Er din sikkerhed overladt til Hizb-ut Tahrir folk, når du flyver fra København?

lufthavn_hizbuttahrir

Tager Københavns lufthavn din sikkerhed alvorligt? Hvor mange islamister fra Kaldet til islam og Hizb-ut Tahrir er ansat i Kbh. lufthavn?

Igår aftes d. 4. jan truede Sezo Sert – en muslim fra Hizb-ut Tahrir – Firoozeh Bazrafkan med at hun burde henrettes offentligt. Måske på samme måde som Theo van Gogh i Holland, en islamkritiker der måtte lade livet for en muslimsk hånd, fordi han var kritisk overfor hvordan islam behandler kvinder.
Sezo Sert arbejder efter eget udsagn i Københavns lufthavn. På sin profil på facebook har han et coverbillede med islams jihadflag. Under job har han skrevet “Slave Of Allah S.W.T. Billederne på profilen viser ham også tale til et Hizb-ut Tahrir møde. Man kan også se på profilbillederne, at han har anlagt sig muhajadinernes krigerskæg.

SIAD finder det dybt problematisk og en kæmpe sikkerhedsrisiko, at man har ansat folk der åbenlyst vedkender sig grupperinger, der mener at man må myrde i Allahs navn. Vi kræver derfor en undersøgelse af hvor mange fra de pågældende grupperinger, der arbejder i Københavns lufthavn. Almindelige mennesker må vente op til 1½ time på at gå igennem sikkerhedstjekket og så han man minsandten disse folk til at arbjde inde i selve lufthavnen. Er det slet ikke gået op for myndighederne, at islam er i krig med Danmark p.gr.a muhammedtegningerne, p.gr.a. deltagelsen i div. krige i muslimske stater? Derfor er det fuldstændig selvmordsagtigt, at have nogle af denne religions ypperste fortalere til at arbejde i lufthavnen.

4 comments

 1. Michael Unna

  Det er pinligt ud over alle grænser. Hvordan kan man ansætte sådanne folk i en lufthavn?

 2. Poul Berg

  Der findes arbejdspladser, hvor ingen med sympati for profeten overhovedet skulle have adgang.
  Det gælder politiet, militæret og selvfølgelig de steder, hvor muslimer har haft størst held: indenfor luftfarten.

 3. Ruben Kristiansen

  Det er fuldstændigt absurd det der foregår – der er kaldet til krig – og fjenden lukker vi selv ind.

  Det er der imidlertid ikke noget nyt i – helt tilbage i 80erne, udleverede vi våben til de første muslimer, da disse blev optaget i hjemmeværnet,,,,og det er jo ikke ulovligt at være muslim – så jeg efterlyser modeller til løsninger, snarere end udtryk for vores forargelse.

  Flere løsningsmodeller kan forelås – dog ikke offentligt – da vi så bliver retsforfulgt (fængslet) så den udbredelse er lukket land – gad vide om flymekanikeren her, nu bliver straffet.

  Hvis sådan en kal har adgang til passagerlister (ellers har en af hans kolleger det velsagtens) så ville jeg bede mig fritaget for at flyve – ihvertfald på de afgange hvor Firoozeh har booket. !!!!