Dronningens nytårstale set fra SIADs perspektiv

dronningen_2013
Så har vi hørt dronningens og statsministerens taler. Dronningens tale var forhåbentlig ikke hendes egne ord, men skrevet af en eller anden spindoktor fra regeringen der ufortjent igen skal løfte pegefingeren. Dronningen siger:

“Nok er Danmark et lille land, men vi skal passe på, at vi ikke bliver et småligt land.
Og hvis vi husker på det, vil vi også forstå, at vi skal løse vore problemer ved at bøje os mod hinanden. Hvis det kun er den ene gren, der skal bøje sig, så risikerer den at knække.”

Hvis man kender lidt til islam – og det gør dronningen – så ved hun også udmærket godt, at islam aldrig kan bøje sig. Koranen skal følges til punkt og prikke og den giver ingen muligheder for at islam skal bøje sig – tværtimod. Dem der ikke bøjer sig for islam, skal udslettes. Så det dronningen siger – eller regeringens spindoktor siger, – er at VI skal bøje os for islam og så knækker grenen og dermed knækker det danske folk. Det ville have klædt dronningen at nævne kristenforfølgelserne rundt omkring i verden. Det har det engelske kongehus gjort.
Dronningen kløjs i ordene:

“Danskerne er også i dag forskellige. Vi har ikke alle rod i den samme religion eller kultur, men lige så lidt som for 70 år siden må forskelligheden stå i vejen for, at vi hjælper vore naboer og landsmænd – menneske til menneske.”

Kan godt forstå at dronningen kløjs i det, enten bevidst eller ubevidst, måske for at give os et signal om, at hun ikke er enig i det skrevne. For hvad er det for noget vrøvl at danskerne ikke har rod i den samme kultur, selvfølgelig har vi det, men igen det er magtpåliggende for eliten, at få deres multikulturelle projekt til at lykkes. Derfor siger de at de tilløbende muslimer der har fået tillagt dansk statsborgerskab ved lov er danskere. Man kan kun være dansker, hvis man er forbundet med dansk kultur, ellers er man en tilløbende fremmed, der har fået dansk statsborgerskab. For at få alle til at forstå budskabet, lader talerskribenten dronningen videre sige:

“Også rigsfællesskabet består af forskellige folk med forskellig kultur og hver sit sprog. Det skal vi anerkende og respektere.”

Ja men det er da ved den gode grød også noget andet. Her værdsætter vi også hinandens kulturer og respekterer det, men hvorfor i al verden skulle vi da acceptere en kultur, der er baseret på 1400 år gamle fortællinger, fra en profet der åbenlyst vedkender sin egen pædofili, giftede sig med Aisha da hun var 6 og fuldbyrdede ægteskabet da hun var 9?
Koranen legitimerer mord på homoseksuelle og bruger kropsamputationer som straf for tyveri og utroskab, der er ingen ligeret mellem mænd og kvinder, hvofor i al verden skulle den danske gren bøje sig mod den rene ondskab?
Hvorfor skulle vi dog bøje os mod en kultur som forfølger og overfalder de svage og andre lette ofre i vores samfund, som er årsag til at der lige nu – i samfundets glemsel – sidder utallige ofre rundt omkring i Danmark, som har betalt en meget høj pris for elitens multikulrede eksperiment, som er dybt traumatiserede efter overfald/voldtægt/røveri etc., som har fået varige psykiske eller fysiske mén, som ikke tør gå udenfor en dør, som skal have hjælp i mange år frem ja måske resten af livet? Hvor er iøvrigt dronningens nytårshilsen til alle disse mennesker?

Enten er dronningen i kort snor fra regeringens side, eller så frygter hun virkelig for sit og familiens liv når islamtilhængerne bliver nok i det her land. Man kan blot se til de muslimske lande hvad der sker med afsatte regenter.

7 comments

 1. Michael Unna

  Nu mener jeg ikke Dronningen havde det helt store at skulle moralisere over. Hun sagde jo ikke tingene direkte henvendt kun til Danskerne, også til muslimer….Men ok. Hun er blevet gammel………Jeg kan ikke rigtig tage hendes tale helt alvorligt, alt den tid hun overdragede en korsorden til en arabisk regimedsrepressentant (pga noge udgravninger). Trist tragikomisk Daisy. Lad Frede komme til.Held og lykke fremover.

 2. Anonym

  Netop SIAD!
  Mon ikke mange danskere, som jeg var rystet over dronningens nytårstale! selvom dronningen kløjs i oplæsningen, var det ikke til at tage fejl af, at budskabet, teksten var kulturradikal, en politisk korrekt lektie til det danske folk: Accepter den islamiske besættelse med alt, hvad det indebærer.
  Allah, nej Gud bevare Danmark fik dronningen lige med!
  Dronning Margrethe d. II gav sit ord på nedlæggelse af Danmark, dansk kultur og sit eget embede, kongehuset.
  SIAD bevare Danmark.

  KM

 3. Axel V. Duch

  Det bliver sagt at danskerne er de gladeste mennesker i verden. De maa aabenbart dele foerstepladsen med ogsaa at vaere de dummeste. Mage til saakaldt,’ nytaars tale,’ har jeg aldrig hoert. Fuldstaendig grotesk.

 4. Anonym

  Den eneste gang danskerne skal vaere RUNDHAANDET er naar de spiller haandbold. Men det kan jo ogsaa siges at man skulle ha’ raad til en enkelt billet sydpaa hvor de fleste kom fra. Muslingerne har allerede lagt sig med numserne i vejret, det der mangler er et venskabsspark i det der er oeverst.
  Mon det er ved at vaere den tid hvor Dronningen gaar paa pension. ??
  SIAD er paa rette spor.

 5. Ann

  Da jeg hørte nytårstalen var jeg overrasket over retorikken. Den var i den grad islamromantisk og krænkede mig som dansker. “hvis det kun er den ene gren der skal bøje sig risikerer den at knække” Tænk vores dronning nu er med på korstoget mod danskheden. Jeg siger: det kan aldrig være småligt at beskytte ens eget og det der tilkommer os! Hvis den ene side ikke bøjer sig, ja så lad lortet knække!