En læsers kommentar: Skam få de friheds og landsforræderiske samarbejdspolitikere.

En læsers kommentar til artiklen https://siaddk.wordpress.com/2014/01/18/opfordring-fra-medlem-af-siad-gruppen-pa-fb/

Det er som SIAD så rigtigt fremhæver i et andet indlæg, at vi blev solgt for billig olie i 70 erne, imens dem som gjorde modstand imod den snigende overtagelse blev dæmoniseret. Det er noget der i -Politisk diplomatisk fejhed- overgår samarbejdspolitiken med det Nazistiske regime i 30 erne. Simpelthen fordi at der blev leflet for den modbydelige diktatorreligon muhammedanismen, imens vi sendte soldater afsted, uden at de politisk diplomatiske fejhedspolitikere helt på demokratiets bekostning intet gjorde for at gøre den pågældende religion ansvarlig, hvilket er helt uansvarligt overfor friheden og demokratiet, og for de soldater som har kæmpet for det som man politisk ikke turde forsvare.
Det er på sin side helt forståeligt og iorden at man er fej i nogle situationer. Det er ikke let at være modig altid, så det er rimeligt.
MEN DET ER IKKE IORDEN AT DANNE “god” MORAL OG SELVRETFÆRDIGHED PÅ BAGGRUND AF ENS FEJHED, IMOD DEM SOM KÆMPER FOR DET MAN SELV TROR PÅ TRODS SIN FEJHED. DET ER ETISK SVINERI OVERFOR BÅDE VORES SOLDATER I AFGHANISTAN OG ANDRE STEDER. DERFOR HJERTELIG TAK TIL SIAD (Dendanskeforening-Dansk kultur-Sappho-DF o.a) SOM KÆMPER DENNE MODIGE KAMP, FOR DEN FRIHED, SOM DET POLITISKE ESTABLISHMENT ÅBENBART ER FOR FEJE TIL AT FORSVARE, OG HVOR DE ÅBENBART ETISK SVINSK ANGRIBER DEM MORALSK
(med påstået negative ord som -ekstremisme-O.A imens de åbenbart lukker munden overfor brandattentater og angreb på offentlige repressentanter eller nedtoner årsagen og bagatallisere årsagen). Skam få de friheds og landsforræderiske samarbejdspolitikere.

HJERTELIG TAK TIL SIAD.
mvh Michael Unna

9 comments

 1. Michael Unna

  Det grundlæggende problem med islam, i en nøddeskal, er at det i-bund og grund- er en usekulær diktatorreligion, helt uden medmenneskelig samvittighed. Det er det der er den fundamentale årsag til dens katastrofale verdensomspændende indflydelse. Uden oliedollarsmilliarderne var den død for lang tid siden (Ha det godt sålænge..er væk i 7 til 14 dage mvh MU)

 2. Tempelridderen

  Svaret til artiklen: under linket:

  *Respekt for og plads til andre trosretninger, som er enige i dette.

  Her er jeg ikke enig, og jeg er ikke alene om det. Der må være grænser for hvad man skal acceptere, det må man kunne forstå, også her.

  Der skal stå: *Respekt for og plads til andre trosretninger, UNTAGET ISLAM, som er enige i dette. Jeg er ligeglad med om det lyder racistisk, grundloven har første prioritet. !!
  Det hverken kan eller skal være anderledes, vi har jo ikke holdt folkeafstemning om det endnu. 🙂

  Respekt for Islam kan og bør man ikke have, da den er uforenelig med grundloven.

  Danskerne skal leve efter grundloven, og lade være med at sætte vores suverenitet på udsalg.
  Der bliver ikke ro på, inden Islam er ude af danmark.

 3. Michael Unna

  Her må SIAD redaktionen (meget) gerne rette mig hvis jeg husker forkert, men ude i Tilst (århus)blev der vist delt materialle ud om Islams “Lyksageligheder” vistnok Hitz Buth Tahir. Umiddelbart (1-2 mdr) efter begyndte stenkastene imod busser o.a (Jihad oplærings) situationer at opstå. Sappho kunne vist fortælle om samme mynster i Gellerup i forhold til Imamer, da der også var uroligheder derude (en -mangfoldighedspræst- som skiftede den “politiske korrekthed” ud med at åbne munden berettede om hvordan Imamer styrede børnene igennem forældrene). Da de officielle medier ikke beretter om den sammenhæng kunne det være interessant om det kan bekræftiges.

 4. Michael Unna

  Jeg tror desværre det er en overordnet islamisk erobringsstrategi, som foregår med overbefolkning. Nogle Politisk korrekte vil naivt virkeligsnægtende spørge. -Jamen tror du virkelig de enkelte muslimer vil erobre verden (fra vantro) ved at sætte flere mennesker i verden af den grund?- til det er der blot at svare.-Ja! Hvad skulle forhindre dem i at have en sådan strategi?- (Folk som jubler over 11 september 2001, hvad skulle forhindre dem? Folk som slår Deres egne døtre ihjel i en eller anden selvforstået -æreskodeks-. Tvangsægteskaber etc etc etc etc). Hvad skulle forhindre dem i at have den strategi, med den religion etik i mente. P Piller er en fin opfindelse, til dem (af os) som blot kan lide hinanden og have sex i gensidig hensyntagen uden at vi vil overbefolke verden. Muslimer er ikke så dumme, så de ikke ved P-Pillen er opfundet, men da alt skal relatere til Deres Guds lov og ordre, kan de ikke forholde sig til livets lyse sider.

 5. Anonym

  muslimer for olie. Fri indvandring fra de nordlige afrikanske lande. Fri handel. import af arbejdskraft fra bla. tyrkiet.
  ja hvorfor skal vi tage os af og underholde andres lande overproduktion af børn? Lær dem og bruge p.piller.

  • roerne skal op

   De har jo deres egne børn i forreste rækker, Hvad endten det er i Demonstrationer eller i krig eller som selvmordsbombere.
   Derfor skal der avles løs med ukendskab til P-pillen. !!
   Kasteration er nok desværre den eneste vej at gå, det vil de kunne lære af. 🙂

 6. Anonym

  Det maa siges til Michael Unna at det ikke alene er i det politiske, at der er kujoner og fejhed, det findes ogsaa i forretningsverdenen. Der er meget der kan laeres. Men, start med at komme a’ med det uhumske og hadefulde muslinge system der nu er i DK.
  SIAD er paa rette spor.

 7. Michael Unna

  Uha…Det er hårde ord han bruger ham Michael Unna (Han kan bare komme an kan han :-)).