SIAD forlanger en undskyldning fra DR!

video-billede-anders

SIAD kræver en uforbeholden undskyldning fra Danmarks Radio og andre danske medier, der ukritisk fulgte i DR’s fodspor.

Beskyldningerne om forbindelser til Breivik mod SIAD og min person blev i sin tid startet af Margrethe Monika S. Hansen også kaldet Shansen, som har netstedet p77. Shansen var venner med Breivik på facebook igennem længere tid. Hun gav medierne falske oplysninger om, at der var en forbindelse mellem anti-jihad bevægelsen og Breivik. DR, som åbenlyst og ganske ukritisk er til fals for propaganda imod islamkritikere, hoppede straks i fælden lige efter Breiviks fejge angreb på en socialistisk ungdomslejr og norske regeringsbygninger. Pludselig tonede Shansen frem i TV-avisen med sine hørebøffer på og lagde op til hetz mod alle islamkritikere, fordi hun uden blusel sætter dem i samme båd som Breivik.
Så startede der en enorm hetz mod islamkritikere i hele verden og den har stået på indtil nu. DR havde den frækhed at lave et program som de kaldte DR dokumentar (se video herunder) hvor jeg og mine kompagnoner i SION, Pamela Geller, Robert Spencer, Tommy Robinson blev beskyldt for nærmest at være Breiviks bagmænd.

Nu er det så kommet frem, at det hele var en strategisk plan for at fremme de etniske nationale bevægelser i hele verden, fordi de var kommet til at sakke bagud i medlemstilgang i forhold til islamkritiske bevægelser. Derfor brugte Breivik angrebet som en taktisk strategi til at få hele verden til at mislide islamkritiske bevægelser, fordi de nu blev sat i forbindelse med det der skete på Utøya.

Hvorfor er der ingen medier der har kommenteret på Breiviks nye brev?? Vi har INTET hørt om det i danske medier.

Læs her i Frontpage Magazine:
http://www.frontpagemag.com/2014/robert-spencer/english-language-media-ignores-breiviks-coming-out-as-a-nazi/

SIAD eller jeg forlanger ikke at DR skal kysse min sko, men her er en uforbeholden undskyldning på sin plads. Intet mindre kan gøre det. Man laver en såkaldt dokumentar om en organisation som jeg er medlem af og har startet og så laver man det mest svinagtige justitsmord man kan forestille sig. Hver gang vores organisation bliver nævnt i programmet, bliver det straks fuldt op af billeder fra tragedien på Utøya.

Den såkaldte DR dokumentar “Et ekstremt netværk”, som naturligt nok blev omdøbt til “Et ekstremt makværk”:

Anders Gravers

5 comments

 1. Pingback: Mette Aaby, professionel løgner fra DR | Stop islamiseringen af Danmark
 2. Pingback: Derfor skulle Anders Gravers interviewes, Steen snaphane | Stop islamiseringen af Danmark
 3. Michael Unna

  Jeg skrev vist et eller andet sjovt på netavisen-lænkehunden- i den anledning (Glem bare DR-DhimmiRadio for danskere). Hjertelig tak for jeres indsats.

 4. roerne skal op

  Nielsen. Det kommer de til, den dag da bøtten vender. 🙂
  For da bliver de tvunget til at vedkende deres ansvar.
  ————————–
  Een ting er at forstå Breivik, hvilket er nemt. En helt anden ting er at sympatisere med ham i hans handlinger. Og det kniber folk gevaldig, da det er meget meget nemmere at være fordømmende.

  Og ved at fordømme kommer man ikke en løsning, på Islamproblemet, nærmere. Men ved at forstå, i stedet for at fordømme, er næsten den hele løsning på Islamproblemet.

  Det har jeg prøvet mange gange, at putte ind i folk’s hoveder, mange gange. Men hovedparten af danskerne har ikke en intellegens der rækker dertil.

  OK Det kommer vel. 🙂