OIC vil opfylde al Qaida forudsigelse: En samlet islamisk hær

Orhan Atalay_OIC

Orhan Atalay, Tyrkisk OIC repræsentant

I SIAD har vi ofte gjort opmærksom på al Qaidas 7 punkts plan og hvor uhyggeligt præcis de første fire faser er blevet opfyldt.

Når man ser frem til fase 5, har man set det som en umulighed, at muslimerne på verdensplan skulle kunne finde sammen, men når man ser hvordan de gamle despoter falder som fluer og de islamiske kræfter overtager, bliver sandsynligheden for at det kan ske meget større.

I går kunne man i Worldbulletin læse, at en tyrkisk repræsentant for OIC – den arabiske samarbejdsorganisation – ønsker at skabe “Army of islam” – en islamisk hær der skal være modspil til den vestlige verdens militær og som med alle oliemilliarderne og med rigeligt menneskemateriale har ressourcer nok til at skabe verdens stærkeste hær. Lægger man så oven i dette islamisk hjernevask og et ønske om at dø for Allahs sag, kan det blive en virkelig farlig cocktail. Det mest uhyggelige ved det er dog, at al Qaida har forudset det i deres 7 punkts plan. Der står ikke direkte i punkt 5 at hæren skal skabes dér, men i punkt 6 skal den hær sættes i bevægelse mod de ikke-troende, så den skal selvfølgelig skabes før 2016.

5. fase: Mellem 2013 og 2016 skal et kalifat erklæres i hele den islamiske verden. Vestens indflydelse vil nu være så reduceret og Israel svækket, at kalifatet kan etablere en ny verdensorden.

6. fase: Fra 2016 indledes en periode med “total konfrontation”. Kalifatets “islmiske hær” indleder “kampen mellem de troende og de ikke-troende” som Osama bin Laden så ofte har forudset.

Læs hele al Qaidas 7 punkts plan her:
https://siaddk.wordpress.com/2012/10/06/al-qaidas-syv-punktsplan-korer-planmaessigt/

http://www.worldbulletin.net/turkey/127750/israel-apologizes-to-turkish-journalists

4 comments

 1. Anonym

  Naar Danmark stemmer paa klovne..ja, saa er der ikke noget at sige til at det blev til et Cirkus.

  Stem paa SIAD. Bliv ikke taget som en klovn.

 2. Anonym

  NETOP! Axel V. Duch.
  Når et kultursamfund, som det danske, lukker sin kultur ud af svingdøren, lukker det Satan ind.
  KM

 3. Axel V. Duch

  Den vestlige verden vil intet foretage sig foerend det er for sent.. I mellemtiden vil der blive snakket og snakket og snakket. Om pjat, forstaaelse, integration og fanden og hans pumpestok.