Løgneorganet Ritzau er igen ude med en manipulation der skal vildlede det danske folk

brand_motalavej
Muslimske unge udfører for tiden terroropgaver bestilt af al Qaida i deres terrormagasin “Inspire”, der opfordrer til afbrændinger af bygninger, affaldscontainere, biler etc. Dette skulle virke som nålestik på de faldende vestlige dekadente vantro nationer, men Ritzau kalder dem bare “ballademagere”.

En gruppe danskere har fået nok af det og vil demonstrere imod det, men der bliver ikke holdt tilbage fra Ritzaus side når danskere skal beskrives. Her er Ritzau med det samme ude med ordene “ekstremister marcherer”. Ritzau vil ikke sige Muslimske unge når de skal beskrive overfald, voldtægt osv, de nøjes bare med at skrive “unge”, så med udtalelsen “ekstremister marcherer” om danskere, har de nu for alvor hamret fast med 7 tommers søm, at de er islamvenlige på linie med Danmarks Ramadanradio, der også kalder folk der står op imod islamisk ekstremisme for ekstremister.
Læs her

7 comments

 1. Michael Unna

  Ritzau skal da så sandelig også have ytringsfrihed 🙂 🙂 :-). Vi skal bare kritisere dem, og udstille Deres åndsmoralske forfald….og så gå efter dem offentlig, når de løgnfuldt bruger ordet.:-). Det er vigtigt. Der er farligere tendenser end dem.

 2. Assasin

  Vi skal bare til at vende denne omgang, NU er det OS DANSKERE som skal på banen & vise ansigt, jeg har siddet i mange år & ventet på at denne dag skulle komme….. Så mine brødre & søstere… * Sharpen you BATTLEAXES * – Get youre Gameface on——– Lad os samle os, aftale hvad der skal ske…. i vores verden idag, bliver der brændt kirker ned i 36 lande indtil nu…. af muslimerne.. & de Kristne gør ikke meget modstand i nu, så lad os IKKE VENTE, MEN LAD OS AGERE NU – imens vi kan… og så for fanden få angrebet Ritzau omgående!!!

  • roerne skal op

   Man kan ikke stole på muslimer, Men det vil hjælpe med at stole på dem, hvis de konverterer.
   Så det du skriver “Assasin” ser udmærket ud.

 3. Michael Unna

  Det er det som er så forræderisk imod demokratiet og Civilisationen under Demokrati. Når -Al Qaida- åbenbart kan have en hjemmeside (????????????-imens vi har sendt soldater afsted for at bekæmpe dem), som tydelig fremviser en millitærtaktik imod demokratiet, så anklages fredelige demonstranter for ekstremisme. Ritzau o.a medeier åndsvoldtager så åbenbart alt god fredelig moral imod dette uhyre af en religion. Føj jeg skammer mig over tidens moral hos de såkladte islamapologer.

 4. mette

  Når muslimer råber “Danskersvin”, er DET ikke racisme? – Er det ikke at være “ekstremister”, når man overfalder uskyldige mennesker, fordi man “keder sig”? – Når politiet “slår ring om Motalavej”, er det så for at beskytte Muslimerne eller for at beskytte Danskerne mod at blive overfaldet???? For det er endnu ikke sket, at DDL og andre ligesindede, har smidt sten og flasker efter Muslimerne, men hvor det er fuldt normalt, den anden vej rundt.
  For fanden hvor er jeg træt af avisernes fordrejning af hvem der er voldelige og hvem der ikke er!

 5. roerne skal op

  Nu når Muslimerne er vand til at skide i egen rede, kunne de i ro og mag brænde Ritzau af.

  Og det der: “Muslimske unge udfører for tiden terroropgaver bestilt af al Qaida i deres terrormagasin “Inspire”, der opfordrer til afbrændinger af bygninger, affaldscontainere, biler etc.” Håber jeg sandelig at det får folk op af stolene. !

  Politiet skal man ikke regne med, De går jo Islam’s ærinder.
  Tiden rinder ud meine Damen und Herren.