Til komiske Ali alias komiske Omar

omar_mazoukDen såkaldte danske komiker Omar Marzouk sammenligner vi med komiske Ali. Alle husker vel den irakiske informationsminister der stod oppe på taget og sagde at amerikanerne overhovedet ikke var i Irak trods det at man kunne se amerikanske kampvogne med amerikanske flag køre rundt på gaden nedenunder ham.

Den danske version af denne araber blev afsløret for alle seerne på DR2’s Deadline for nylig, hvor han står overfor Firoozeh Bazrafkan, som konfronterer ham med, hvorfor han i danske medier har hængt en dødstruet DF’er ud for at være en kujon, for at have været gået under jorden efter video-trusler fra Kaldet til islam, hvor de be’r Allah om at lamme DF’eren.

Under diskussionen siger komiske Omar, at man ikke behøver at være bange for islamiske dødstrusler og dermed er Omar ligeså kendsgerninge-fornægtende som komsike Ali. Nogle få eksemplarer som komiske Omar ville have givet rådet: “Vurdér nu lige om det er en trussel” kunne være Theo van Gogh – filmkunstneren som blev myrdet for at stille spørgsmålstegn ved islams kvindesyn.
Seneste eksempel her i Danmark Lars Hedegaard der forsøgtes myrdet for at sige sandheden om islam, og så lige den række af kvinder herunder, der har været forsøgt myrdet med syre men overlevede. Deres brøde var at overtræde sharialoven.
En afsluttende komisk – eller skulle vi kalde det tragisk – bemærkning fra komiske Omar Marzouk om Det Muslimske Broderskab: – “De er konservative og ikke voldelige”

jihad_acid

6 comments

 1. Nielsen

  Pestilænsiske Oma har desværre opholdt sig så længe i Danmark, at han har lært sig vores sprog. Lad ikke det lokke nogen til at tro, at han har noget som helst med Damark at gøre. Han vil aldrig blive dansker, og har aldrig været det.

 2. Lars K. Hansen

  Fundet på DDL’ Facebook:
  Steffen Gaardsholt Hvis jeg boede i nærheden af Korsør ville jeg hellere end gerne holde vagt ved hans butik og slå dem halvt ihjel når de prøver!

  Nogle “fredelige venner” SIAD holder sig.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   SIAD går sandelig ikke ind for at slå nogen halvt ihjel, vi overholder den danske lovgivning og grundloven, men har forståelse for at folk kan blive så hidsige over at se hvordan muslimerne behandler vores landsmænd.

 3. roerne skal op

  Her er lige een god idé, til Komikeren Omar Marzouk.

  Svensk opstandelse over islamisk voldtægt

  Det har vakt forargelse i Sverige, at Sverigedemokraternes viceordfører i Karlskrona Michael Hess på Facebook har skrevet, at ”voldtægt er dybt forankret i islamisk kultur”. [“våldtäkt är djupt rotat i islamsk kultur”]. Partiets stabschef Linus Bylund bakker op og citeres i Blekinge Läns Tidning for at ”det står i Koranen at voldtægt kan anvendes mod kvinder, der har været utro. Det er en muslimsk straffemetode.” [“det står i Koranen att våldtäkt kan användas mot kvinnor som varit otrogna. Det är en muslimsk straffmetod”].

  Michael Hess’ udsagn er helt korrekt, som vi skal se neden for. Derimod tager Linus Bylund fejl, når han påstår, at begrebet voldtægt forekommer i Koranen. Her står der heller ikke noget om, at voldtægt er en straffemetode, der kan bruges mod utro kvinder.

  Men der står meget andet interessant i islams hellige bog, som vi i den vestlige kultur ikke ville tøve med at betegne som voldtægt, og som SD-lederne med fordel kunne henvise til. LEDER: Svensk opstandelse over islamisk voldtægt, LEDARE: Svensk uppståndelse över islamiska våldtäkter.
  ———————————————————————————
  Dette har mange af os vidst meget længe, men feltmadrasserne lever videre i deres forblænding af Islam.
  Og Regeringen importere flere.

  Dette lille ovenstående fif, burde være nok til, at Hrr Omar Marzouk kan lave en joke.
  Vær kreativ: Håber du kan lave en Joke over dette. 🙂

 4. roerne skal op

  Komikeren Omar Marzouk, som har hængt en dødstruet DF’er ud for at være en kujon, for at have været gået under jorden efter video-trusler fra Kaldet til islam.

  ER ET STORT FJOLS. !!!

  En opfordring: Hrr Komiker Omar Marzouk: Konverter mens tid er.

  Fordi:
  Vi danskere må ikke tage truslen oprigtig og handle derefter, for så får man myndighederne på nakken. Derfor er Df’eren gået under jorden, som man siger, Hrr Omar Marzouk.

  Se på de danske regler, så vil du muligvis forstå. 🙂

  Videoen overskridet Grundlovens §67, da den opfordrer til vold, og hvis de danske myndigheder ikke tager det alvorligt og handler derefter, overskrider Myndighederne IGEN grundloven.

  DF’eren handlede rigtig, ved at give bolden videre til myndighederne, så lad os nu se om de vil handle.

  Jeg prs. forventer det ikke, da jeg er ret sikker på at man skal handle selv ud fra en given trussel, bare for at forsvare sig selv og sine nærmeste over for disse svin.

  Havde det været mig der var truet, havde jeg gået på jagt for bare, at have fred. Tanker er som sagt toldfrie. 🙂

 5. Michael Unna

  Tjah, hvis man ser bort fra alle de myrdede og voldsramte kvinder, så er det jo ikke en trussel at kritisere Islam og dens diktatorprofet…….men så skal man selvfølgelig også se bort fra alle ofrene……..et forsøg på sort humor, hvis Omar forstår det…