Regeringen vil af med nationalstaten Danmark

Vi har en kirkeminister der vil nedlægge kristenheden...

Vi har en kirkeminister der vil nedlægge kristenheden…

...og nu en kulturordfører fra regeringspartiet SF, der vil nedlægge dansk kultur

…og nu en kulturordfører fra regeringspartiet SF, der vil nedlægge dansk kultur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har en kirkeminister der vil nedlægge kristenheden og nu en kulturordfører fra regeringspartiet SF, der vil nedlægge dansk kultur.
Regeringen er nu meget tæt på at nå sit mål – at ødelægge nationalstaten Danmark.

SF gør muslim til kulturordfører: Dansk kultur styrkes af mangfoldighed, vi skal af-nationalisere danskhed

“Nationalismen har været med til at sætte grupper op mod hinanden frem for at bygge broer. Det gælder om at huske, at dansk kultur faktisk styrkes af mangfoldighed og interkulturelle strømninger. Modsat mange DFere mener jeg ikke, at globaliseringen er en trussel. Tværtimod. Globaliseringen er en invitation til at lære nyt. Vores kultur er ikke blevet dansk, fordi vi har gemt os bag grænsebomme,” siger Cekic.

Tiden er inde til at lade dansk nationalisme blomstre som et modsvar mod vores vanvittige regering, der vil af-nationalisere danskheden og gøre det til et multikulturelt samfund. Var det dog bare sandt, vi ved jo godt at der ikke bliver noget multikulturelt, når islams tilhængere er flest i DK – og det er kun et spørgsmål om tid.

De sidste 30 år er begreber forbundet med nationalisme, indvandring, etnicitet, racisme etc. blevet sovset ind i ordskvalder og politisk korrekthed fra de multikulturelle politikere, så begrebernes egentlige betydning ikke længere fremstår klare. De er dog stadig soleklare, og deres betydning er ekstremt vigtige for os, hvis vi skal bevare vores land. Lad os starte med nationalismen.

Nationalismen har aldrig være farlig for andre end dem der angriber nationen

Et levende væsen har grænser mellem sig og sin omverden. Grænser, som det forsvarer. Ophører væsenet, det være sig en amøbe, et menneske eller en nation, med at forsvare sine grænser, går det til grunde. Så er døden indtrådt. Fremmede organismer, forrådnelsesbakterier, trænger ind gennem de nedbrudte grænser.
Derfor er forræderi, dvs. handlinger, der skader eller truer nationens grænser, den værste af alle forbrydelser, værre end det fæleste mord. Kampen mod grænserne er udtryk for en natonal dødsdrift, hvad tilhængerne af ideen om en grænseløs verden da også sjældent lægger skjul på. Om en sådan verden overhovedet er mulig er en anden sag.

“Indfødsret for dansk alene. Gæsteret for alt paa Jord” (N.F.S. Grundtvig).

Den politisk korrekte (68’er) mening er at grænser skaber krige og bør ned-brydes. Erfaring og sund fornuft siger det modsatte. Mange folk udkæmper blodige krige for at skabe grænser, så de kan leve mere trygt bag dem, med hvem de har fælles sprog, historie og kultur.
Grænser er nødvendige, hvis begreber som folk og nation skal have nogen mening. Vægge, der lukker af for fremmede, er nødvendige, hvis begrebet familie skal have noget egentligt indhold. At have sit eget værelse, som man kan lukke af for andre, er vigtigt for mange mennesker. Grænser er vigtige for vort velbefindende.
De er nødvendige for ethvert systems beståen, det være sig et samfund med sin statsgrænse, en familie med sine vægge, et enkeltindivid med sin hud, eller en amøbe med sin cellemembran.
Livet består bl.a. i at holde grænser intakte og eliminere indtrængere. Udvikling, på den anden side, består (blandt meget andet) i vekselvirkning hen over grænser, og dermed accept af fremmedelementer

At trække grænser er diskrimination. Naive sjæle ser kun diskrimination som noget slemt og ondt. Derfor er det blevet in at “nedbryde grænser” og at mistænkeliggøre (for ikke at sige tilsvine) os, for hvem grænsedragning er en selvfølge. En selvfølge, der ikke betyder at vi ikke tilstår andre samme ret til deres eget land. Tværtimod.

Ordet diskrimination er blevet et fy-ord, også i sammenhænge hvor diskrimination er naturlig, såsom forskelsbehandling mellem egne borgere og fremmede. En stat, der ikke diskriminerer mellem borgere og fremmede er ikke nogen nationalstat, men et territorium/område.

I artiklen er der brugt uddrag fra Det sorte lexicon.

8 comments

 1. Axel V. Duch

  Kun en organiseret styrke bestaaende af alvorlige og ansvarsfulde borgere, der griber ind oejeblikkeligt og gaar grundigt til vaerks, kan goere noget ved problemet. Vi skal ikke forvente nogen hjaelp fra den selvoptagne, naive, dumme og blinde regering eller det kujonagtige politi.

 2. Anonym

  Enig med Mette!
  Det er simpelthen en skandale og et landsforræderi at give muslimer sæde i vores, danskernes regering og folketing- uanset at de desværre er blevet tilkendt dansk statsborgerskab, læs Grundloven § 4!
  Resultatet af dette forræderi afsløres tydeligt af Manu Sareen og Cekic’ udtalelser.
  Siden samarbejdsregeringen med den nazistiske besættelsesmagt har vi nu under den islamiske besættelse trods alt!
  ikke haft en såkaldt dansk regering, som den vi har nu, der helt igennem er landsforræderisk!
  Kulturradikalismen er en undergangsideologi!

  KM

 3. Michael Unna

  Diskrimination betyder at forskelsbehandle. Det gør man i det offentlige-bl.a på toiletter- og det gør man også i mange andre sammenhæng. Hvis man lukker øjnene og er døv og blind og afstumpet overfor den islamiske kulturs ofre, så er der selvfølgelig heller ingen grund til at forskelsbehandle (diskriminere). Det forstår jeg da godt 🙂 ( Den vittighed var til bl.a Omar).

 4. mette

  “Vores kultur er ikke blevet Dansk, fordi vi har gemt os bag grænsebomme”
  Hvad mener hun med “VORES” – Hun er da ikke en del af VORES kultur – Når man foranstalter EID fest på Christiansborg, så udelukker man sig selv fra “Vores kultur” – Men hun føler jo nok at Islam allerede ER blevet til VORES kultur – Men der tager hun grumme fejl – Jeg vil aldrig acceptere Islam, som en del af MIN kultur, og det ved jeg, at mange andre heller ikke vil gøre.
  En anden ting, jeg bed mærke i fra artiklen: “- HVER GANG JEG ER I EN KIRKE (?) – som jeg synes er nogle af de vigtigste kulturhuse, vi har – kan jeg godt sidde tilbage og tænke ‘wow’, sikken et fantastisk hus, sikken akustik, og sikken måde at samle alle mulige forskellige kulturer under samme tag,…… ”
  Hun får det til at lyde, som om hun OFTE går i kirke – den tror jeg ikke på – (Hun var i kirke på grund af en mindegudstjeneste for Mandela, og det er hun jo mere eller mindre forpligtet til som (Dansk) politiker) –
  Hvis hun virkelig er så glad for kirker, hvorfor gik hun så ikke ind i kampen om muslimer, der ikke vil lade deres børnehavebørn gå til Julegudstjeneste.
  Det ville ikke skade dem at lære jule evangeliet og måske kunne man så få rykket lidt om på hjernecellerne i de små – lære dem at elske sin næste, i stedet for at hade!
  Hvis vi nedlagde alle moskeer, ville muslimerne så begynde at gå i kirke ????? Vel ville de ej, men se det var en opgave hun og Sareen kunne gå sammen om – få muslimer til at gå i kirke – så kan man da først tale om “samle alle mulige kulturer under samme tag”
  Og Månestråle – “Danskerne skal skærpe sig og tage magten tilbage” – Jeg synes, det er at smide med sten, når man selv bor i glashus !
  I Norge ser det endnu værre ud end her, så tag dit “gode råd” og brug det på dine egne medborgere!

 5. Ruben Kristiansen

  At den soagtige sygeplejerske her – kan slå sig op som kulturordfører i Danmark, trodser enhver beskrivelse – og jeg mangler ord, for at beskrive omfanget af den nationale forarmelse der er tale om.

  At hun så mener – eller siger hun mener – at Nationalisme sætter folk op imod hinanden skriger til himmelen – kun religioner, og vanvittige mennesker, som Hitler, Muslimske Imamer og indebrændte Jihadister, sætter folk op imod hinanden- og kalder til modstand blandt de mest fredelige af mennesker…..

  Hvordan får vi det stoppet.. ? – for vi har ihvertfald ingenting lært – magelige som vi er, og har været i alt for mange år, tror jeg det enest der kan vække danskerne er en krig, det samme gælder de bindegale svenskere – en krig imens vi stadig kan true det onde, som truer vor kultur.

 6. mette

  ““Nationalismen har været med til at sætte grupper op mod hinanden frem for at bygge broer. Det gælder om at huske, at dansk kultur faktisk styrkes af mangfoldighed og interkulturelle strømninger. Modsat mange DFere mener jeg ikke, at globaliseringen er en trussel. Tværtimod. Globaliseringen er en invitation til at lære nyt. Vores kultur er ikke blevet dansk, fordi vi har gemt os bag grænsebomme,” siger Cekic.”
  Socialdemokratisk pladder!
  Hun har sagt så meget, og hver gang hun udtaler sig, opdager man, at hun i bund og grund er Islamist (Var det ikke hende, der fik indført Eid fest på Christiansborg) – hun fordrejer historien, ligesom alle andre muslimer, så den passer med, at Islam “har været en kæmpeindflydelse, både kulturelt og videnskabeligt i Europa/Verdenen gennem årene!”
  Det er så sandelig en sandhed med modifikationer!
  I hvert fald har den indflydelse IKKE været af den positive slags! Det har derimod indflydelsen fra andre Europæiske lande været !
  Islam har destrueret flere kulturer igennem de 1400, den har eksisteret – og så har de pyntet sig med, at det er dem, der, f.eks. i det gamle Persien, havde videnskabsmænd og kunstnere.
  Men de videnskabsmænd var ikke muslimer, før muslimerne overtog landet – de var alt andet end muslimer, kom fra forskellige lande, og havde en “tænketank” i det gamle Persien.
  Så den hat kan muslimerne ikke tage på – de har ikke opfundet en skid, andet end krig for Allah!
  Hvis de var så kloge, hvordan kan det så være, at der ikke er en eneste muslim, der har fået Nobelpriser i den videnskabelige afdeling. (Men det har Jøderne til gengæld)
  De priser, de har fået, kan man sætte store spørgsmålstegn ved –
  Yasir Arafat ??? Obama ?? Fredspris? Det er jo totalt latterligt!
  Der er stadig ingen fred og bliver det heller aldrig, så længe “palæstinenserne” opdrager deres børn til at hade alle andre end muslimer. (De hader også Obama, selvom næsten alle andre mener, at han er en af “deres egne” – men det er jo nok, fordi han forsvarer Israel, dog tilsyneladende meget mod sin vilje!)
  Videnskabelige priser vil de aldrig opnå – der er simpelthen for for dumme – resultatet af 1400 års indavl – og nu kommer 2 indvandrere og vil ændre det, der er DANSK historie og kultur, for at berede vejen for mere Islam.
  Jeg fatter simpelthen ikke, at kirkeministeren, som ikke engang er kristen, kan være overhoved for kirken i et kristent land !
  Jeg fatter heller ikke, at man har en kulturminister, som ikke har fornemmelse af hvad DANSK kultur og historie, helt fra Vikingetiden, egentlig er.
  Og så det sidste – hver eneste gang dansk kultur bliver sat op mod Islamisk kultur i debatterne, så SKAL Dansk Folkeparti altid lige sparkes til af de Røde.
  De sparker derved til over 25 % af den Danske befolkningen, og det skal de så bare blive ved med, de idioter – Det vil bare få DF til at blive endnu større, for Danskerne vil have “Danmark tilbage, som i de gamle dage” –
  De er nemlig, modsat regeringen og deres udanske ministre, ved at være godt trætte af den muslimske mafia, der forpester dagligdagen for almindelige mennesker – og FORLANGER respekt for deres kultur, selvom de ikke selv er villige til at GIVE respekt for vores!
  Men at snylte på vores demokratiske system, det kan de finde ud af!
  Også disse 2 politikere!