hvor meget vi endelig gør her i landet og hvor meget vi hjælper til i kan holde jeres ju jeg er sku en muslim og har givet en masse til de familier som ikke har råd til at holde jul men måske skulle jeg ikke gør det næste gang og sidst men ikke mindst læser i tumper om islam så er det den mest fredlig religion ever i høre bar det i vil . lige en ting mere til ramadan var det flere dansker som kom og fik mad mm hos muslimerne end hva muslimer selv fik så hold kæft med alt det pis ta jer sammen.
  i generaliserer så fucking meget at man skulle tro i ik har andet at give jer til jeg er en af dem imod alle som laver lort her og synes de skal skride men når jeg høre jer så vil jeg sku bliv en af dem som dem . i kalder os terrorister og hva fuck mere gå ind og læs hvem der står bag alt kan i ikke læse se det på youtube . læs om rasister og nasister læs hvem det er der styre verden og slår alle de uskyldige ihjæl tumper

  • Bjørn Jørgensen (@BigBear_DKbh)

   HVA FA*EN – Hvem er det lige der generaliserer NU.!!! (DIG) og hvor tit har vi danskere ikke hørt på kommentarer som:: Luder / dansker svin / fulde svin og beskyldninger om at være racist – eller set at nu har der igen været folk af anden etnisk oprindelse end dansk, på Belevue Strand og banke danske nudister…. Synes også kun at se 2-3 udlændinge rulle folk der sover i toget eller banke folk ned som lige har hævet penge, men æder det da gerne i mig igen når jeg en dag ser i TV2 Krimi-Tirsdag at det er danskere der opfører sig sådan,………. bare fordi de keder sig.!!

 16. SIAD ER TIL GRIN

  I er da bare for latterlige at i skriver sådan noget om muslimer når det slet ikke er derfor man var ude den dag. Få jer et liv og lad være med at gøre den danske befolkning mere bange for muslimer en de allerede er. I skulle skamme jer. Det jer der er terroristerne i dette land. Beskidte usle bøsserøve. At gemme jer bag en skærm og skrive sådan noget. I bure skydes hele bundtet så vi kunne være fri for det nazistiske pis i et demokratisk land som Danmark.

  • roerne skal op

   En rette til dig med Grinet.
   Har du hørt noget om Hitler og Stormuftien. ??
   Hitler brugte muslimske lejrtropper, han kunne får sådan nogle svin til muslimer til at hjælpe sig og det endda heeelt gratis.
   Fordi muslimer vidste at de kom net til fanden Allah, og dernede ventede 72 smågrise med vinger og en rød tragt i enden. 🙂
   Hold kæft, må jeg le, af sådan et folkefærd. I kommer nemlig aldrig længere end middelalderen, eller sågar, til den tid pædofeten levede. Ynkelige idioter, som ikke kan brødføde sig selv.

   Ind til nu, går flertallet af danskerne ind for Pædofili og nekrofili, for ellers var Islam allerede ude af Danmark.
   Flertallet af danskerne kører nemlig ikke efter grundloven, og det gør Folketinget, den udøvende magt og domstolene heller ikke.

   Men det kommer, kan du være sikker på.
   Så jeg råder dig til at fise af NU, for du kan jo nå, at redde røven endnu.

 17. kk

  Hvorfor kommer i til vores land når i hader os og vores traditioner så meget? Hvorfor bliver i ikke bare i jeres eget land? Respekt til muslimer der kommer til Danmark, accepterer og respektere landet og dets mennesker. Man alle de andre… i kunne lige så godt smutte hjem. I er ikke andet end en belastning og spild af danske penge og rasurser! En udvisning fra landet og en returbillet hjem til jeres eget land vil spare Danmark for en helvedes masse besvær! Vi laver ikke vores land om så det passer til jeres behov. Danmark er danmark og det bliver det altid ved med at være. Vi er imødekommende for dem der er imødekommende overfor os.

  Byg lige en moske, gi’ mig penge, forband julen og alle danske kirker og slå aller kristne ihjel… og gi’ mig en pizza!!
  I vil bare ha’ mere og mere! Det gider vi fandme ikke i Danmark! Nej fandme nej!!!

  • respekt og accept

   110% enig!!! Skrev selv en status på fb hvor jeg ønskede mine kristne venner glædelig og for at provo kerer lidt mine muslimske venner skrev jeg også gud jul til alle muslimer (er selv muslim med tørklæde).. Ud af alle mine venner liked mange af mine muslimske venner og skrev at det var lidt grineren hvor en “veninde” derefter skriver at jeg var vantro og at det er noget fis at gå rundt og tro at bare fordi dk er et land med ytrings frihed så skal jeg fandeme ikk gå rundt og tro jeg skal indordne mig i de dansk normer…! Jeg er stolt af at sige at jeg fejre jul, og at jeg tager med på en masse julefrokost osv.. Men er fucking træt af de muslimer som kommer til landet og kan ændre på hele det danske system…! Jeg elsker DK og brokker mig ikk over at der er svinekød i børnehaver eller noget andet! Er bare træt af at danskerne også selv hele tiden gir muslimerne skylden for at ændre en masse i det danske samfund! Der er fucking omkring 500 ekstremister i hele danmark.. Snid dem ud!! Vi er flere 1000’er af fornuftige muslimer!

 18. respekt og accept

  Kære alle.. Jeg er en af de muslimer som ikk går ud o gaden og protestere eller noget, da denne dag er en dag hvor man mindes en hellig mand i Islam.. Det er lidt øv at i får sådan et indtryk af islam.. For ja der er både dårlige og gode muslimer.. Håber vi alle en dag kan gå hånd i hånd og leve med fred..
  Og sent glædelig jul herfra

  • Flemming

   Der findes også dårlige kristne, uanset religion og hvilken Gud vi tror på er jeg sikker på man i deres øjne er stor hvis man kan acceptere andres tro, at jeg er kristen gør ikke mig til et bedre menneske end en muslim eller omvendt, håber en dag verden kan indse dette og i stedet byde hinandens religioner velkommen, tænk på alle de gode samtaler man kunne have hvis man spurgte med nysgerrighed i stedet for at dømme.

   I min verden er det ligegyldigt hvad man tror på hvis det gør en til et godt menneske

   • respekt og accept

    Enig og mere end enig… Jeg er en ung pige, og tager tit sen snak med ældre danske mænd som i starten slet ikk vil snakke med mig, men et smil og hånden som man rækker frem kan man allerede der have en åben snak.. Tror bare at dem som skriver herinde ikk selv har snakket med en muslim – derfor der er fordomme.. 😉

   • roerne skal op

    “at jeg er kristen gør ikke mig til et bedre menneske end en muslim eller omvendt,” Vrøvl Flemming.

    Som kristen kan du selv styre dit liv, og selv gøre dig bedre.
    Muslimerne kan ikke styre sit eget liv, da det er styret af Satans værk Koranen. Den styrer muslimerne gøren og laden på alle tider af døgnet.

    Derfor skal muslimerne tage og konvertere til andet, forskellig fra Islam. SÅ HAR DE NEMLIG OGSÅ MULIGHEDEN.
    Flemming. 🙂

   • roerne skal op

    Til respekt og accept:
    Det har slet ikke noget med fordomme over for muslimer at gøre.

    Men udelukkende denne Pædofile koran og den pædofile religion Islam. Nekrofili skal også ind i den forbindelse.
    Og De muslimer der rette sig efter Denne berygtede profet og Koranen er ikke bedre.

    Det er alt dette der er Uacceptabelt. Læs eks. §67 som siger:

    ” § 67. Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden. ”
    ——————————————————————————————————————-
    Læg mærket til det der er understreget.!!
    Koranen påbyder: Man må gifte sig med en 6årig, fuldbyrde ægteskabet når hun er 9 å, hvilket er uforenelig med grungloven.

    ” § 70. Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt.”
    ————————————————————————
    Koranen påbyder:Muslimer må ikke yde noget for andre end sig selv og andre muslimer, i et vandtro land.
    Koranen siger også. Jøder og kristne samt alle andre der dyrker en anden religion end Islam, derfor siger Islam: Dræb dem hvor i end finder vandttro.

    Muslimer udfører ikke deres borgerpligt. De skal kun nasse og vandalisere og voldtage, i de vantroes lande.

    MUSLIMERNE KOMMER TIL AF HØRE EFTER EN DAG, DER ER SIKKER.

    POLITIKER OG DOMSTOLE KOMMER TIL AT RETTE IND EFTER GRUNDLOVEN, OGSÅ.

  • roerne skal op

   respekt og accept
   Gode intentioner.

   Men læs historien, Så se du hvad Islam indeholder.
   Jeg vil opfordre dig til at konvertere fra Islam, til bare et eller andet, For ellers kan det der med hånd i hånd ikke finde sted.
   Islam forpester de gode mennesker, da de er blivet vildledt af Satan, (Allah) og han Profet.
   Skift omgående, og vi står klar til at hjælpe dig til et bedre og friere liv, og det hvad endten du er mand eller kvinde.

   • Anonym

    Jamen prøv nu at se.. Jeg er muslim “roerne skal op”, jeg kan jo godt gå hånd i hånd med jer.. Jeg er åben omkring dette lands traditioner.. Elsker julen og alle mine danske venner.. Men jeg er ikke ene om det.. Mange af mine muslimske venner er enig med mig.. Vi er flere “gode integreret”muslimer end ekstremister.. De idioter ødelægger det altid for os andre!!! Salafister, wahabister og ekstremister!! Og så er viiii maaaaange muslimer som også tager uddannelser for at gør noget godt for dette smukke land! Gud bevar Danmark amen!

   • Anonym

    Hahahah kan ikk andet end at grine over hvor dum du egentlig lyder! Har virkelig prøvet at holde kammertonen men du angriber mig jo! Du er sgu ikk bedre selv! Du er fanatiker! Ekstremist!
    1. Hvor tit høre vi en vold tage en 6 årig pige?! Som er muslim?!
    Hmmm
    Hvor tit slår vi “vantro” ihjel! Du lyder som en som hver evig eneste dag høre at tv nyhederne skriver “en muslimsk mand slog vantro ihjel for det står der i koranen!!!” kæft hvor du dog bare dum at høre på!

    Og dig “islamisering af danmark” jeg vil stå for åben skærm og sige det!!! Men hvem lytter?!?!?!? INGEN! For det får muslimer til at lyde som de gode! Og det vil i sgu ikk høre på!!!!!

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Ordensregler på SIAD-siden og begrundelse derfor.

   SIAD består af rigtig mange forskellige mennesker. Vi har folk der stemmer fra den yderste venstrefløj til hele spektret af politiske partier i folketinget – med én undtagelse – vi har ingen fra det Radikale Venstre.
   Vi består også af folk fra hele det religiøse spektrum. Vi har flere forskellige slags kristne og katolikker, vi har buddhister, vi har hinduister, vi har ateister, asatroende og frafaldne muslimer. For at alle disse mennesker kan arbejde sammen har vi allerede fra starten i 2005 vedtaget, at vi ikke diskuterer politik der ikke vedrører islam og at vi ikke diskuterer tro eller ikke-tro. Der vil ikke være noget mere ødelæggende for en organisation som vores end ævl og kævl om disse ting. Derfor får folk en advarsel hvis de begynder at ville køre deres egen enten politiske, religiøse eller ikke-religiøse agenda af. Og hvis dette ikke hjælper bliver de simpelthen ekskluderet af SIAD-siden.
   SIAD prøver igennem demonstrationer og aktioner + almindelig folkeoplysning gennem hjemmesider, blogs, foldere og plakater at advare og vække befolkningen mod Danmarkshistoriens største trussel: islams indtog i Danmark. Derfor er vi nødt til at have en tone her på siden der gør at alle kan være her og derfor tolereres beskidt snak, racisme og trusler om død og vold ikke på SIAD-siden. Samtidig ønsker vi ingen dødsvideoer og billeder med halshugninger osv. idet børn kan se opdateringer fra denne side + at der er nogen der absolut ikke ønsker at se disse ting, trods det er skinbarlig virkelighed i den islamiske verden. Hvis man mener at det er vigtigt for folk at se disse billeder eller videoer, så henvis til det uden at slå billedet eller videoen op. Vi har set hvordan utallige grupper her på facebook er blevet ødelagt af netop dette. Indslag med dette indhold vil blive slettet og vedkommende få én advarsel.

   • Ragnar

    SIAD, jeg respekterer klart jeres regler og vil klart ikke lægge noget ud på siden af nedrende, dårlig eller ubehagelig karakter. Men tak for muligheden for debat vedrørende tro og samfund.
    Venlig Hilsen
    Ragnar

 19. Islam for fred

  Dette har intet med julen at gøre! Ha’ noget kildekritik folkens! Shia muslimer over hele verden markere Profetens barnebarn Imam Hussein martyrdom. Og tilfældigvis var det samme dag som juleaften i år. Peace

 20. simon

  Fuck ud af mit land.
  En eller anden skulle proppe en bombe op i røven på dem før de overtager ikke kun Danmark men hele verden. Den dag verden er blevet islamisk styret (hvilket nærmer sig med høj fart) er den dag jeg slår mig selv ihjel eller bliver martyr.

 21. Lis G

  Min tolerancetærskel er efterhånden oveskredet…Jeg har altid syntes det var spændende med fremmede kultures møde med hinanden, men nu har jeg fået nok at de sorte hættemågers spredehagl…De kan bare rejse hjem kan de…
  Jeg har i min nærhed en familie som jeg har hjulpet meget… sidst da han skulle søge dansk indfødsret.. det gik op for mig, at han skrev falsk under, hvilket jeg fortalte ham… Han skrev under på, at han beherskede dansk, hvilket ham bestemt ikke gør. Hans dansk bliver dårligere og dårligere, fordi han ikke omgås danskere , men kun sine muslimske brødre.. Aldrig så snart fik han sit danske pas og indfødsret, rejste han hjem til Irak, hvor han er lige nu…Han burde blive der…Jeg føler mig misbrugt…..

 22. Danskerluder

  Høre her jer dansker luder som snakker dårligt om muslimer, få jer et fucking liv i er så meget med til alt hvad der sker her i Danmark, i spiller så fucking uskyldige..!!!!

  • Thomas Berg

   Du er jo bare endnu et bevis på hvor uintelligente dyr i er med sådan et kommentar!!
   Argumentere for din sag i stedet for og slynge rundt med de få ord du kan!

  • Jesper Uldahl

   Du fatter virkeligt ikke 2 potter pis, gør du? Forbandet , hvorfor skulle vi ikke spille uskyldige? I kommer her og larmer og ter jer som 5 årige børn, hvis i er så utilfredse kan i vel pisse hjem til jeres sandhuler og suge fugt af jorden?

   Ud! Du kender vejen!

 23. Pingback: Anders Gravers svarer igen på kritik af artikel om muslimsk provokationsdemo | Stop islamiseringen af Danmark
 24. Ragnar

  Der er kun 1 Gud (og hans navn er ikke allah) og kun 1 vej til Gud. Vejen til Gud er Jesus Kristus, Han siger i Sit hellige ord Bibelen -Jesus sagde til ham: »Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig. johannes evangeliet 14. 6-
  Julen er Jesu fødselsdag, hvor vores -eneste- frelser kom til verden for at frelse verden. Jesus er den absolut største gave nogensinde givet, men du må tage imod Ham, om du skal have del i det evige livet, sammen med Ham til evig tid.
  -For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. v17 For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham. v18 Den, der tror på ham, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Johannes evangeliet 3.16-18-
  Muslimerne er højt elsket af Jesus og Jesus venter på dem med åbne arme, til de vender om fra en død gud, til en levende Jesus, som er vejen til en levende Gud.
  Min bøn: Kære Far i Himmelen, lad lyset fra det sande evangeliet (det glade budskab) lyse ind i menneskers liv. Mennesket er frustreret og forvirret og har ikke forståelse overfor det som sker rundt omkring os. Jeg beder dig Fader, lad en strøm af din kærlighed, strømme over menneskers liv og lad dem se Jesus og bøje sine knæ for Jesus og inventere Ham til at være sin frelser og Herre i alt vad de foretager sig, i Jesu mægtige navn amen.

  • respekt og accept

   Amen. En smuk bøn.. Min bøn lyder lidt det samme men at vi alle uanset religion, race farve kan elske og dele kærligheden til hinanden.. Amen.

  • Frelle

   Hold nu kæft med alt jeres religions pis. Tro kan i gøre i kirken, men fri os andre fra jeres naive tro. Om det er den ene eller anden religion, er fuldstændigt lige meget. Det skulle forbydes alt sammen. Den største grund til krig og uro på jorden, er TRO ? Latterligt… Tro på jer selv og ikke en fantasifigur i en gammel bog.

 25. Anonym

  Vi vil ikke smide nogen ud så længe de bare kan give os alle plads, jeg er åben overfor alle relegioner. Jeg føler alle er velkommen. Men eftersom at vi lader jer komme ind i vores land, er det så ikke lidt unfair gjort af muslimerne at lave sådan noget der? Det er jo som gæster der vil bestemme i værtens eget hjem. Jeg vil da skide på hvor meget i demonstrere mod det jeg vil personligt altid holde jul med flæskesteg og gås. Og hvis i så vil holde jeres højtider så skal i da værre mere end velkommen, jeg siger bare at julen er kommet for at blive.
  Hvis vi skal af med julen skal i så også af med en af jeres største højtider?
  Hvis i skal havde lov at hakke på os skal bi så ikke ha lov til at svare igen og forsvare vores sag?
  Hvis i vil være her så fint men det mindste i kan gøre er at acceptere at vi var her først og at det er vores land ikke jeres. Hvis i vil af med julen så start med amerika eller england de tager den lige lidt det ekstra skridt de steder, end vi gør her i landet.

  Hvis i vil må i kalde mig racistisk men er det ikke mærkeligt at uanset hvor muslimer tager hen ryger de altid ind i balade? Og så smider de den altid over på værtslandet og kalder dem der kan se sandheden bag dem for racister.

  Og så lige en sviner til min egen side, ja vi var vikinger… FOR 1500+ ÅR SIDEN! Hvis i stadig er vikinger så trænger virkelig til nye inputs, for eksempel så er der det der hedder teknologi, der er i sq gået glib atøf et brag af en udvikling der.

  • roerne skal op

   Hvornår bliver folk klogere.

   Islam er ingen religion, men KUN en politisk, menneskefjendsk, klanstyret, pædofilistisk, ideologi.
   Denne ideologi er oprettet af satans medløber, Pædofeten Muhammed.

   Jeg er IKKE åben over for Islam, og bliver det aldrig. anonym.
   Se dog på hvad af ødelæggelser Islam, udfører den dag i dag.

   Du er ikke racist, Anonym, men realist, om end lidt for blødsøden, når du kalder Islam for en religion og så endda vil give plads til denne ideologi. Enhver kan oprette sin religion og sige at det er lovlig at stjæle fra dem hvis religion ikke er den samme. Tænk på Islam, sådan er den.

   Derfor skal man ikke være åben over for Islam. Desuden er den grundlovsstridig. læs blot §67, og læg mærket til, “dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”

   OG MERE: § 69. “De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov”. Ja, Den fifler Regeringen og domstolene med.

   § 70. “Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt”.

   Læg mærket til her: “eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt” Jeg spørger hermed, Udfører Muslimerne almindelig borgerpligt. ??

   Jeg siger NEJ.

 26. Diskoxl

  Nu stopper de åndsvage muslimer med deres pjat dette er Danmark og i skal ikke ødelægge danskheden med jeres yalla yalla pjat hvis i vil leve som muslimer så rejs hjem til det land i kommer fra ….. ….

 27. Anonym

  se nu er der en der siger at de går 12 dage tilbage. lad mig så spørge hvis nu i bliver ved med at gå 12 dage tilbage ? Hvornår er i så tilbage i Muslimerland. Indorden jer eller fis af vores land vores regler.

 28. simon

  mange muslimer brokker sig hele tiden og er utilfreds med danmark og vil have vi respektere islam. hvad med så og respektere kristendom og julen. i tænker kun på jer selv. og tror i kan få alt. hvad skal vi med mosker i danmark. vi er ikke muslimer. men i får en aligevel og i brokker jer. i ødelægger danmark . syndes i skal smutte fra danmark. til dem der ikke kan lide danmark.

 29. Danskeren

  Vi fejrer jul pga Jesu fødsel – men han findes ikke – det gør Muhammed…… Og sådan er folk jo så forskellige – lad dem dog det… Men i DK er kulturen kristent – de bør udefrakommende acceptere. Rettelse: Vi jog ikke romerne væk – de kom ikke herop, fordi vi var barbariske og ikke passede ind i deres religion…….. Hvilket historien har vist anderledes. Vi skal ikke tilbage til; Danmark for danskerne…… MEN …… UDLÆNDINGE…..I skal fandme til at respektere I er gæster her…. For der er mange, som ikke kun er “internet-krigere” – såfremt det bliver nødvendigt!!!

 30. This is too much!

  Lad mig først spørge jer HJERNEDØDE “muslimer” om noget…
  hvad står der i jeres så hellige koran? har i styr på det???
  Jeg husker svagt noget omkring der hverken må ryges, drikkes eller dyrkes sex før ægteskabet…
  allerede der røg 99.999% af jer “muslimer” fra…
  LUK RØVEN hvis i ikke følger jeres betændte koran hundrede procent… ellers kan det hele sku da være bedøvende ligegyldigt….
  Derefter er jeg nødt til at stille de kristne det samme spørgsmål..?
  Hva står der i jeres HJERNEDØDE “bibel” ?!?
  Husker svagt noget lign koranen omkring der ovennævnte ting….
  hvorfor ikke bare lukke røven? enten er man ellers er man ikke kristen/muslim.
  lige en lille sidedetalje til de kristne.
  I bibelen står der at man ikke må gå i tøj der er vævet af 2 forskellige stykker stof…
  der røg 1 % af jer fra der!

  pis til helvede med jeres krig…
  jeg tror ikke på nogle guder eller noget lignende og jeg magter ikke blive ved med at stå i den her “crossfire” af lort i kaster efter hinanden konstant. hva end det er kommentarer, bomber eller brosten.
  lad os få ro for helvede!

  savner squ det land jeg engang var stolt af at kalde for DANMARK!

 31. Ragnar

  Der er kun 1 Gud (og hans navn er ikke allah) og kun 1 vej til Gud. Vejen til Gud er Jesus Kristus, Han siger i Sit hellige ord Bibelen -Jesus sagde til ham: »Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig. johannes evangeliet 14. 6-
  Julen er Jesu fødselsdag, hvor vores -eneste- frelser kom til verden for at frelse verden. Jesus er den absolut største gave nogensinde givet, men du må tage imod Ham, om du skal have del i det evige livet, sammen med Ham til evig tid.
  -For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. v17 For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham. v18 Den, der tror på ham, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Johannes evangeliet 3.16-18-
  Muslimerne er højt elsket af Jesus og Jesus venter på dem med åbne arme, til de vender om fra en død gud, til en levende Jesus, som er vejen til en levende Gud.
  Min bøn: Kære Far i Himmelen, lad lyset fra det sande evangeliet (det glade budskab) lyse ind i menneskers liv. Mennesket er frustreret og forvirret og har ikke forståelse overfor det som sker rundt omkring os. Jeg beder dig Fader, lad en strøm af din kærlighed, strømme over menneskers liv og lad dem se Jesus og bøje sine knæ for Jesus og inventere Ham til at være sin frelser og Herre i alt vad de foretager sig, i Jesu mægtige navn amen.

 32. LED

  Der burde satme være et eller flere adgangs krav for at komme til Danmark at bo de kan jo starte med at lære at spise svinekød og så skal de skrive under på at de skal hjem når der ikke er ballade i deres eget land mere,
  de burde ikke få børn mens de er her og de skal selv betale for læge og hospitals besøg.
  og vil de færdes uden for flygtninge lejrene så skal de tale dansk ikke kun med danskere men også med hinanden.
  Og en hver form for kriminalitet er en enkelt billet hjem uden advarsel og indrejseforbud resten af deres liv.
  og samvær med danske piger burde også være en kriminel handling hvis man ikke er dansker 😀
  Det er Danmark og vi er danskere og vi har vores regler så tilpas jer eller pis hjem hvor i kom fra det kan sq ikke være svært at forstå !!!!!!!

 33. Børge

  “pædofilprofeten Muhammed” burde siges noget oftere! Fatter ikke at 1 milliard mennesker kan tilbede en mand som praktiserede flerkoneri, pædofili og dræbte folk som ikke lod sig omvende. En sværdets (i mere end én forstand haha) “mand”. Muslimer, skam jer.

 34. Anonym

  Jeg synes at det er forfærdeligt at så mange mennesker, både kristne såvel som muslimer, bruger så meget tid på at finde uligheder mellem sig og bruge dem som en vej til konflikt.
  Der findes så meget andet at lægge sit had til, mord, voldtægt, overfald, tvangsægteskaber etc…
  Men det der skaber mest had og irritation, vold og afmagt er religion og selvom de fleste religioner er så godt som ens (budskabet i hvert fald) nægter alt for mange mennesker at acceptere de små forskelligheder i den historie der blev skrevet for tusinder af år siden? Hvis jeg ikke er interesseret i at se på en lade vandet op ad et træ så kigger jeg den anden vej og det vil jeg også gøre i denne situation, hvis manden pisser på mig vil jeg handle.
  Jeg kan bare ikke se hvorfor folk føler sig ”pisset ” på af dette.
  Ingen har demonstreret ‘mod’ julen og vi har ikke patent på de datoer hverken i Danmark eller andre lande vel?
  Jeg vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår 🙂

 35. Dina Jacob

  sjovt nok at når en “muslim” begår kriminalitet så er alle muslimer kriminale… imens dansk fængsler proppet med kristne kriminale… men det har ikke noget med religion at gør!!!!!! I er racister, det er bare had til Islam… dobbeltmoralske i er

  • Anonym

   Sjovt nok er de danske fængsler 75% indvandre.. Bare lige en note til din ellers kloge udtagelse ( ironi kan forekomme)

 36. Simon

  Det er med stor ærgelse, at jeg ikke besidder hverken talegaverne, ej heller den nødvendige viden, til at give mit bud på en løsning til denne problematik vedr. Muslimernes indvanding og segration, i mit og danskernes samfund. For hvad end der skrives og menes i disse debatterende foras, bliver det blot skudt ned af kommentarer uden substans eller velovervejelse. Det giver mig dog anledning til at dreje diskussionen i en anden retning end tidligere set. For jeg selv har den overbevisning, grundet min opdragelse, at mangfoldighed uanset hvilken isme man tilhører ikke skader, men tværtimod oftest gavner samfundet. Der til sagt er det, det stigende antal voldelige og tit kriminelle handlinger der er problemet. Ser man så nærmere på dette “problem”, så vil man især støde på ordene “indvandrer baggrund”, “muslim”, “islam” etc. Derfra forsvinder min selvbeherskelse og jeg lader mundtøjet få frit spil. Jeg er mildest talt rasende over, at se min elskede nation og dens værdier, blive skyllet ud i sandet pga. ukorrekt opførsel, nærmest dyriske tilstande, fy for s…… Lad os, uanset hvilken baggrund, stå sammen og kæmpe for det gode liv med næstekærlighed og fornuft, støtter man dette, betyder det ingenting hvert enten du er muslim eller kristen. Hver nu et godt menneske og ikke bare en god troende. Jeg har normalt holdt mig fra disse diskussioner, da der sjældent kommer et konstruktivt udfald, men jeg måtte simpelthen få lettet disse ord fra hjertet. Tak til journalisten for denne mulighed. Fred være med jer alle!

  • dansker

   Jeg synes det er sjovt at hver evig eneste gang udlændinge ikke får deres vilje, ja så trækker de racist kortet. Men i virkeligheden er der jer der er racister. I blevet hjulpet i hoved og røv her i danmark og de fleste af jer er nogle utaknemmelige sørgelige mennesker. Julen i danmark handler ikke om gaver og penge, men om glæde, liv og kærlighed. At i så vælger den eneste dag på hele året der er dedikeret til dette for os danskere, at holde jeres forpulede sørge optog er langt fra iorden, tilgengæld er det fuldstændig respektløst. Jeg mener at hvis der skal være plads til alle er vi også nød til at vise respekt og hensyn til hinanden. Os danskere hat været meget respektfulde omkring jeres religion. Vi har ladet jer bygge moskeer i vores fædreland, så i kan tro på det i vil og tilbede hvem i vil. Lad være med at forsøge at tvinge det ned over hovedet på os andre. Vi tvinger heller ikke kristendommen ned over hovedet på jer. I gjorde i år en glædens og kærlighedens dag til en sørge dag og alligevel kan i ikke forstå hvorfor så mange danskere er blevet rasende over denne sørgelige undskyldning i brugte til at ødelægge julen for os danskere. Jeg gik endda smilende hen til en mand fra jeres optog hvor jeg pænt sagde hej og spurgte ind til hvad det hele handlede om. Han ville ikke engang sige hej til mig, men kaldte på en yngre knægt og pegede på mig hvor han efter vendte mig ryggen. Jeg mener at efter jeres stunt d.24 fortjener i ikke at være en del af danmark og jeres moskeer fortjener ikke at være i danmark. hvorfor ikke rejse hjem til lande der deler jeres religion i stedet for at genere vores? Svaret på det er at i vil underminere alle andre religioner end jeres egen.

 37. Anonym

  hvad med dansker der er shia-muslimer?? det er deres land ligesom jeres!! vil i smide en dansker ud af landet fordi han/hun er shia-muslim????? Der har været mange dansker (ægte dansker) med i optoget!! skal de gså smides??? haha hvor er i latterlige….

 38. Kurt

  Alt det der med I er vikinger og tomme trusler kan I proppe op i jeres mødres fisser fucking internet krigere gå og leg med hunden

  • Julle

   Idioter findes i alle religioner. Nogen steder skal man bare ikke lede så længe………… Men det er da sørgeligt at man ikke vil respektere hinanden uanset hvem/hvad man tror på.

   • Klaus

    Respekt er ikke noget man får pr automatik – det er noget man som menneske gør sig fortjent til.
    Det være sig i ens holdninger, måde at gebærde sig på eller mangel på samme (alt efter hvilket udgangspunkt man har)…
    Derfor respektere jeg ingen førend de har vist sig respekten værdi.
    Dermed ikke sagt at man ikke bør sig være sine omgivelser opmærksom – og foregå med et godt eksempel.
    Jeg er stolt af mit land og fyldes med glæde når jeg ser Dannebrog vaje – derfor er jeg ikke blind for at der bør strammes op, generelt.
    Hvis man ikke “ønsker” at være en del af samfundet – ikke yder sin del. Jah, så bør man overveje hvor den er gal – både som menneske, men bestemt også som samfund!
    Der burde efter “min model” være et klip-system for alle de som ikke er statsborgere i det fantastiske land DK.
    Når der er klippet x-antal (x skal så defineres nærmere – af mere kompetente, end jeg) gange er det farvel.
    Religion er en anden snak…
    Når religion også praktiseres som verdens og samfundsideologi strider det imod demokrati.
    Der er langt fra de ti bud til Sharia.
    Da “Acre” faldt i 1291 – forsvandt vores største/måske sidste chance for at få fodfæste imod Islamisering.
    Nu er vi nødsaget til at arbejde indenfor demokratiets rammer – det begrænser dog, også…

    Uanset – jeg mener man bør være høflig og opmærksom, som udgangspunkt.
    Det er ikke alle med tørklæde som ikke yder deres del.

 39. Adam

  Alle denne sides brugere har vidst haft en slem opvækst som set før, der ingen grund til at spørge hvad I fejler og hvad I har været udsat for, det hele siger sig selv om jeres opvækst…det starter med I bliver voldtaget når i skal døbes http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-30985482:dansk-præst-dømt-for-børneporno.html sener hen lære i selv at voldtage http://www.180grader.dk/Krimi/fik-betinget-dom-for-voldtaegt-af-mindreaarige og endda jeres egen mor!!!! http://ekstrabladet.dk/112/article2075728.ece og så får hunden også lidt…. http://www.b.dk/nationalt/dyreetisk-raad-forbyd-ikke-dyresex som om det ikke var nok vil i nu også have jeres egen søstre FØJ http://jyllands-posten.dk/indland/ECE4897615/enhedslisten-vil-lovliggoere-soeskendesex/ RET mig HVIS jeg tager fejl……

  • Anonym

   Hva så ‘Adam’, din udueligt generaliserende amøbe. Intet i dit indlæg kan bruges til andet end at latterliggøre personer som dig, der forsøger at fremhæver ligegyldige og ensporede artikler.. Gid der var færre af nogle som dig!! Verden kunne se meget lysere ud…

  • roerne skal op

   Ja Adam. Denne form for pædosex er tillead ifl koranen, sker det i de kristne lag bliver de straffet.
   Og du skulle snakke om dyresex, se blot på nette, hvor muslimer går i gan med bådt køer , geder og får.
   dertil kommer Nekrofili, mandens ret til det sidste knald med sin afdøde kone, gat vide om Allah tillader det den anden vej, Læs lige Khomeni’s den lille grønne.

  • LED

   hvis der er nogen som gør nogen af de ting som du hentyder til så er det enten nogle af de haleløse hulenegere som kommer og beder om hjælp og så snyder og bedrager de systemet for vi ved jo at i kebab land er det jo okay at voldtage og at ordne sin ged osv og kvinder skal bare undertrykkes.
   og de ting som vi er udsat for i vores opvækst er sq da påvirkning af dem vi er blevet tvunget til at dele vores skoler og uddannelses steder med, det burde aldrig have sket der skulle bare have været lukkede grænser fra starten af
   færdig slut længere er den ikke

  • Simon

   @Adam: tak for at sige hvad jeg også tænkte.

   Og kære skribent, som tydeligvis ikke har brugt lang tid på at korrekt måde at skrive dansk journalistik – hvis du bedømmer alle muslimer, så husk at definere hvem du taler om, fx om det også er muslimer født og opvokset i Danmark, evt med helt bleg hud uden udenlandsk oprindelse i blodet. Og nummer 2, hvis du vælger at dømme alle muslimer (alle muslimer hader jul, gå i oprør mod dem, respekt mig her og respekt mig her…) ud fra et billede af 30 mennesker, jamen så er der nok lige så stor chance for at du har gjort noget, som vi kan blive sure over og overveje at skrive en ligeså dårlig artikel om, “at sådanne slags bør smides ud af Danmark”.

   Glædelig bagjul og godt nytår

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Hej Simon, nu du kritiserer min måde at skrive dansk på, kan jeg så se at du nok ikke er dansker med din måde at skrive på. Jeg skriver klart og tydelig muslimer i artiklen og dermed mener jeg alle uanset hudfarve for muslimer kommer i alle farver, men forfølger alle farver der ikke er muslimske. Nu var det ikke kun Avedøre st. by men over hele landet man holdt sørgemarch for profetens barnebarn. Når vi skriver provokationsdemo, så er det s.. en provokation at holde sørgemarch på danskernes glædeligste og mest skattede helligdag og det er ikke kun blandt børn og barnlige sjæle. Der er også nogle der tager deres religion alvorligt på den side, og de folk bliver spyttet i hovedet med sådan en ugudelig sørgemarch på Jesus fødselsdag. Vi hører igen og igen at vi ikke kan skære alle muslimer over en kam og der skal da sikkert være nogen muslimer, som hellere vil være frafaldne men ikke tør p.gr.a konsekvenserne. Men alle de muslimer som ikke larmer op når de andre muslimer gør noget forkert i islams navn, skal til at blande sig, holde store demonstrationer og officielt tage afstand fra mord, voldtægter, røverier begået af muslimer og her i dette tilfælde fordømme at muslimer holder muslimske optog på vores helligdage. Jeg ved jo godt hvorfor der ikke bliver protesteret officielt over de grusomme gerninger der bliver begået i islams navn, for det første fordi man ikke tør stå op imod barbarerne men mest af alt fordi de grusomheder der bliver begået er fuldt legaliseret i koranen og shariaen. Enhver kyndig imam ville ikke kunne argumentere imod, at det er lovligt at voldtage en vantro f.eks. eller at slå en vantro ihjel, og de gør det heller ikke, for der er ikke belæg for deres argumenter. Desværre.
    Anders Gravers

 40. Jan

  Det undrer ikke nogen at der er krig hvor mange muslimer kommer fra! De vil ikke gøre plads til andre end dem selv! Nu hvor de er her skal vi gøre plads for dem – og det gør vi! Men de er ikke tilfredse gør vi enten konverterer, eller forsvinder! Muslimernes mål er at styre hele verden!
  Det ender med krig…

 41. Nour

  Det er jo sådan tyskerne startede med Jøderne. De startede propaganda for at udslette dem fordi de frygtede dem. Præcis det samme som i gør i denne uprofessionelle artikel der er skrevet af en amatør journalist. Uddan jer mere i emnet før i giver jer ud i noget i ikke har nok viden til at skrive om.

  Hvad er der så respektløst ved at gå i store flokke med flag. Dette var ikke en demonstration. Hørte du med dine egne øre at de råbte: “Fuck Julen og alle Danskerne”?????

 42. trueviking

  Der er en ting i alle har glemt. Og det er ikke at vi er kristne eller muslimer satanister buddhister. Vi er freaking vikinger som stoppede de romerske legioner i at indtage Scandinavia. Som indtog rusland tog england.handlede og bosatte os i Indien afrika og de arabiske lande. Fandt Island grønland og amerika. Et folk som dateres 3000 år før Kristi fødsel. Vi er vikinger det mest frygtede folk i den kendte verden og det er for fanden på tide at vi husker hvad vi er og hvad vi står for. Før det er for sent

 43. Youness

  Tror aldrig jeg har set så latterlig en debat, i må gerne hade mig for at sige det her men jeg håber at I en dag får en god indvandrer tæt på livet – svoger/svigerinde eller lign. så ville jeres mening hurtigt ændre sig. Men man er jo altid bange for hvad man ikke forstår, nogen er i hvert fald mere end andre. Hvor folk kommer fra har intet at gøre med hvordan de er, der findes gode og onde mennesker overalt på jorden.Jo hurtigere man ser positivt på anderledes ting i livet jo hurtigere vil dørene for godhed og indsigt åbne sig. At nogen bevidst vil misforstå et helt folkelag er over min forstand. Forståelse er vejen frem. Kan i have en god jul mennesker.

  Min forståelse for at SIAD kan eksistere, er udelukkende at der findes mennesker der er langt nok nede til at synes det er ok at hade andre fordi de selv har det dårligt. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Vi vil hjertens gerne rette dig Youness. Det er ikke hvor folk kommer fra der er problemet men hvad folk TROR på. Dødskulten islam giver desværre grønt lys for ondskabsfuld opførsel og terrorisme, læs koranen hvis du er i tvivl, for det har vi nemlig gjort. En klog person sagde: Ikke alle muslimer er terrorister, men næsten alle terrorister er muslimer. Forståelse er vejen frem skriver du. Hvis vi skal udvise forståelse for ondskabsfuld opførsel, stening af utro, udsmidning af bøsser fra høje bygninger, håndsafhugniner, voldtægter af vantro m.m.m. er vi godt nok ilde stedt.

   • Daniel McMuffin

    Jeg har læst samtlige religioners bøger og ingen af dem er voldelige, det er personers fortolkninger af disse hellige bøger, som der er noget galt med. Islam er ingen dødskult, det kan ikke understreges for mange gange, men tværtimod er Islam opbygget af fred, kærlighed og respekt til enhver omkring os (levende og døde).
    “… men næsten alle terrorister er muslimer.” – Har du bare Googlet terroristorganisationer? Der er irske, russiske, afrikanske terror grupper og jeg kunne blive ved … Betyder det at vi også skal angribe katolikkerne, ortodokse kristne og samtlige religioner, der har en terroristorganisation?
    Ja, der er nogle lande der har fortolket Islam på den forkerte måde, men du/i bør måske hade landene eller de personer, som gør disse ting i stedet for at hade Islam og alle der lever under denne religion.

   • Nielsen

    Relegioner er noget skidt Daniel McMuffin, men islam er decideret ondskab. Hvis du har læst koranen uden at have opdaget det, foreslår jeg du prøver en gang til, for du har øjensynlig ikke fattet 90 % af den.

  • roerne skal op

   ja. Man er, eller bliver ikke bedre end det man dyrker. youness.
   Muslimer dyrker Islam, efter koranens forskrifter.

   Stol aldrig, eller vend aldrig ryggen, til en sådan. !!

   • Youness

    Så du står altid og glor direkte på alle de muslimer du møder? Mærkeligt 🙂 Hvordan gør du så hvis du har en muslim foran og bag dig i køen i fakta? Løber skrigende væk? hahaha

 44. Anonym

  Jeg vil tage afstand fra det som folk mener er en demostration og sige okay det kan være det er et optog fint med det for min skyld men man træder desværre altid nogle over tæerne og hvis dette optog eksempelhvis blev holdt i stilhed og pressen ikke vidste noget ja så var der nok nogle som ikke havde fået stegen galt i halsen og ja dem som er mest højlydte herinde burde nok se pyrus hvor han rejser tilbage i tiden for at se hvad jul er men men men samtidig giver jeg dem også ret på den måde visse grupper i danmark opfører sig, det er jo kun dem pressen skriver når en gruppe går på gaden og gør folk utrygge og laver lort og skider på de leveregler der er i danmark og det gælder såvidt folk af anden etnisk baggrund såvel som danskere det er der vi skal sætte ind og vare mere skrappe end vi er nu. Politiet kan jo ikke gøre noget og ja politikerne er nogle pussies så reelt er det på borgen vi skal starte kære venner det er min mening tag den eller lad være i bund og grund er jeg ikke stødt men er enig om at vi har et problem

 45. Daniël

  Der er en ting i alle har glemt. Og det er ikke at vi er kristne eller muslimer satanister buddhister. Vi er freaking vikinger som stoppede de romerske legioner i at indtage Scandinavia. Som indtog rusland tog england.handlede og bosatte os i Indien afrika og de arabiske lande. Fandt Island grøndland og amerika. Et folk som dateres 3000 år før Kristi fødsel. Vi er vikinger det mest frygtede folk i den kendte verden og det er for fanden på tide at vi husker hvad vi er og hvad vi står for. Før det er for sent

 46. mig her

  Helt ærlig hvad sker der lige her vi holder jul og vores land er kristen og vi holder jul hver år som vi altid har gjort lige meget om de kan lige det eller ej seriøst hvad sker der

 47. Rikke Michelle Petersen

  Hvordan vil de selv reagere hvis vi gjorde det samme i deres land ? Synes ik at det er i orden

 48. Mikkel G

  Okay okay, har indset efter et lille kig på jeres side. At i selfølgelig ikke er racister, i skriver jo simpelhen direkte i menuen, at i IKKE er racister.
  Så det må være sandt…..
  Det er jo let at komme i tvivl, når man første gang kigger på siden.

  Men hvorfor skulle danskerne nogensinde blive en minoritet i vores eget land?

  Det er jo dum stupid tankegang i har her

   • Mikkel G

    Andengeneration indvandre kvinder får ligeså mange børn som danske kvinder gør.
    Og som om alle får lov få deres familier med herop.

    Der er virkelig ingen grund til at frygte for Danmarks fremtid. Stop med at være islamofobisk og indse at vi lever i et multikulturelt samfund, hvilket vi kun kan være glade for

  • roerne skal op

   Se blot på befolkningetilvægsten i de underudviklede lande, Mikkel G, det er de lande hvor muslimerne yngler i hobetal, og ikke har lært at sætte tæring efter næring.
   Derfor kommer de nassende her op. Og ny yngler det her, på skatteydernes bekostning.

   Med den fødselsrate som muslimer udgør, bliver danskerne i undertal om ca 10 år. Til den til ligger flertallet af såkaldte danskere med røven i vejret og beder til Fanden, (Allah).

   Du kan godt se på tonen her, at den er rive rave ruskende gal, danskerne er trætte af, at betale skatten, som går til det anmasende nassende folkefærd.
   Har du arbejde Mikkel G, ??
   Har du ikke arbejde, kan jeg bedre forstå at du er så lallegod, for penge kan fået på socialen.

 49. Mohammed

  Få lidt mere viden før i bedømmer muslimer for de har noget imod julen..

  Det har slet ik noget med julen at gøre, vores profits barne barn imam hussien as. Døde denne dag for mange mange år siden..

  Så det har ik noget med at provokere julen eller kristendom/ andre religioner..

  Quranen siger: du har din tro og jeg har mit, du passer din tro og jeg passer min og vi har ikke noget imod hinanden siden vi passer vores tro.

  • roerne skal op

   Det behøves ikke: De dyrker koranen, Pædofilibogen. Og det fortæller så ganske udmærket hvad muslimer indeholder.

   Pædofili, og Nekrofili er din tro Mohammed.
   Og når jeg ser en affaldssæk på to ben, en såkaldt en sort hættemåge, er min retsbevidsthed krænket.

 50. Mikkel G

  Ærlig talt, det her er nok noget af det mest racistiske jeg nogensinde har læst på dansk. Og “journalisten” som har skrevet dette propaganda oplæg, burde skamme sig.

  Jeg har personligt ikke noget imod julen. Men ligefrem og sammenligne demonstranterne, med terrorister, er at gå for langt.
  Den ytdringsfrihed alle jer DF’er kæmper så meget for, og holde af. Er ikke kun forbeholdt race-rene danskere, men også den der vælger og bo i Danmark. Også selvom man ikke er tilhænger af muslimer

   • Mikkel G

    Det er jo rent bullshit, du fyre af der. Jeg ved sgu godt muslimer kan være af forskellige racer, det er jo en religion.
    Men vi kan nok godt blive enige om de fleste muslimer, stammer fra Mellemøsten.
    Og johnny og Daniel søger nok ikke medlemmer med en anden farve

 51. Max Rebo

  Der er vel ingen mennesker, der egentlig er muslimer eller kristne eller nogen andet. At man tilhører en bestemt religion, er vel bare noget idioter bilder sig ind. Vi er jo alle bare individer med vores egne holdninger. Men at hade islam er vel iorden, ikke anderledes end at hade kristendom, socialisme, liberalisme eller andre åndsvage ideologier. Kun dybt retarderede individer kan kalde islamkritik for racisme.

 52. Flemming Jensen

  NEJ! NEJ! NEJ!…. nu stopper det kraftedeme!!! føj hvor er det pinligt at regeringen er en flok var pikke, som ikke Træder i karakter og får fjernet dette respektløse og svinske demonstration.. så Skrid dog hjem!!! vores land vores regler!! FAT det nu! er så vred over det her, at havde jeg kommet kørende i bil, havde jeg bevidst kørt ind i denne samling af sort klædte terrorister som ødelægger så meget for andre indvandre, som lever efter de regler og traditioner som landet nu har.! regeringen gør intet! men det gør jeg fra idag af! nu det slut!

 53. Dina Jacob

  Når du nu siger at der bliver råbt allahu akbar imens en kristen bliver slået ihjel så mangler du viden, for shia muslimer er på ligefod med kristen når det gælder slagteri i mellemøsten… Shia muslimer bliver slagtet med navn allahu akbar imens de bliver slagtet ihjel…. og hvis du har mere og mere viden… så kan du søge og se at mange kristne i Irak har droppet Jul for at sørge med Shia Muslimer…. og du sidder og nævner Ramadan mange gang ligesom et barn der gentager ord uden viden… I ramadan må du lave alt hvad du har lyst til…. Jeg er jo ligeglad med hvad du gør… Danmark er et demokrati land og vi er DANSKER og gør noget for samfundet mere end du og andre racister gør. I har ikke andet end at prokke ja over Islam og mulsimer… Selvfølgelige er der nogen der har ødelagt Islam som wahabister/salafister der slå folk ihjel på islamsk navn… Men er du klog nok kan du tænke lidt over hvorfor Wahabister slå Shia Muslimer ihjel!!!!!! spørge dig selv og søge nærmere og så kan du se at der er en del i Islam der hedder Shia…. Der vil komme en dag i verden hvor Jesus er på jorden igen og kristene og shia muslimer bliver forenet til en religion…. Vi venter spændt på den dag… For det andet shia muslimerne trods den sørge dag har gået rundt og ønsker enhver kristen i landet en GOD JUL… vores facebook sider er fyldt med Glædelige jul ønsker…. Så slap dog af…. det er ikke vores skyld at i år og kun i år lå dagen tilfældigt i Juleaftensdag… Men slap af næste år vil den ligge den 14. december. Jeg ved godt at din hjerne er lille nok til at forstår det jeg siger… Men jeg ved med sikkerhed at jeg har ret.

   • Dina Jacob

    haha sjovt nok at bomben bliver henvist til shia-muslimer!!! hvis det er shia muslimer, så lige et spørgesmål… hvem bomber shia-muslimer så????? Har du så meget ondt i røven af shia-muslimer????

   • Dina Jacob

    lad være med opdigte nyhed efter dit eget racisi!! for det går ikke!! kun små hoveder der har ondt i røven ligesom dig der kan tro på din opdigtet nyhed!!!!

   • Anonym

    Nej… det er ikke Muslimer…. man er muslim når man er muslim… IKKE NÅR MAN KALDER SIG MULSIM. At dræbe folk er ikke noget med islam at gør, at gør folk fortræd og ødelægge andres dele er ikke islam… Wahabister og Salafister kalder sig mulsimer… men mange mange ikke ved hemmeligheden over Wahabister, for de stammer fra Jødisk religion. ligesom Osama bin laden…. og mange andre…. Det er sørgelige for os rigtig muslimer at der bliver slået ihjel med Allah’s navn… du skal ikke tro at vi er glad for det… mange shia-muslimer i syrien blev dræbt på en grimmeste måde du nogensinde har tænkt sig eller hørt eller set… Der findes tusinder af videoer på youtube hvordan wahabister hugger en shiamuslims hoved og spiser hjertet af dem…. Er det så muslimer??? de har slet ikke noget med islam at gør! man kan ikke engang kalde dem dyr for dyr er mere end venlige mod hinanden! og det shiamuslimer viser i den her dag, at de er imod terrorister, imod wahabister der ødelægger verden…. De personer der har dræbt Imam Hussain as profetens barnebarn, er dem der dræber kristne og shia idag…. (du skal i tro at de er samme personer, men jeg mener deres slægt) Shia-islam er den første fredelige religion… er der nogen der ødelægger islams billed kommer det ikke os ved. For vi rigtig muslimer ved hvad det betyder at være muslim.

   • Anonym

    Nu blander du… Sunni-muslimer er ikke wahabister… Wahabister er noget helt andet… der er nogen sunni-muslimer der står med wahabister… men vi skal ikke generaliser…. Vi er med til at udrydde Wahabister/salafister fra hele verden og ikke kun Denmark… vi du kan se i nyheder at Irak er begyndt med at sende tusind vis af soldater til det sted hvor wahabiset/terrorister befinder sig…. og som sagt, det der sker er ikke mod kristne, der bliver dræbt både kristne og shia-muslimer af terroristerne…. og denne optog er kun til betegnelse at man er imod den gruppe af folk der er med til at ødelægge verden… (De havde ikke noget imod at slå profetens barnebarn i en meget grim måde) og det er lige præcis det de gør mod shia og kristne idag….. Der står i alle mulige bøger i både kristne muslimer og jøder…. at der vil komme en dag i verden hvor Jesus og Imam Mahdi aj (den sidste af profetens familie) vil slå sig sammen og kæmpe mod ondskab i hele verden…. Det er netop derfor Wahabiseter vil udrydde både shia og kristne for de vil ikke have at de findes når den dag kommer…. det er meeeeeeeegeeet langt tanker de har end du tror… der er masser ting på spil…. Og om Sunni-muslimer, så vil mange af dem slå sig med shia den dag… og andre slå sig med wahabister…. sådan er det… ensha allah den dag kommer snart og jorden får fred og ro Med Jesus og Imam Mahdi som styrer…

  • Anonym

   jeg ved godt det jeg siger er langt ud til hjernen kan ramme, og mange vil tænke hvorfor noget pjat hun siger…. men man kan læse i alle mulige bøger fra alle mulige religioner…. Der er nogen bøger der fortæller om langt i fremtiden….

  • Anonym

   jeg vil også tilføje at wahabister slå sunni muslimer ihjel der er moderat… altså dem der er venner eller ikke bryder sig om at shia bliver slået ihjel!! dem sunni-muslimer der bliver dræbt i Irak… fordi i wahabisternes øjne (de lade shia leve i fred)

  • Dina Jacob

   (min kommentar forsvinder bare) Jeg vil sige at vi vil hjælpe hele verden med at udrydde wahabister ikke kun dansker… der er mange af dem i Irak.. og nu er irakisk militære begyndt at udrydde dem for alvor…. Sunni-muslimer er ikke wahabister skal jeg understrege… Måske er der nogen af dem der støtter.. men ikke alle… derfor ser du også der bliver dræbt sunni-muslimer i Irak fordi de bor side om side med shia og er venner… wahabister vil have at sunni-muslim intet er med eller mod shia, er man med bliver man slagtet på ligefod med shia, er man mod så lade de dem i fred. Men jeg har mange Sunni-muslimer venner…. og det er mod wahabister.

   • Anonym

    Jeg er jo ligeglad med at kunne skrive rigtig dansk… du kan helle ikke skrive arabsik selvom du bor hele dit liv i arabisk land…. Jeg sagde jo også der mange der vil læse mit kommentare ikke har hjerne der kan ramme det jeg siger… og selvfølgelige du er en af dem…. dit hjerne er så små at babys hjerne større end dit. punktum.

   • Dina Jacob

    HAHA… er det pointen er?? vil du kunne stave og snakke arabisk hvis du boede i arabisk land i 15 år?? du vil ikke engang stave dit navn på arabisk i 100 år din tosse… Og høre lige her, jeg er DANSKER og læser vidergående uddannelse… tror nok du sidder på sofa og har fingerne i næsen hele dagen!! din tosse… HAHA…. Jeg har jo sagt at små hoveder kan ikke forstår hvad jeg skrev… og udfra din kommentare kan jeg se at selv babys hjerne er større end din!!

 54. muso

  vi kunne en engang før rejse et helt folk under krigen i 1944 fordi tyskerne tog vores land
  nu venter jeg på at alle dansker skal samle sig og rense landet for de vantror som ikke vil leve under de danske forhold og derfor skal de ud af vores land og væk de provoker alle dansker med deres islam og lort

  vi sender 170 mil. kr. ud af landet spar dem og køb fly billetter til dem som ikke vil være her

  men de vil godt ha julehjælp bare der ikke er gris i, de holder ikke jul hvorfor skal de så ha noget nej vel

 55. Arrowsmith

  I must start by apologising for writing this in English, but I am English. I have lived in Denmark for the past seventeen years and have observed the slow but steady invasion of your country by Muslim peoples. I visit England about once a year and watch with increasing alarm the rapid advance of Islam in my country. I read most of the websites that are concerned with the spread of Íslam and thus I feel qualified to make some comments here.
  I noticed, when reading the comments from other readers, that they tend to think of the problem with Islam from only a Danish point of view. Let me assure you that although your problem seems large to some, and managable to others,
  by comparison with countries such as Sweden, Holland, Belgium,England and France, there is still time to do something about it here. In those other countries, the problem with Islam is almost insurmountable. For the doubters it is worth looking at Youtube and listening to the well formulated debates by people such as Mark Steyn and Douglas Murray as well as Melany Philips. Also look up Muslim speakers such as Anjem Choudary and other Muslim Clerics. You will be able to hear the hate and the belligerance coming from their mouths for yourselves. Muslim aggression increases in direct proportion to their numbers. Here the numbers are relatively small and so is their aggression, but in the afore mentioned countries they are already calling the shots in many spheres of life which directly affect the Native population adversely. It is no good being in denial about Islam. It is an aggressive religion/ideology. It aims to conquer us and if we don’t resist,we will loose everything Western Civilization stands for. Instead we will be subject to a cruel and backward culture, still rooted in the time of Muhammed. We will have the Quran, Sharia law, oppression of women, beheading, stoning, paedophilia , lack of freedom, and halaal food. Pigs and dogs will be banned. Goodbye democracy, freedom of speech, and all the values we take for granted.

  • Mostafa Gamal

   This is crap, and sounds so stupid.Maybe it’s right about the rapid increasing numbers of Muslims here in Europe and the Europeans who’re converting to Islam every single day.I get pissed off every time when a stupid, stinky ass like you taking about invading or conquering Europe.Just wanna explain that so many European ppl converted to Islam because it’s the only religion in the world that’s attacked or fought everyday, and there’re some idiots like you have these strange thoughts.So sad you’re British, as I have a lot of British buddies and they’re insanely friendly and nice to me.
   Regarding this discussion, I just wanna say Merry Xmas to all the Christians all over the world.I wanna say I respect the Danish traditions and what they believe in, but they’ve got to do the exact same thing for me…….

 56. Hende

  Nu vil jeg godt sige noget:
  1: Religion er intet andet end menneskeskabt.
  2: Hvis I tror på der sidder flere forskellige guder der oven over skyerne, ja så er I sku for dumme.
  3: Den eneste gud der findes er dig selv.
  4: Vi holder jul, og vi skal have lov at have vores jul m. Kirkegang, salmesang, flæskesteg, gaver og hvad der ellers hører dertil.
  5: Kan I ikke lide svin eller jul, er der ingen der tvinger jer til at blive i Danmark.
  6: Vi skal ikke indordne vores november-december jule oppyntning efter jeres traditioner. I er i vores land, ikke omvendt.

  Dette er kun rette mod alle dem, der brokker og skaber sig over jul osv i DK. Og nej, det ikke okay I holder ‘fredelig Optog’ på vores juleaften. Havde vi gjort det i jeres land, var vi blevet myrdet på stedet. NOT ALLRIGHT.

  Glædelig jul og godt nytår til resten af folket 🙂

  • Debora Hassingboe

   Jeg vil så lige sige noget til dig!

   1 – religion er menneskeskabt , men at være kristen er ikke en religion , fordi vi er den eneste tro som har en frelser og som har aller flest beviser på at vores tro er sand.
   2 – Der findes kun en Gud , en frelser , og en helligånd som er her på jorden til at guide mennesker i rigtig retning . Og hvis man ikke tror på at der findes en Gud , så tror man hellere på at mennesker er amøber, hvilket lyder mere usandsynligt.
   3 – Mennesker er ikke Guder.
   4 – Julen holdes af en eneste årsag som skete for 2000 år siden . nemlig at Jesus kom til jorden med et eneste formål, og det er at frelse dig og mig.
   5 – tror ikke ligefrem at Jesus sad og spiste julestæg den dag han blev født, så den tradition er faktisk rimelig ligegyldig , ligesom alle andre traditioner. danske traditioner er jo ikke ligesom de amerikanske eller indiske- vel?
   6 – der vil jeg så til gengæld give dig ret – fordi Danmark er Danmark – og Danmark er et kristent land, med kristne normer . Det. Burde være sådan at alle lande som har bestemte normer burde bare blive ved med at være sådan- ligemeget hvor man kommer hen .
   du siger at du retter din besked mod dem som brokker sig over julen – men det gør du jo egentlig også selv, da du siger at Jesus’ far ikke er Gud . Jamen hvis han ikke var Gud , så var der ingen grund til at Jesus kom til jordén, fordi så kom han ikke med det formål om at frelse verden. så jo, Gud findes, ellers var Jesus ikke her på jorden for 2000 år siden.

   Håber at du havde en god jul – og ellers godt nytår!!

 57. Daniel Schultz

  Julen er et opreklameret materialistisk amerikansk coca-cola show!!
  Jeg har meget svært ved at tro at nogle fra SIAD har gode intentioner om dette lands fremtid, det eneste i opnår er større splid.. Istedet for at fokusere på de ting der binder os sammen som menneskelig helhed, fokusere i på forskelligheder og had til andre mennesker.. Jeg har ond af jer! Hvordan kan i fremkalde så meget had i denne julens tid, hvor det ikke burde handle om andet end næstekærlighed til alle.. Hvad blev der af de kristne værdier, eller dem glemte i måske da i erklærede krig mod det islamiske samfund? Når nu i så stærkt holder på, at i er bedre mennesker end de danskere der følger en muslimsk trosretning, ville det så ikke være en god start rent faktisk at være det? ..
  Fordi lige pt. er i helt sikkert den største ondskab vi har i landet ?!

  Hilsen den danske mand der har fået nok… 😦

 58. hahahaha

  Hahahahahahahah det er så hyggeligt at se hvordan det brænder i endetarmen hos mange af jer:) hahahaha har den bedste følelse lige nu hahah:) vi har overtaget, længe er den ikke, sæt jer på den hahaha. Har i brug for en ildslukker?? Hahaha

 59. Joshua

  haha. hvor er i bare latterlige at tro på et billed der er taget ud af kontekst! små svineunger der intet aner om islam. fordomsfulde idioter!

 60. R.

  PRØV OG HØR HER JEG HAR SET MINE VENNER OG GODE MÆND GODE SOLDATER FALDE FOR DET PIS DER SKER I DET HJEM LAND DE FLESTE A JER HAR !!!! og så ville i bare sige så lad være med at gør det…… det har jeg kun en ting at sige vis vi ikke gør noget så kommer der bare flere a jer til Danmark og se hvad det er sket med det !!!!

  • Daniel Schultz

   Var det imens du forsvarede deres heroin marker, som dansk militær kalder deres afgrøder? jeg ved godt at det er traumatiserende oplevelser danske soldater oplever i mellemøsten, men så lad dog for fuck sake, være med at støtte supermagternes sag der nede !!! det er et stort fup nummer!!
   Alle jer der går med jeres egen lille illusion om hvordan det danske militær frelser os alle fra den slemme slemme
   muslim, se de her kære 2 menneskerHøgni og Brian, tidligere udsendte soldater og fortæl mig at jeg lyver !! :

   (Danske whistleblowers: interview Høgni og Brian, tidligere udsendte soldater – 5/4 2013)

   Hilsen den danske mand der har fået nok… 😦

 61. Hassan Sabri

  Først og fremmest Glædelig Jul allesammen 🙂

  Det er da helt utroligt hvor utroværdig denne artikel er, da intet at det der står passer.
  Personligt var jeg selv med i optaget d.24 fra kl 6. morgen ved hundige st. optoget handlet om profetens barnebarn Imam Hussains martyrdom, kort sagt handlede det om det han stod for nemlig lighed og retfærdighed. (der står meget om optoget i de andre kommentarer).

  Det er hjerteskærende at læse sådan en artikel som er så hadsk mod muslimer og andre medborgere.
  Der blev uddelt flyers til de nysgerrige den dag og kort forklaring om optoget med et smil og glædelig jul.

  Glædelig Jul alle sammen 🙂

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Som sagt tidl. i en kommentar: Vi er da ligeglade med om det er et optog, hold jeres islamiske traditioner i de lande hvor er i forvejen er ved at ødelægge alt for jer selv og de andre. Vi kan godt finde nogle traditioner der kommer til at passe med jeres ramadan- og EIDfest, lad os så se hvor jeres tolerance er henne!

   • roerne skal op

    Det skal vi prøve næste gang de holde EIDfest, men det lorte politi bryder igen grundloven’s § 79, den med mødefrihed.

    Og gør de dette går kan det galt. Hermed mener jeg, Vi går hjem da der ikke er mere at gøre ved det.

    Men den opsparede raseri kan få trykkogeren til at eksplodere. Ventilen kan jo ikke blive ved med at klare det.

    Man bliver godt gal. Når grundloven bliver brude af både politi, politikere og domstole.
    Pisse på os saktteborgere ka de finde ud af.

   • Hassan Sabri

    Kære bruger

    Hele artiklen er en løgn og det eneste du svarer er “som sagt” ??

    Men det du ellers skriver er at vi skal holde vores traditioner væk. Her vil jeg mene at du har misforstået ytringsfriheden og de demokratiske værdier som danmark bygger på. At det så lige ligger d 24 er da fantastisk så vores traditioner mødes 🙂 Jeg tror vi er ret tolerante når det endelig er.

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Gentager det gerne igen for Prins Knud og Hassan Sabri:
    Som sagt tidl. i en kommentar: Vi er da ligeglade med om det er et optog, hold jeres islamiske traditioner i de lande hvor er i forvejen er ved at ødelægge alt for jer selv og de andre. Vi kan godt finde nogle traditioner der kommer til at passe med jeres ramadan- og EIDfest, lad os så se hvor jeres tolerance er henne!

  • roerne skal op

   Hassan Sabri:
   Hvad tid skulle detts svin være død. Ham pædofetens barnebarn Imam Hussains martyrdom.

   Døde svinet den 24/12 år 680. ??
   ———————————————————-
   680 Imam Hussein Ibn Ali myrdes i Karbala . (Shiitisk), (Var barnebarn af profeten Muhammed).

   680 Uqbah bin Nafi, Radi-Allahu anhu, marcherer vestpå og gør krav på hele Afrika for islam. Husayns død bliver begyndelsen til Shi’at Ali (“Alis parti”) eller Shi’a sekten.
   ———————————————————-
   Så kan jeg regne ud at det var Shiiter der gik i demoen. Hvor var Sunnierne henne, ??
   Sleb de krumsablen. ??

   Man kan ikke bliver andet end hadsk over for muslimer: FORDI: De vil ikke rette ind efter de danske regler, Men brændr biler og skoler og børnehaver af kan de finde ud af. Mobil fon røveri, og slå folk ned kan de osse finde ud af. Vandalisering af vore danske værdier i det heletaget kan de osse finde ud af. Deres beslaglæggelse af svømmehaller, så deres fede fejl-ernærede kællinger kan svine det hele til, da de ikke tager bad før de går i poolen.
   Det ender jo med at stinke som en fiskebutik der ikke er gjort ret i et helt år.

   Politikerne og deres vælgere er total ligeglade, myndighederne er også, for mig at se holder politiet på den forkerte hest, når det kommer dertil.

   Under alle omstændigheder, bliver der ingen Saria i danmark. Og sålænge Islam forefindes i Danmark, er Danmark ikke en retstat.

   • Hassan Sabri

    Kære bruger

    Din tone er ikke særlig pæn desværre. og din argumenter er på dybt vand?

 62. Anonym

  jeg vil tilkendegiver at jeg er født Engelsk, og har været her nogle år. Jeg har følgt med i debatten om Islamisering af Europa fra starten af disse århundrede og har selv oplevet hvordan Islam

 63. flot

  Sjovt så uvidende i er. Det var forhelvdte en ceremoni shia mulimer holdte på jule dag. Som i ser bliver fejret ved at gå nogen km. for sørge

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Der er ganske respektløs at gå sørgeoptog på vores juleaftensdag – en glædens dag. Som sagt før: Vi er da ligeglade med om det er et optog, hold jeres islamiske traditioner i de lande hvor er i forvejen er ved at ødelægge alt for jer selv og de andre. Vi kan godt finde nogle traditioner der kommer til at passe med jeres ramadan- og EIDfest, lad os så se hvor jeres tolerance er henne!

 64. Thomas

  Faktum er at vi respektere jeres religion og så har i bare at respektere vores religion.. Længere er den ikke !! I er nogle sørgelige mennesker at i demonstrere på juleaftensdag

  • roerne skal op

   Det gør jeg ikke Thommas.

   Man skal så absolut ikke respektere Islam, for det er det samme som at respektere Pædofili og Nekrofili, Søg på google om der egyptiske leder.
   Islam er KUN en beskidt Ideologi som er Grundlovsstridig.
   INTET ANDET Thomas.

 65. EUJOKER

  Det er simpelthen for latterligt, til grin fuldstændig komplet uacceptabel måde at opføre sig på. Hold kæft hvor burde de skamme sig, FY FOR EN DOBBELTMORALE!

  • roerne skal op

   Slangen i paradiset er Islam, for den er tvedtunget.

   En lille vits her i julen. 🙂
   Taxa-skift
   En muslim stiger ind i en taxa. Da han først har klasket sin fede røv i sædet, beder han chaufføren om
   at slukke for radioen, fordi han ifølge sin religion og tradition, ikke må høre musik, og på profetens tid var der
   ingen musik, og slet ikke vestlig musik, som er de vantros musik, og forøvrigt heller ingen radio.
   Chaufføren slukker høfligt for radioen, standser taxien og åbner passagererdøren.
   Muslimen spørger: “Hvad laver du, mand?”

   Chaufføren svarer: “På Profetens tid var der ingen taxaer – så forlad venligst vognen og vent på kamelen” 🙂

 66. Danske Klaus

  Buddhisme og Hinduisme er de eneste fredelige religioner hvis man absolut skal tale om religion som er fredelig. Jeg mener personligt ikke at der er noget religiøst ved den almindelige danske jul. Men om alle omstændigheder er det på ingen måde i orden at man, efter at havde trådt ind i et andet land, også vælger at træde på landets traditioner (religiøst eller ej) Hvis de ikke kan lide lugten af det danske traditionalle jule bageri, så skulle de tage hjem og spise deres egne kager.

  • Poul

   What mange af de både hinduistiske og buddhistisk funderede nationer har særdeles blodige historier at kunne fortælle?

 67. Søren

  Ud med dem.Jg var ved at blive overfaldet at 4 invandrer drenge på alderen 14 til 16 år der teede sig som vilde aber og nu er jeg fandeme træt af de kryb og ærgrer mig over jeg ikke trampede min skosål i hovedet på den ene men de var jo bare små drenge på vej mod Istedgade.Istedgade ????Hvad skal de kryb der når de ikke må dyrke sex????Eller er det narkoen der trækker????
  Jeg synes folketinget og vi som danskere med danske rødder snart rejser os og får losset lortet ud,får styr på økomomien som kan komme os med danske rødder til gode fremfor at smide penge i nakken på dem der ikke kan indordne sig under de danske love,regler og forhold.Jeg er kristen af hjerte og af sind men har min helt egen gud,er min egen herre og behandler andre med respekt,men jeg vil ikke finde mig i at blive overumplet af sådan nogle pisamøber mere.Næste gang i ser en ikke dansker med et aftryk i hovedet hvor der står Deichman ved i jeg har været på spil.Mange tak og glædelig jul til alle jer med danske aner.

 68. kasper

  VI SKAL IKKE LAVE EN SKID OM, pga de muslimske møgsvin, de skal ikke tro de skal kommer og ødelægge vores land og erobre det, de kan fucke langt af hvis opholdet ikke tilfredsstiller dem.
  Men mening er at de skulle sparkes ud af landet 1 efter 1

   • Jeanette Hansen

    Hvad mener du سيد كرار الموسوي ? Så vidt jeg ved er vi i Danmark og det er efterhånden gået op for de fleste danskere hvad I muslimer og islam består af. Kig på historien overalt i verden og kom så ikke og sig at I ikke er ude på at overtage Danmark, hvorfor skulle Danmark være en undtagelse? I er ude på at gøre Danmark islamisk og I er parate til at bruge vold for at opnå jeres mål.

 69. Hassan

  Det er ikke en demo, men blot en optog, det her er slet slet ikke imod jul eller noget somhelst, det profetens barnebarns martyrdom, og det har slet ikke noget tilknytning til julen .

  Det syndt for dansker der bare tror på alt hvad de læser 🙂

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Vi er da ligeglade med om det er et optog, hold jeres islamiske traditioner i de lande hvor er i forvejen er ved at ødelægge alt for jer selv og de andre. Vi kan godt finde nogle traditioner der kommer til at passe med jeres ramadan- og EIDfest, lad os så se hvor jeres tolerance er henne!

  • Anonym

   Jeg ved at det tit ikke er som der står i artikler. Lad os nu også være lidt kritiske over hvad medierne skriver. Og det nytter ikke noget at dømme folk, det kommer vi ikke videre med.
   Jeg vil bare nyde min jul. Og håber i alle har nogle gode dage med jeres familie om i holder jul eller ej 😉

 70. Anonymus

  Altså det eneste jeg kan tænke er at hvis der er nogle her som ikke kan lide Danmark og sviner det til som jeg har oplevet flere gøre hvorfor er de her så? Altså ikke at jeg har noget imod det, jeg mener bare at når vi lukker dem ind i Danmark er det så de kan starte på en frisk og få et bedre liv, men når i så ikke gider at gøre noget for det og sviner det til og laver kriminalitet og jeg ved ikke hvad, jamen så synes jeg ikke i skal være her.

 71. Uzii

  I er til grin. Og admin på denne side er til grin. Ham der har skrevet og skriver de her barnlige artikler er til grin. Har ondt af jer uvidende inkompetente mennesker, der ikk fatter en skid. I kender sikkert ikke en gang mening med julen. For jer handler alt om gaver og penge. Fucking racister. I kender intet til livs værdier.

  • Anonym

   Hvis alle af din slags blev smidt ud af landet, så kunne jeg om mere godt undvære en julegave. Egentligt ville det nok være den bedste julegave jeg nogensinde har fået hvis det sker.
   Ikke at jeg siger at jeg SKAL have en julegave, for det behøver jeg ikke. Jeg tror ikke at det kun handler om gaver og penge for de fleste men alt det der ligger bag det. fx hyggen og samværet med familien.
   SÅ SKRID DU BARE UD AF LANDET. VI ALLE VIL VÆRE DIG TAKNEMMELIG!!!!!!!!!!!!!!

 72. Lars Jensen

  Hallo fuck da den jul. I står og forsvare noget som har INTET at gøre med kristendommen men som er hedensk. Julen bliver udelukkende holdt for jeres gaver og druk og svin. Satanisk ritualer. Bevis i ikke selv ved noget om kristendommen og i kalder jer selv for kristne når i vil have jul og påstår det er jesus fødsel. Surprise bitches, ingen ved hvornår jesus er født!!! FÅ DET SELV UNDERSØGT I STEDET FOR I BARE FØLGER VERDEN I BLINDHED. Flok sataner hele bundtet også jer shia muslimer i er ikke andet end satans hjælper ligesom zionisterne. Ja overraskende at en dansker ved mere end jer alle sammen om kristendommen og shia muslimer.

   • Ukendt

    Er chokeret over alle disse kommentar og denne artikel, det er tydeligt at de mangler en del viden om hvad der sker, i stedet for at tage en historie og lavet om på den så den passer til hvordan i vil ha det, men har ikke andet at sige end inshallah i bliver klogere i fremtiden og får mere viden.

 73. Alt Regelion burde forbydes i det offenligerum det høre til i privat livet.

  Alt Regelion burde forbydes i det offentlige rum det høre til i privat livet. og i lyset af forbrydelser de alle har begået imod menneskeheden burde det forbydes helt.
  det er en anden tid vi lever i og burde bruge vores kræfter og resurser anderledes 🙂

  glædelig jul og godt nytår til alle de dejlige mennesker i verden glem religion og tænk på hinanden i stedet……..

 74. Frederik Birk

  Er da rystet over at læse det der er citeret herover.
  Kunne godt tænke mig at høre nogle af de muslimer der har kommenteret herinde hvad deres holdning er til det.
  Mousawiya når du skriver
  “vi har lært respekt af vores profet” og
  “Jeg håber vi som MENNESKER kan lære at respekter hinanden”, hvordan kan det gå hånd i hånd med
  “47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…”
  Og igen, spørger jeg til om det er oprigtigt citeret fra koranen?
  Hvis det er tilfældet, hvad vil muslimerne så i et kristent land som f.eks Danmark?
  “8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah”, er det det, det handler om?
  Er det respekt for min tro og frihed Mousawiya, eller andre?

  • سيد كرار الموسوي

   Du SKAL ikke bruge Quran til dit behov ligesom nogle af de så kaldte Jihadist/Whabi/muslimer. :s så jeg ville ikke sige noget forkert om dig menjeg syns du skal efterfølge en der ved mere om islam end dig og mig , og du lyder som en af de terrister som Bin Laden og de typer (muslimer) som du snakker om er måske mere vantro end dem du snakker om Frederik brik …

   • roerne skal op

    Jo, Det skal man. Koranen er kun til at tørre sig i enden med سيد كرار الموسوي

    Frederik Birk: Indavl kan man ikke diskutere med.

    Arabere og Somalier + alt andet Islam-ross, siges og skrives om, at de er intellegente,

    Jeg vil dog sige at deres Intellegens, Kun rækker til at kneppe Geden.
    For det er jo lige der de bruger deres hoved. 🙂 🙂

    Afkommet kommer nok i form at en perlekrans, eller en såkaldt Bedekæde. 🙂

   • Frederik Birk

    Forstår slet ikke hvad du skriver سيد كرار الموسوي.
    Har læst igen og igen, men det gir slet ingen mening.
    “Du SKAL ikke bruge Quran til dit behov” hvad mener du. Mit behov og koranen har intet til fælles.
    “og du lyder som en af de terrister som Bin Laden” Hvor kom den fra?

    Et meget simpelt spørgsmål, er det oprigtigt citeret fra koranen?

 75. Omg

  Hvis dansker havde gjort det i Gellerup parken og råbt Gud er den største på deres Eid dag. havde de enten blevet skudt af en kalasnikov eller stenet til døde og fanden havde brudt løs. Intet politi eller rednings mandskaber havde fået adgang til stedet. De ville sikkert også blive angrebet.

 76. Maria

  de skal da bare lukke en vis legemesdel. juleaften er dansk tradition som alle danskere kender og fejrer. så må de sku skride hjem, hvis de ikke vil have jul i dec.

 77. Anonym

  Jeg har et par enkelte muslimske venskaber, men de respektere de danske holdinger og værdier.
  Den ene har dansk mor og afghansk far fødtog opvokset her, den anden er fra Kuwait og kom hertil som 5 årig. Begge to kan se forskel hvad der sund fornuft og hvad der er Idioti. Jeg selv respektere at vi alle har forskellige meninger og holdninger, så længe de normer folk vælger at leve under passer ind i det danske samfund!
  Men i forhold til jul i Irak så er en enkelt youtube søgning rigeligt: http://www.youtube.com/results?search_query=iraq+christian+at+christmas&sm=3

 78. Helt bestemt anonym

  Ubegribeligt at disse indavlede pædofilitroende stadig formår at flytte deres ben – skulle mene deres gener efterhånden var så ødelagte, at de få celler de har bag deres enorme snuder ikke kunne synkronisere til bevægelighed!

  • roerne skal op

   Arabere og Somalier + alt andet Islam-ross, siges og skrives om, at de er intellegente,

   Jeg vil dog sige at deres Intellegens, Kun rækker til at kneppe Geden.
   For det er jo lige der de bruger hovedet. 🙂

   Afkommet kommer nok i form at en pærlekrans, eller en såkaldt Bedekæde. 🙂

 79. Jeff J

  Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. […] Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden […] var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme – den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet – kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom. WINSTON CHURCHILL – The River War, II, s. 248-50. London 1899

  • Ban Islam.

   Islam kan kun ødelægge, ikke opbygge. Derfor er muslimerne så vilde efter at erobre land. Når de så har gjort det, begynder de at slås indbyrdes og inden længe ligger lortet i ruiner.

 80. R.R

  SÅ KAN DET VÆRE NOK !!!!!!!!!!!! vis der er så meget galt med Danmark så kan i få fingeren ud og tag væk det er nok at vi skal hører i er her men nu!!!!! brokke sig over hvordan vi bruger vores 24 dec så stopper i !! og kære Dansker de mennesker der skriver her inde er nok mere dansker in dig kan godt være du ikke vil bruge din tid med venner og dem der står dig tæt men det vil de fleste og jeg tror ikke at vi så gider og høre på det *** i vores land

 81. Only God Can Judge Me

  Det Er Et Uheldigt Sammentraf,

  Men Hvorfor Ikk’ Vælge & Tro På Det Bedste I Mennesker. Hvis De Gjorde Det For Noget Vigtigt, De Står For.
  Er Det Så Ikk’ Bare Det?
  . Der Ingen Grund Til Alt Det Splid. Start Med Dig Selv & Håb På Andre Også Ser Det Gode I Dig.

  Kristne & Muslimer er Blevet En Kamp Så Ingen Har Lyst Til.

  Medier & Folk’s Foredomsesfulde meninger. Har Skabt Alt Den Splid Vi Har.. Jeg Holder Ikk Med Nogen Her.

  Er Selv En Kristen. Der Håber På bedre Tider. Man Kan Ikk’ Diskutere “RELIGION”. Jeg Siger Bare.

  Lad Os Se Hvem Der Findes Når Vi Dør :).. & Husk På Man Blir Straffet For Alt Det Man Har Gjort Forkert Her I Livet…

  Go Jul Til Alle.

  • roerne skal op

   Only God Can Judge Me.
   Jeg ser du vil det alt sammen godt.
   Men jeg vil så i den forbindelse sige dig, at dette løb er kørt. Koranen forbyder integresion i et vandtro land.

   Desuden siger koranen: I de vandtroes områder skal man som troende muslim indynde sig under falsk dække, lyve, hvis det er til den troende muslim’s fordel. I det hele taget. Nyde før Yde. (NASSE)

   Islam og alle de andre tro’s retninger vil aldrig nogen side fungere sammen. Læs det gemmen historien.

   Os Kristne + alle de andre tro’s retninger er Vandtro. Islam siger at vi Vantro ske underkaste os.
   Dine og mine børnebørn skal leve under Saria og Islams ÅG, hvis vi: Os Kristne + alle de andre tro’s retninger ikke bekæmper Islam med ALLE dertil rådighed stående midler. Og det være sig både Lovlige og ulovlige midler.

   Only God Can Judge Me. Du er nød til at vælge side.
   Myndighederne pålitikerne og deres vælgere må også til at vælge side. Gør de ikke det, bliver der balade.

   For mig at se kan det nåes endnu, med tiden rinder hastig ud. Lad os nu se hvad der sker i 2014.

   God Jul og Godt Nytår til dig: Only God Can Judge Me.

   Også God Jul og Godt Nytår til jer her inde.

   Untaget er alle Muslimer og andre skadedyr af det danske samfund. Og Pædofilitroende: سيد كرار الموسوي

 82. Linda

  Samtlige ‘demonstranter’ på billedet og andre steder De demonstrere skulle samles sammen – sættes i en bus – til nærmeste lufthavn og et; Kan I komme godt hjem… Hvis vi havde gjort det samme i deres land, var vi blevet henrettet… Er kold i røven over der er kvinder og børn blandt dem, de burde have tænkt sig om….

 83. Anonym

  Hvad sker der dog???
  Muslimerne får da lov til at holde alle deres fester, har de ikke også fået en moske? og vi dansker respektere det!
  Nu må det stoppe!
  Det er vores land! Det er dansk!
  Prøver i på at gøre Danmark til et muslimsk land?
  I havde ikke fundet jer i hvis det var omvendt og vi kom og tog jeres traditioner og jeg ved ikke hvad fra jer.
  Respektere vores land og vores traditioner!
  Og være taknemmelig for at i er her! Det ikke sikkert i havde haft det lige så godt i jeres eget land pga krig!
  Fandme ikke okay!
  Nu må det stoppe, opfør jeg ordenligt!

 84. Tanja

  NU STOPPER FESTEN SQU!! så må de ud. det er som om de har integreret sig SÅ meget nu at de erobre os indefra! Det fælleskab vi oplever her i Danmark ved højtider som jul skal ingen tage fra os. vi giver plads til forskellighed. men det er måske i virkeligheden det som gør os svage. hvor de fleste muslimer komme fra er der “én lov-én gud”! måske skulle vi til at tage ved lære og indføre “én gud-ellers ud”! det jo helt urimeligt at de skal komme syltende til kontanthjælp, velfærd og julehjælp. for så at demostrere over at vi i danmark holder jul! måske skulle man til EID demostrere over hele DK. Alle danskere op af stolene, nu må vi erobre DK tilbage til danskerne!! men det kan vi ikke!! vi skal jo tolerere vores forskellighed! vi skal give plads til alle religioner i dette lille land! hvem er det lige der er dumme!!

 85. martin

  Nu må danmark snart vågne op!!!! Jeg er glad for jeg ikke lever om 100 år for så er er sku ikke noget danmark mere danskerne står bare og ser på at muslimer stormer landet og fjerner alt hvad vi står for og børnehaver må ikke pynte op til jul vi må ikke stille juletrær op mere uden der kommer problemer… hvad med at vise noget taknemmelighed i får penge tilskud til jeres eid fest/ramadan i søger sku også julehjælp hvad helvet sker der for vores land forvel danmark og goddag det nye irak

 86. Anonym

  Jeg fatter hat af det her, nogle skriver optog, andre skriver demonstration.

  Jeg citerer fra tidl. kommentar:

  “Til at starte med vil jeg lige kort introducere mig selv. Jeg er en ung muslimsk gymnasieelev, som selv har været med til at arrangere et optog som lignede det der, igår juleaften (24.12.13) i Odense.

  Dette er på ingen måder nogen provokation, tværtimod. Dette er et optog vi shia-muslimer holder for at mindes om vores elskede Muhammed (saws) barnebarn Hussain (as’s) martyrdom. Han kæmpede for lighed og retfærdighed, og det sørger vi over, og derfor bærer vi det sorte tøj og råber nogle vers op bl.a Allahu Akbar (Gud er stor).”

  Hvad demonstrerer i for eller imod ?

  Er det andet end en provokation (som åbenbart er lykkes) ?

  Skal den slags optog ikke anmeldels og godkendes hos det lokale politi ?

 87. Anonym

  I kan bare tage jeres lort og pisse af svin🐷. Det er sådan vi lever i Danmark og vi har noget som hedder jul og traditioner , kan i ikke klare det så fuck af 😵

 88. Anonym

  http://Www.google.com
  http://Www.blivmuslim.dk

  Søg om (imam hussien), så kan i finde ud af, at dette var et optog til vores elskede imam. Dette sker hvert år, og da vi muslimer følger det arabiske kalender, så er det ikke samme dag som forrige år. Dvs. Næste år bliver det ikke på juleaften! Dette optog har ingenting med jul eller kristne at gøre! Tværtimod så har det noget med islam at gøre!

 89. Anonym

  Jeg tror nu ikke de har ment det som en provokation. Hvad man ikke kan se på dette billede er at de også gik med et dansk flag for at fejre Danmark.

 90. Mikail Aktas

  Dig “Stop islamiseringen af Danmark” .. Du er jo bindegal.. 🙂 Jeg ville give alt for at kunne trænge ind i hovedet på sådan nogen firkantede (ikke mennesker) VÆSNER som dig.. Og virkelig se på hvad der gør dig til den du er, siden du har så ondt i røven over Islam og hvad den i virkeligheden står for.. Islam står ikke for mord, og drab, Islam står ikke for krig.. Islam står for fred, og gensidig respekt, at holde sin krop sund og rask – at passe på sine nærmeste og sin familie.
  Den eneste gang at islam vil råbe til krig, er hvis Islam er ved at blive UDRYDDET.. Ellers er Islam alt det jeg lige har fortalt dig.. 🙂

  – Og forresten.. Hvad er det lige præcis du har så forfærdelig ondt i røven over, når Shia Muslimerne laver deres demo?, forstyrrede det dig da du dansede om træet, eller kunne du ikke finde ud af at åbne din gave fordi de ” larmede ” så meget?..

  Prøv nu at vokse lidt op forhelvede… Det er utroligt hvordan mennesker gang på gang kan overraske mig, både på deres påfund og på deres mentalitet!..

  • Nielsen

   Du ved tydeligvis kun det om islam, som muslimerne eller de radikale ønsker du skal vide: altså intet.
   Jeg vil anbefale dig at se “Why we are Afraid of Islam”. Den skulle være på You Tube.

 91. Stødt!

  “Stop islamiseringen af Danmark” I er da godt nok nogle af de største idioter. Hvad med at komme med en debat, som tjener et brugbart og positivt formål. Positivt bliver det nok ikke i jeres tilfælde, men opbyggende måske? Hvor mange gange skal man fortælle jer, at det ikke er en provokation. Jeg kan se flere personer har prøvet det nu, men i “vender” og “drejer” den som i selv vil. Folk som jer er grunden til at der er had mellem muslimer og kristne i DK. I vil jo have, at man tager tilbage til sit hjemland hvor fanden skal jeg tag hen? Her er jeg udlænding og i mit såkaldte “hjemland” er jeg dansker. Hvad med alle de som er født og opvokset.. De fleste af dem kan ikke engang skrive deres eget eller for den sags skyld tale deres eget sprog. Hvor skal de tag hen? Ved du hvad.. De føler sig lige så meget Dansk som du gør. Medmindre du mener, at man skal være Kristen for at være dansker, hvilket ikke vil give så meget mening, da det vil gå imod vores værdier, nemlige religionsfrihed. Danmark for mangfoldighed og frihed. Man kan ikke længe leve for sig selv. Vi bor i en utrolig globaliseret verden og må da snart indse, at farve og religion ikke betyder noget. Jeg har været her siden jeg 3 år. Jeg har gået i folkeskolen, gymnasiet og er i gang med uni nu. Kort og godt jeg har ikke haft et liv der adskiller sig fra dit/jeres eller mange andre danskeres. Dem der virkelige skulle ud fra Dk er folk som Jer. Jeg håber i snart vågner op og indser tingene. Det tror jeg ikke i gør, men man kan vel håbe. Indtil da, held og lykke med den mørke som i og jeres hjerter er og forbliver i.

  • Ban Islam.

   “De fleste af dem kan ikke engang skrive deres eget eller for den sags skyld tale deres eget sprog.” Du indrømmer dermed, at de ikke ser sig selv som rigtige danskere?

 92. FUCK AF MED JER

  HVORFOR FANDEN SKULLE I HAR JULE HJÆLP NÅR I GÅR OG VISER PIK PÅ DEN HER MÅDE?! SKRID HJEM ELLER DØ PERKER SVIN!

 93. Anon

  Syndes at alle muslimmer der har været med i demostrationion og generalt ikke værdsætter det PRIVILEGIE det er at bo i Danmark skal smides hjem og se hvordan deres skide perker land har det! sagt lige som det er så kan de alle godt lukke røven og skride, vis jeg havde noget at sige i regiering så lukket Danmark sinde grænser for alt fra mellem østen!

 94. Séan Anthony Monaghan

  Hvor er dette en ulækker artikel. Jeg er på ingen måder muslim, men det her pisser mig gevaldigt af. Derudover er det forfærdeligt at læse kommentarene. Jeg kan virkelig ikke se hvordan det kan være så svært at respektere hinandens holdninger. Har man ikke nok i sin egen religion/kultur til at man ikke behøver at blande sig i andres. Jeg kommer fra fra en meget meget kristen familie, men har taget afstand fra det, da jeg ikke kunne acceptere man i det trossamfund udstødte menneske, som ikke havde lignende tro. Det er på alle måder en fordrejet og ubehagelig artikel, og hvor ville jeg ønske jeg kunne sige undskyld på “danskernes” vegne. Dog vil jeg ikke bruge ordet “danskerne”, for jeg synes ikke man skal opdele folk i nogen kategorier.. vi er alle sammen mennesker, og der er plads til os alle. Folk skal bare slappe af.

 95. سيد كرار الموسوي

  Jeg ville desvære ikke kalde jer (Kristne/jøder) fordi jeres viden er bare fra hva i ser og ikk hva i undersøger , og hvis i tror de (Al-Qaida) er muslimer så er i gået fra forstanden for hva ville man kalde Frankenstien’s(Zionister/araber) hær ,
  Og de kryb startet i Saudia arabia for ca 110år side og de blev plantet af briterne i sin tid også Hvorfor er Phlistine det eneste arabisk land hvor de så kaldte Al-Qaida ikke har koloniret sig i .

 96. Islam er freden religion.

  “øverste” = jeg mener Ellen Wulffs Koranoversættelse som er skrevet herinde er forkert.

 97. Anonym

  Til John Andersen maa man sige at det er ikke Danmark de var interesserede i……det var pengene i Danmark de gik efter. Og fakt er at de ikke ved hvad der staar i koranen for de kan vel ikke laese den. Den skal fortaelles af andre.
  Bar rolig…… Helle og venner skal nok finde flere til at fratage pengene i Danmark. Danskere der holder saa meget af de fremmede som tror paa Islam skulle se sig selv i spejlet. ” Idioter” er i.
  Glaedelig Jul !!

 98. Anonym

  Dette er en misforståelse. Der er noget folk misforstår, og det kan jeg godt forstå. Men det er ikke det, det ser ud til at være. Dette var ikke en demonstration, men et fredeligt optog for en kendt martyr i Islam, som ofrede sit liv og familie for menneskeheden. Vi mindes ham og familien i disse dage i den arabiske kalender, som så tilfældigvis overlappede jul. Sidste år var optoget ikke i jul, men senere end jul, så det er ikke mod jul eller danskerne, de gik ud..

  Det skal så nævnes, at der mange danskere på vejen spurgte ind til optoget, hvor de også troede det var mod julen. Da de så fik det forklaret, at det ikke var mod jul men noget andet, jamen så var de meget åbne for sådan noget. Samtalerne med dem blev altid afsluttet med en ”Glædelig Jul” tegn på at vi ikke er imod det. Tværtimod, så synes vi også jul er en hyggelig tradition, som skal vedligeholdes for evigt! 🙂

 99. Stefan Garvig

  Islam er en totalitær og menneskefjendsk samfundstyreform, en global dødsklut, en regressiv ideologi.
  Islam har ingen berettigelse til at eksistere.
  Islam skal forbydes ved lov.
  Islams tilhængere skal bringes til at erkende, at de forherliger og tilbeder en dødskult, som vil dræbe, dræbe og dræbe.
  Islam skal bekæmpes. Til hver en tid.

 100. Sayed MD

  I er så dum og høre på. Der er Et minde optog for profeten Muhammeds barnbarn Imam Hussains død. Som intet har med jul at gør.. Dumhed er et dårligt ting 😉 GOD JUL

 101. Rayne Storme

  “det er ikke et provokations. mod juleaften.
  det har overhoved ikke noget med julen at gør.
  det er den dag vores imam husain døde, der for demonstrere vi.”

  Förklara då varför ni skrek takbir för?

 102. steffen

  Giver gerne et stykke flæskesteg så de kan se hvad de går glip af. Julehygge er da noget der samler alle religioner!
  Sådan kan man ikke opføre sig, når de så også kan søge julehjælp, for det vil de jo godt have.

 103. Anonym

  hahaha! Hvor det fedt at se hvordan i bare vender og drejer tingene, så det lige præcis fremhæver jeres synspunkt. “stop islamisering af Danmark” tror i virkelig, at i har styr på religion og hvad det egentlig står for, eller bare de generel danske/demokratiske værdier). I kommer med påstand efter påstand men har ikke en konkret bevis. GIV mig reference direkte fra koranen så kan diskutere hvor hadsfuldt islam er (I profettens tid boede kristne og muslimer side om side, tror du ikke hvis krig virkelig var meningen med islam, skulle det så ikke have sket der??). Sådan nogle som jer kan kun snakke om sprede had, og påvirke folk i den negative retning som ikke ved bedre. JAAA! der findes sorte får blandt de hvide. Her kan I ikke sige, at den pågældende muslim har gjort noget forkert, og skude skylden på islam. Det er ligesom en læge begår en fejl, så er det jo ikke medicin-uddannelsen der skal peges på, men derimod lægen. MEEN kan se udefra det du skriver og den blinde verden du lever i, at man ikke har brug for så mange hjerneceller men snare et tykt nok stof som man ikke kan se igennem.
  Kan blive ved; men tag sidste eksempel.
  Du snakker om smide alle muslimer ud, hvad med etniske dansker som er muslimer – ER du pludselig bedre dem for de har en anden religion ??? Hvad så med din “DANSKE-værdier”, ytringsfrihed, religionsfrihed, ligestilling, som du prædiker om????

  OG OG; Hvorfor kan vi ikke gør religion strafbart, da det er vejen til alt ondt??? Vend den lige om og sige, hvis alle troede på noget, så vil verden være så fredeligt, da ingen og gentager, INGEN religion opfordrer til krig!!!

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Edrissadat Enten bruger du taqiya (den hellige islamiske løgn hvor i må lyve over for de vantro hvis det gavner islams sag)Eller så er du bare ikke så klog og skal lade være med at kloge dig på noget du ikke har forstand på.
   Her lidt “Guldkorn” fra koranen:

   Koranens ord:
   De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf
   (Ellen Wulffs Koranoversættelse)
   35.7 De vantro har en hård straf i vente.
   8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.
   40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore
   udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og
   med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand
   og derpå brugt som brændsel i ilden!
   41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak
   løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er
   vantro smage en streng straf og gengælde dem…
   34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger
   lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for
   andet end det, som de gjorde?
   3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…
   76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende
   ild.
   9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i
   nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal
   vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).
   5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner!
   De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem
   bliver en af dem.
   3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til
   venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til…
   3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over
   dem…
   33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.
   9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.
   22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af
   ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så
   deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller)
   venter dem.
   36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må
   holde hovedet højt.
   69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i
   helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!
   4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er
   vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før
   de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe
   dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til
   ven eller hjælper!
   4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er
   glemsomme med jeres våben!
   47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet)
   over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med
   henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.47.8 Men de, der er vantro, død over dem!
   33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende
   ild.
   33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor
   forbandelse over dem.
   47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.
   9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og
   som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og
   blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke
   bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og
   betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds
   søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de,
   der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor
   kan de være så forløjede?
   4.104 Vær utrættelige i at forfølge de vantro folk, selv hvis de
   måtte være ubehageligt for jer(efter Rudi Parets videnskabelige
   oversættelse)
   47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at
   drikke, der flår deres indvolde i stykker.
   9.73 Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres
   herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!
   9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der
   sætter andre ved Gud side, hvor som helst i finder dem! I skal
   gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold!
   Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver
   almisse, så lad dem frit gå.
   9.29 Og blandt de, der har fået skriften (jøder og kristne), skal I
   bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion
   (islam), indtil de er kuet og rede til at betale tribut (til
   muslimerne).
   4.109 Når I drager på togt i landet (de vantros land), begår I ingen
   overtrædelse ved at forkorte bønnen, hvis I frygter at de, der er
   vantro vil udsætte jer for prøvelser. De vantro er en åbenlys
   fjende.
   88.5-7 De (vantro) skal brændes i flammende ild, drikke kogende
   vand og de skal æde torne og tidsler.
   47.13 Hvor mangen en by har vi ikke tilintetgjort, der var
   mere magtfuld end din by…

   • Anonym

    Du bekræfter bare virkelig min teori omkring din forståelse af islam, at du simpelthen tag alt ud af kontekst.
    – Inden du lader din dreng/pige komme ude i trafikken for første gang, klar gør du reglerne og konsekvenserne. Det er meget det du beskriver lige her, du har en enkelt eller to steder hvor du har nogle vers der nævne at muslimer ikke skal tag vantro som venner og de skal dræbes – nu kommer der nogle vers som giver meget bedre mening i kontekst.
    Jeg vil virkelig gerne råde dig til, at læse omkring “krig” i islam, hvem man skal bekrige og hvem der ikke skal bekriges. OG selvfølgelig er “jihad” et meget varmt emne, men venligst læs lidt omkring det også. Lille råd, “lille jihad” og “Stor jihad” – og lad være med at læse om sådan noget i wikipedia eller andre chatsider, læs koranen men analysere i kontekst, læs i islamiske bøger der referere direkte til hvad profeten har sagt/gjort.

    (med tilkyttet uddybelse)

    I begyndelsen af Koranens andet kapitel beskrives tre slags mennesker: de gudfrygtige (al-muttaqûn) vers 2-5, gudsfornægterne (al-kâfirûn) vers 6-7 og hyklerne (al-munâfikûn) vers 8-20. Sidstnævnte er de værste, for man ved aldrig, hvor man har dem:
    Blandt menneskene er der nogle, der siger: “Vi tror på Gud og den Yderste Dag!” uden (dog) at mene det oprigtigt. De tror, de bedrager Gud og de troende. I virkeligheden bedrager de (kun) sig selv; men de fatter det ikke. De er syge i hjertet, og Gud lader deres sygdom forværres. En smertelig straf venter dem for deres løgnagtighed. (2:8-10)
    Når der siges til dem: “Spred ej fordærv på jorden!” Siger de: “Vi ønsker blot at fremme freden!” Det er visselig dem, der spreder fordærv; men de fatter det ikke. Når der siges til dem: “Tro, som andre tror!” siger de: “Skal vi tro, som tåberne tror?” De er visselig selv enfoldige stakler; men de ved det ikke. Når de møder de troende, siger de: “Vi tror!” men når de er alene med ligesindede onde (shaiâtîn), siger de: “I virkeligheden er vi på jeres side – vi holder dem blot for nar.” (2:11-14)
    Gud lønner dem for deres spot ved at lade dem flakke ensomt om i vildfarelse. De har byttet vildfarelse for vejledning (til sandheden, hudâ); men de har intet vundet ved deres byttehandel, og de vil ikke blive vejledt. De er som en mand, der tænder et lys. Når det lyser op rundt omkring, fratager Gud dem lyset og lader dem blive tilbage i dybeste mørke, så de ikke kan se. Døve, stumme og blinde (er de), og ude af stand til at finde tilbage (til den rette vej). (2:15-18)
    Eller (de er) som et voldsomt regnskyl fuldt af mørke, torden og lyn, der får dem til at stikke fingrene i ørerne under tordenbragene af lutter angst for døden. Guds Lov omfatter dem, der fornægter troen. Lynene blænder dem. Når det lysner omkring dem, vandrer de rundt; men når mørket sænker sig omkring dem, bliver de stående. Hvis Gud havde villet, kunne Han have berøvet dem både hørelse og syn (og derved frataget dem enhver mulighed for at finde sandheden), for Han råder over alt. (2:19-20)

    Der er også tale om hyklere i en passage, der ofte bliver draget frem af islam-modstandere som bevis for muslimers krigeriske hensigter. Passagen handler om slaget ved Uhud i 625:
    Frustreret over nederlaget til muslimerne ved Badr i 624, drog de hedenske mekkanere atter mod Medina med en hær endnu større end sidst. Da nyheden om mekkanernes fremmarch nåede Profeten, samlede han i hast en hær for at drage mekkanerne i møde. Ved byporten blev han imidlertid svigtet af en af sine ledere, og sammen med ham 1/3 af sine mænd.
    Der var tale om hyklere, dvs. hedninge, der havde sluttet sig til Profeten, dog uden at mene det helhjertet, og som derfor stadig i hemmelighed understøttede mekkanerne i deres kamp imod muslimerne. Derfor svigtede de muslimerne, da det virkelig gjaldt.

    Muslimerne var delte i spørgsmålet om, hvorledes de skulle forholde sig til disse forrædere: En del af dem ville henrette forræderne på stedet – andre ville stille sagen i bero og se, om de ikke med tiden kunne få dem overbevist om at følge den rette vej. Men ingen vil nogensinde kunne overbevise dem, der bevidst og af egen fri vilje vælger den forkerte vej, om det forkerte i deres valg:
    Hvorfor skulle I være splittede mht. hyklerne? Gud har ladet dem snuble for deres (onde) gerninger. Vil I vejlede dem, som Gud har ladet fare vild? I vil aldrig være i stand til at retlede dem, som Gud har ladet fare vild. (4:88)

    Hyklerne ser naturligvis gerne, at vi andre bliver som dem, og derfor advares muslimerne om at knytte alt for tætte bånd til hyklerne, så længe de nægter at følge den rette vej. Hvis de hårdnakket fornægter Gud, er det tilladt at dræbe dem. (Dette kræver naturligvis en nærmere forklaring, som følger i 4:90):
    Hyklerne ønsker, at I skal fornægte troen, ligesom de gør, og således være på samme stade som de selv. Tag derfor ikke venner iblandt dem, før de flygter fra det forbudte og følger Guds vej. Hvis de stadig er åbenlyst fjendtlige, da grib dem og dræb dem, hvor I end finder dem, og tag under ingen omstændigheder nære venner eller hjælpere fra deres rækker (4:89)

    På Profetens tid var verden langt mere sort-hvid end i dag. Samfundet var ikke multikulturelt, som vi ville sige i dag. Arabien var befolket med stammer, hvis medlemmer alle var enten hedninge, muslimer el. jøder. Hvis en hedning eller jøde blev muslim, flyttede hun/han rent fysisk sammen med muslimerne.
    Nogle stammer sluttede freds- eller ikke-angrebspagter med muslimerne – andre stammer (som f.eks. Quraish i Mekka) benyttede enhver lejlighed til at angribe muslimerne, fordi de opfattede dem som en trussel. Mekka var ikke kun et handels-knudepunkt, men også et gammel valfartsmål for Arabiens hedninge, og mekkanerne frygtede naturligvis, at de ville miste en masse indtægter, hvis mange af disse hedninge sluttede sig til muslimerne.
    Hvis de forræderiske hyklere derfor sluttede sig til en stamme, som havde indgået en fredspagt med muslimerne – eller de sluttede sig til en stamme, der levede fredeligt side om side med muslimerne, selvom de ikke havde indgået nogen speciel pagt, havde muslimerne ingen mulighed for at straffe dem for deres forræderi:
    – undtagen de, der slutter sig til et folk (el. stamme), med hvem I har indgået en pagt eller til folk, hvis samvittighed (el. hjerte) har ladet dem afholde sig fra at angribe jer eller deres egne. Hvis det havde været Guds ønske, havde Han givet dem magten over jer, og de ville have bekæmpet jer. Hvis de derfor holder sig på afstand af jer og ikke bekæmper jer, og (i stedet) tilbyder jer (garanti for) fred, har Gud ikke givet jer nogen mulighed (for at angribe dem). (4:90)

    Andre hyklere sluttede sig ikke åbenlyst til andre stammer, men forsøgte at vinde både muslimernes og hedningenes tillid. De lod sig friste til at spille dobbeltspil og fortjente ikke, at man bar over med dem. Eftersom de ikke eksplicit sluttede en fredspagt med muslimerne, blev de regnet som hørende til de fjender, der aktivt bekæmpede muslimerne:
    Der er andre (iblandt hyklerne), der ønsker at vinde jeres tillid, så vel som deres egnes tillid; men hver eneste gang de sendes tilbage til fristelserne, lader de sig friste (til at gøre det onde). Hvis de ikke trækker sig tilbage fra jer og ikke giver jeg nogen fredsgaranti, da grib dem og slå dem, hvor I end støder på dem, for med hensyn til dem, der angriber jer, har vi givet jer en tydelig bemyndigelse. (4:91)

    Således fik muslimerne kun mulighed for at straffe de hyklere, der sluttede sig til de fjendtligsindede stammer, der med mellemrum forsøgte at udslette muslimerne.
    Dette betyder endvidere, at i lighed med Koranen 9:1-9:6, 2:190-193, 22:39-41 og 60:8-9, er det kun tilladt at kæmpe imod dem, der angriber én, dvs. der er tale om ren forsvarskamp.

    Efter denne redegørelse må det stå klart for enhver, at der er tale om en situation, der på ingen måde kan sammenlignes med muslimers forhold til ikke-muslimer i det danske samfund.

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Ja du kan komme med dit taqiya alt det du vil, fordi du ligesom mig ved, at sura 9 dominerer over alle andre udtalelser i koranen, det såkaldte abrogerings-vers, hvor alle milde udlægninger i koranen – hvis det står mildere end sura 9 – overtrumfes af sura 9 som er gældende.

   • Ib

    Gå ind og læs biblen, det er sgu ikke en hak bedre når du snakker abrahamitisk religion..Der er stor set ingen forskel.. I bund og grund vil alle 3 religioner faktisk ha udslettet alle andre end dem selv, så jeg synes ikke man kan pege fingre på den måde uden lige at tag de andre i betretning

   • Anonym

    Det du skriver ud fra koranen kan tolkes på mange måder så luk røven. Koranen og biblen er de mest hellige du kan finde ! Du bliver behandlet som du har behandle folk ved Gud, på jorden! 😉

   • Anonym

    Som teolog kan jeg sige, at bibelen indeholder passager som er mindst lige så hårde som dem du lister fra koranen.

   • Stop islamiseringen af Danmark

    Som teolog burde du være klogere Anonym. Det gamle testamente er den jødiske bibel Toraen. Kristendommen er det nye testamente. Kristus snakker ikke om vold, men om kærlighed, så kloge-teolog, kunne du fortælle os hvor mange gange ordet kærlighed er nævnt i koranen og hvor mange gange det er nævnt i biblen? Du må såmænd gerne tage det gamle testamente med.

   • Robin Glenshard

    Gut… At være muslim er en tro, ikke et statsborgerskab. I dette kristne land, hvor høre ateister så hjemme? Det er jo også en anden overbevisning end kristendommen.

   • Nielsen

    Hvis man er dansker som har konverteret til islam, har man gjort sig skyldig i højforræderi og bør straffes derefter.
    Så JA til dit spørgsmål Anonym.

  • Poul thyme

   Kan godt forstå dit indlæg er anonymt ……du TØR ikke sætte mavm på det bullshit dér !

 104. Mousawiya

  Det giver slet ikke mening, bare fordi VI muslimer er her i Dk, betyder det ikke at vi skal glemme vores religion og værdier, jeg synes at vi har ret til at gøre det vi har lyst til når det ikke skader nogen eller noget, vi har jo ikke stoppet nogen med at holde deres jul? I Irak har vi også kristne de holder jul og vi sørger over profeten og hans familie i den tid, men alligevel respekter vi dem, ved i hvorfor? fordi vi har lært respekt af vores profet og hans familie. Lad os nu leve i Danmark alle sammen fredeligt som en hånd, respekter hinanden selvom man ikke tror på de samme ting. Det gøre ikke dig/jer bedre at svine muslimer til? nogle af jer er grund til vi er flygtet fra vores lande, når jeres soldater og amerikanske soldater har været en del af at ødelægge vores land, men alligevel er vi ikke så klamme at synke ned til det nieuvu og sige at alle dansker eller alle kristne er sådan, lær nu at respekter hinanden 🙂 Og til dig / jer der skriver / snakker grimt om vores profet, have dog lidt respekt ? i holder jul og jul handler om Jesus og Jesus er muslimernes profet, og profet Mohammed er fejlfri, så lad dog være med at skrive om en mand som i ikke ved noget om, for jeg er 100 % sikker på i vil flove jer så meget hvis i vidst hvem han var. – Jeg håber vi som MENNESKER kan lære at respekter hinanden istedet for at sidde og dømme folk på deres religion, bare fordi man ikke deler samme religion eller samme holdninger betyder det ikke at man skal snakke grimt til hinanden . PEACE ! 🙂 Og respekt til de kristne der har respekt for os muslimer 🙂

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Mousawiya du siger ” nogle af jer er grund til vi er flygtet fra vores lande, når jeres soldater og amerikanske soldater har været en del af at ødelægge vores land, men alligevel er vi ikke så klamme at synke ned til det nieuvu og sige at alle dansker eller alle kristne er sådan”
   SVAR:
   Med den indstilling burde du slet ikke være her!Men hvis du har har fået et dansk pas er vi i DK i den heldige situation at vi ikke giver dansk statsborgerskab adminstrativt, men giver det ved lov og så kan vi tage statsborgerskabet fra dig når vinden vender,det er den i fuld gang med.

   https://siaddk.wordpress.com/2013/12/25/julegave-fra-fredens-religion-til-de-kristne-i-baghdad/

  • Frederik Birk

   Er da rystet over at læse det der er citeret herover (ikke din tråd Mousawiya)
   Kunne godt tænke mig at høre nogle af de muslimer der har kommenteret herinde hvad deres holdning er til det.
   Mousawiya når du skriver
   “vi har lært respekt af vores profet” og
   “Jeg håber vi som MENNESKER kan lære at respekter hinanden”, hvordan kan det gå hånd i hånd med
   “47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…”

   Og igen, spørger jeg til om det er oprigtigt citeret fra koranen?
   Hvis det er tilfældet, hvad vil muslimerne så i et kristent land som f.eks Danmark?
   “8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah”, er det det, det handler om?
   Er det respekt for min tro og frihed Mousawiya?

  • Arnold

   Så hold dog op og skrid hjem til jeres eget land. I kommet her for og få fred. Det skal ikke ændres på danske kulture. I kan bare rejse hjem vis i ikke kan lide danske kulturer. Pekere

  • 100 % DANSK og STOLT!

   http://www.youtube.com/results?search_query=iraq+christian+at+christmas&sm=3
   Mere end en youtube søgning behøvede jeg ikke for at vise dig hvor meget du selv tager fejl. Så flet næbbet og undersøg hvad du snakker om istedet for at lytte til hvad folk omkring dig siger!
   Så kan vi tage lidt graphic content med ind over ved en søgning på LIVELEAK: http://www.liveleak.com/browse?q=iraq+christian+at+christmas
   Så hvis religion eller julen intet betyder i dine værdier for danskhed, pak tasken, hop på et fly og BUM så er du hjemme i Irak eller hvor du vil hen?!

 105. Anonym

  Nu når du er så glad for din kristne helligdag, og demonstrere over dette og er så ked, så tag det nu med ro. Jeres “kristne” helligdag, er ikke engang kristen og stammer fra romernes fest “saturnalia” og har absolut intet med Jesus at gøre. I irak findes der også kristne og de får lov til at holde julen i fred og ro mens over 20 millioner sørger.

  Så tag det med ro og hav lidt medmenneskelighed.

 106. Ib

  Endnu en gang kan man se hvordan pressen bare basker ting op! Jeg synes sgu det er helt okay hvis det er en demostration/optog for deres egen religion..
  Og det med at 1 juledag er en af vores mest værdsatte hellige dage er da en værre gang fis?
  Hele julen er gået hen og blevet et stor forbruger show..Det er sgu ikke en hellige dag som jeg har svært ved at dele med andre religioner

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Ib vi syntes ikke at de skal demonstrere noget som helst med deres fascistoide religion i Danmarksgader og slet ikke juleaftensdag.
   De holdt denne demo over hele landet igår, det var shia-muslimer der fejrede pædofilprofeten Muhammeds barnebarns martyrdom.
   Som om det skal være en undskyldning for noget som helst. At holde en muslimsk demo på en af værtslandet Danmarks helligste helligdage JULEAFTENs dag, det er ved den gode grød en provokation af de helt store. Og samtidig råbe Allah u ahkbar – det sidste mange kristne over hele verden hører inden de bliver slået ihjel af disse bastarder.

 107. Anonym

  Et optog hvor man mindes Muhammed’s barnebarn og samtidig råber “Takbir” (erobring) og Allah u ahkbar (Allah er størst). Nu giver det hele mening !

 108. Lars K

  er sq på tide vi gør religion ulovligt og strafbart, det fører aldrig til andet end problemer.
  og sådan nogle svin der skulle da bare have pisk over deres dobbeltmoralske rygstykker til de fattede hvordan man opfører sig ordenligt og respektfuldt over for andre mennesker.
  er så trættende at se religionsforskrækkede danskede bare sidde og synes den slags er helt ok og intet gøre ved det, hvis ikke politikerne snart sætter dem på plads må vi sq selv gøre det ( og lad os så lige smide de løgnagtige og inkompetente politikere for døren samtidigt please )

 109. Søren Skytte

  Zahraa jeg tror ikke du møder megen forståelse på den her side, men fedt af at du tog tid til at forklare hvad der egentlig foregik. De fleste af os ønsker jo, at der er plads til os alle sammen. Det er desværre bare de få der ikke har det ønske (på begge sider af hegnet!) som råber højest.

 110. Johan

  Det er så utrolige at da er nogle i blandt DKs rækker da er så hadefuld over noget som bara lygter af islam , så skal det bara være de værste tanker som kommer fra lige så snart det har noget med muslimer at gør osv . Tage jer lige sammen endnu engang gider i ,og så tog i fejl om at dette var en provokation fra muslimer . Og ja vi holder ikke jul og ja vi er overbevist om at det forkert , at fejr noget hvor da ingen rational grund er for, hvorfor man fejr det. Men nå det er sagt så respekt for hva i vælger for konskvenserne i det næste liv er noget som i selv betaler for , ifølge vores overbevisning .

  Og dig/jer hadefuld mennesker tage jer sammen , og prøv lige at være bedere belyst end det i giver udtryk for, for jers udtalelser er bara så lavet at man skulle tro i havde to hjerneceller og de forstyr hinanden , hele tiden.
  Og gode bedring til jer.;)

  • herbert

   Ved ikke lige hvad du mener med hadefuld,dagligt er der ballade med udlændinge i dk.og det er ikke banale drengesteger.Vores ældre bliver slået ned og røvet, det samme gør vores børn. Gad godt se jeres reaktion hvis vi begyndte at gå efter jeres ældre, rulle den en efter en og sparke dem i hovedet når de er nede og ligge.trampe jeres børn ned og spytte dem i hovedet mens vi stjæler VORES børns telefon igen..

 111. Claus Nielsen

  Til Gitte Møller.. kan oplyse dig at det foregik i København/Frederiksberg, min kone og jeg så i hvert tilfald den familie på det nederste billede komme gående med banner og barnevogn på Nr. Fasanvej på Frederiksberg i går.
  Men min holdning er helt klart, at når/hvis de skal være i dette land, så behøver de ikke holde vores helligdage, men de SKAL respektere vores love, bestemmelser og traditioner, hvis de ikke kan eller vil det, så er det vist på tide de pakker deres ting og så ellers forsvinder hurtigst muligt, og med det mener jeg: ØJEBLIKKELIGT, ellers så accepter Danskerne og Danmark..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 112. jafar

  hej.
  det er ikke et provokations. mod juleaften.
  det har overhoved ikke noget med julen at gør.
  det er den dag vores imam husain døde, der for demonstrere vi. så det har ikke noget med jer at gør-
  nu er jeg i irak hvor der var 30 millioner ud samlet. og blandet andet var der også kristne ud sammen med os for at vise respekt. vh jafar alyaseri

 113. Lene Rinken Gottschalk

  Kan de vandre ind, kan de sgu også vandre ud igen.. dumme svin.. de overtager landet..

 114. Anonym

  det tør de vel ikke Gitte Møller,de er vel bangew for at støde dem på Turbanen eller burkaen

 115. John Andersen

  nu må det være nok hvis staten ikke gør noget så må vi som dansker selv gøre noget ved de gedeknepper og svineører når de ikke kan indordne sig de danske normer må vi hellere sende dem hjem hvor de kom fra så kan det være vi får råd til velfærd i Danmark igen så vi ikke skal spare på alle de svage dansker.

  • Seyma

   Hvor sjovt “gedekneppere” hvilket land er det der tillader dyre sex? “Svineøre” igen hvem er det der spiser svin, hmmm 😉
   Og forresten så syntes jeg i skal starte med at snakke ordenligt til hinanden der i er voksne mennesker, den måde artikelen er skrevet på og det i skriver er ligeså respektløst som det de gør, så start med at snak ordenligt og prøv at før en debat istedet for at svine hinanden til.

 116. Gitte Møller

  lidt mere baggrund hvor hvem og hvad. Det undre mig at de store aviser ikke har skrevet noget om det???????????

  • John Andersen

   Det er fordi at sandheden er skræmmende og de er bange for at blive kaldt racister da Danmark er ved at blive muslimsk hvor dansker ikke engang kan sige sin mening

  • Zahraa Al Jaiashy

   Til at starte med vil jeg lige kort introducere mig selv. Jeg er en ung muslimsk gymnasieelev, som selv har været med til at arrangere et optog som lignede det der, igår juleaften (24.12.13) i Odense.

   Dette er på ingen måder nogen provokation, tværtimod. Dette er et optog vi shia-muslimer holder for at mindes om vores elskede Muhammed (saws) barnebarn Hussain (as’s) martyrdom. Han kæmpede for lighed og retfærdighed, og det sørger vi over, og derfor bærer vi det sorte tøj og råber nogle vers op bl.a Allahu Akbar (Gud er stor).
   Og netop i år, blev datoen den. 24. 12 i følge den danske/kristne kalender, mens den i den muslimske kalender er den 20. Safar. Det er fordi, at i den muslimske kalender går vi 12 dage baglæns i den kristne kalender, og derfor blev datoen i år netop 1. juledag.

   Igen, dette er ingen provokation og i Odense, gik vi hen for at snakke med flere kristne om hvad der egentlig foregik og vi ønskede dem en rigtig god jul og et godt nytår. Og til alle som læser denne kommentar, jeg vil også ønske jer en god jul og godt nytår! 🙂

   • John Andersen

    Hvis i er så forelskede Muhammed hvorfor har i så ikke valgt et muslimsk land i stedet for et kristen land som i åbent gør alt for at modarbejde et godt råd tag til et muslimsk land så får både vi og i fred

   • Dansker

    Kære Zahraa, jeg tror du spilder din tid. Disse “danskere” der leder denne hjemmeside er jo syge i potten. Jeg tager al afstand fra det her, så du burde da bare grine af de her fortabte mennesker ligesom jeg gør – og jeg er dansker.
    Hyklerisk, især når man tænker på at ingen fejrer julen pga. dens kristne betydning.
    Stupide amøber er hvad folk på denne hjemmeside er.
    Hav det godt.

   • Kræn

    luk røven, det er provokerende, hvis du er kristen. at være kristen er ikke repræsentativt for dk. julen er en kommerciel forbrugs ferie. har intet med kristendommen at gøre. allahuakbar fred med alle, atheister såvel som religiøse