Politiet og Lars Hedegaard mente ikke at han havde nogle fjender

lars-hedegaard
Vi har i vores arkiver fundet en artikel som vi skrev på vores tidl. blog (som senere blev hacket), fra onsdag d. 30. dec. 2009, hvor vi har screenshots af muslimer der ønsker død over Lars Hedegaard.
Vi skrev:

Dæmoniseringen af Lars Hedegaard har du udløst muslimske dødstrusler

På facebookgruppen “”Alle muslimer voldtager deres egne børn” – hvor har du det fra Lars Hedegaard?” stod dødstruslerne nærmest i kø. Her er eksempler:..:

– Abdul Naseer Mansoor: Skyd ham bøssen Lars Hedegaard? Hvad fuck er det for noget lort at fyrre af, og noget at sige?
Fucking nar.
25. december kl. 03:40

– Sacir Camo: Jeg havde også lyst til at skyde ham, men det kan selvfølgelig ikke nytte noget på længere sigt. Men jeg tænkte også, hvor længe vil man tillade denne evige tilsvining af alt muslimsk i ytringsfriheds hellige navn i DK? Hvad fan’en er der råddent i dette lille land, siden man altid har behov for at svine andre til? Mon ikke hele DK har en mindreværdskompleks ift. muslimerne.
25.december kl. 08:05

– Emine Ceylan Köniq: ja pas nu på de ikke kommer og voldtager dig( lars hedegaard) efter det her (:
25. december kl. 17:44

– Khalil Lkp Saraji: skyd dig selv din raciiiiiiiist du fortjener ik at leve!
25. december kl. 19:25

Det var bare et lille udpluk af de artige sager der blev sagt om Lars Hedegaard. Femitolv’s redaktion var inde i gruppen for at tage screenshots igår aftes d.29. dec. Det endte i en lidt følelsesladet diskussion med de danske kvinder der beskyttede muslimerne trods deres dødstrusler.

Nu må politi og anklagemyndighed da være klar med sigtelser og krav om lange fængselsstraffe set i lyset af at Julius Børgesen, der inde på et internetforum prøvede at provokere nogle autonome, kom med nogle udtalelser om at brænde indenrigsministerens hus af. Det udløste 8 mdr. fængsel, selvom han sagde at det var ment som en provokation.

Idag kan vi konstatere at facebookgruppen mod Lars Hedegaard er lukket. Om det så er facebook der har taget den af eller politiet der har lukket den eller om det er muslimerne selv, der prøver at skjule sporene af dødstruslerne mod en kendt islamkritiker, er ikke til at sige, men vi vil prøve at få en udtalelse fra politiet.

Nu må der sidde nogle journalister tilbage med en meget dårlig smag i munden. De har med deres fordrejninger af Lars Hedegaards ord været med til at dæmonisere ham, så det nu er lovligt at slå ham ihjel – set fra et islamisk synspunkt. Vi glemmer ikke, at det er Ole Birk Olesen fra netavisen 180grader, der startede fordrejningen af Lars Hedegaards ord og dermed startede dæmoniseringen, så “prominente” folk som Søren Pind, Katrine Lilleør og Naser Khader forlod Trykkefrihedsselskabet. citat slut

At politiet udtaler at Lars Hedegaard ingen fjender havde må være en stærk underdrivelse. Nogle har sovet i timen, dengang og nu – hvorfor blev der ikke dengang rejst tiltale mod dem, der fremsatte dødstrusler mod Lars Hedegaard? Julius Børgesen fik 8 mdr. fængsel for at fremsætte en opfordring til at brænde et hus af. Det var endda fremsat som en provokation på et autonomt forum. I tilfældet med Lars Hedegaard er der direkte opfordring til mord at forholde sig til. Idag, hvorfor ser PET ikke i deres arkiver, og får hevet disse folk ind til forhør? De har åbenlyst ikke set i deres arkiver, for så kan man da ikke udtale, at Lars Hedegaard ikke har nogen fjender. Vi spørger bare, har de sovet i timen, eller er det bevidst?

6 comments

 1. roerne skal op

  Til Siad: “Det endte i en lidt følelsesladet diskussion med de danske kvinder der beskyttede muslimerne trods deres dødstrusler.”

  Der er INTET at diskutere INTET, Kvinder der har valgt side evt konverteret til denne Forfryder syndikat er og bliver fortabt.
  De har ladet sig besnære af det eksotiske. Djævlens værk, Koranen er også sexfikseret, som disse kvinder.

  Det kan så absolut ikke betale sig at diskutere med disse beskyttende kvinder, I min optik er de feltmadrasser anno 2000 til 2020.
  Lad os håbe at der ikke kommer flere efter 2020. 🙂
  —————————————————-
  Svar til Stefan Garvig, “Så må vi håbe, at politiet læser med her”

  Ja det må man da håbe, selvom jeg ikke rigtig tror på den.
  For mig at se har politiet valgt den forkerte hest, sammen med domstolene og politikerne. Husk i denne forbindelse: Vælgerne har stemt politikerne ind på tinge, så de skal også tages med i overvejelserne, fordi: det er dem der har stemt med hovedet under armen.

  Politikerne har underskrevet sig indforstået med grundloven, ellers kunne de ikke være på tinge.
  MEN DE BRYDER GRUNDLOVEN I ET VÆK.

  Jeg sidder her og nynner sangen: 20 minutter endnu, af Poul Dissing. 🙂

  Og derefter: Om lidt er kaffen klar, af samme og Benny Andersen. 🙂

  Tja, så hurtig skulle det gå, med at få rette op på uhyrlighederne. 🙂

 2. mette

  Ja, det må vi jo håbe på, selv om det nok ikke ændrer på noget!
  Det er jo igen et eksempel på, at når det er etniske Danskere, der truer, så falder fars hammer, men muslimerne går fri igen og igen – og så bliver opfordringerne oven i købet fulgt op – Heldigvis med en lykkelig udgang i Lars’s tilfælde.
  Han bliver hevet i retten for at udtale, hvad vi læser om hver dag fra muslimske lande – bl.a. Pakistan og Saudi Arabien – men de, der truer ham for at udtale SANDHEDEN om Islams vederstyggeligheder, går fri –
  Hvornår bliver § 266b også brugt mod disse hadefulde individer – deres udtalelser er 100 gange mere racistiske og de gør ingen hemmelighed af, hvor meget de hader Vesten i al almindelighed og hvad de vil gøre ved os Kristne og Jøder, hvis de bliver endnu flere og får mere indflydelse.
  Der er kun een ting at sige til det – Lær Libanons historie fra de sidste 50 år, så kan I se, hvordan 85% Kristent land kan blive forvandlet til et land, styret af Islamister og terror-organisationer!
  Libanon modtog de “palæstinensiske” flygtninge, som Kongen af Jordan smed ud af landet, og takken var krig og ødelæggelse, og “tilfældige” bestialske mord på Kristne og Jøder.
  Takken, vi får, for at modtage Islamistiske flygtninge, kan ende med at blive den samme her i Danmark – hvis de ikke bliver stoppet i tide – og klokken er 2 minutter i 12 – det er lige ved, allerede at være for sent .!
  Verdens største forbryder syndikat er allerede begyndt med deres terror og overfald på uskyldige etniske Danskere – Det er sgu da racisme, så det vil noget, og her er der ikke tale om “provokationer” men en reelle trusler og hvad deraf følger!
  Eksempel:
  Unge muslimske mænd forfølger en Dansker med et baseball bat i bilen – var han stoppet, var han blevet hevet ud af bilen og smadret til “sprællemand” – nu var det kun bilen, det gik ud over – i Libanon var han blevet skudt – Bliver det det næste?????
  De unge mænd bliver fanget af politiet, men i stedet for at bure dem inde, får de lov til at gå fri “efter afhøring” –
  Havde det været Danskere, var de blevet sat i varetægtsfængsel, men disse forbryderspirer får lov at gå fri – og ofret kan risikere, at de forfølger ham igen næste dag. Hvordan skal han følge sig tryg i fremtiden, når forbryderne går fri hver gang??
  Er politiet virkelig bange for de muslimske bøller? Hvorfor er man ikke lige så konsekvente mod muslimerne, som man er med Danskere?
  For at bekæmpe en fjende, må man kende sin fjendes taktik og tankegang – og bruge den viden imod sin fjende – i dette tilfælde Koranen – det gør Islam-kritikere, men politiet og regeringen halter sgu langt bagefter og lader stå til.
  Det kommer den Danske befolkning til at betale dyrt for i fremtiden –
  De betaler faktisk allerede, og det kan kun blive værre, så længe politiet konstant lader bøllerne gå fri – De ”fodrer” dem med opfattelsen af, at der i Danmark ingen konsekvenser er, når man overfalder ikke-muslimer, ……. fuldstændig som i de muslimske lande!
  Skal de muslimske bøller fortsat sætte dagsordenen, med hjælp af politiet?
  – Det ser desværre sådan ud!

  • roerne skal op

   Svar til Mette.
   Skyd først og stil spørgsmålet bag efter. Det er efterhånden løsningen, som jeg ser den.

   Politi, Domstole, Politikere og deres hovedløse vælgere, vælger det selv. Og jeg som fredelig borger skal vælge, at forsvare mit eget liv, for der er ingen andre til at gøre det, INGEN.

   Loven hjælper så absolut ikke de fredelige borgere i denne henseende.
   Jo før der bliver lavet om på dette, des bedre.

   Sålænge Islam forefindes i Danmark, er Danmark ikke en rets stat. Men en Islam inficeret saria-butik. !

 3. Anonym

  Lad os nu vaere lidt forstaaende overfor de stakkels Politikere og dem fra politiet samt dem der skriver nyheder og selvfoelgelig muslingerne……….da de ikke har forpligtelser udover deres evner.

  Stoet SIAD.

 4. Stefan Garvig

  Flot, at du har fundet dokumentationen frem, Anders!
  Så må vi håbe, at politiet læser med her.