Demonstration mod stor-moskeen på Rovsingsgade, København, maj

rovsingsgade_moske

Dansk Islamisk Råd har stået bag byggeriet af moskeen. Bygherre for moskeen er Københavns Store Fond, som er oprettet under Dansk Islamisk Råd i 2008. Rådet har som formål at udbrede kendskabet til Islam og religionens værdier.


Vi har endnu ikke den endelige dato på indvielsen af stor-moskeen. Vi ved det bliver i maj men vi holder demoen samme dag som de holder indvielsen med danske landsforrædere og kongehuset.
Slogans og taleliste følger senere.

15 comments

 1. Gunni Milena Hebe Jørgensen

  VI SKAL BARE IKKE TABE MODET OG VI VIL OGSÅ OVERLEVE DENNE GANG. dANSKERNE SKAL ALTID PRESSES LIDT, MEN IKKE FOR MEGET. HITLER PRESSEDE FOR MEGET – OG SE VI VÅGNEDE OP OG OFREDE DET NØDVENDIGE. Ja vi er NØDT til at have den jævne befolkning med os ellers nytter det ikke. Desuden skal vores politi spores ind på islamisternes boldgade og udstyres til at møde 300 på èn gang. Så vil det begynde at hjælpe. Det hjælper ikke at politiet jager rockerne, som er de eneste der yder en slags modstand.

 2. Ajs

  Mennesker som jer gør mig flov at være dansk. At hade en religion på den måde uden at vide en skid om den, det for åndssvagt. I er da godt nok nogle dumme uvidende idioter! Flovt mand, flovt.

  • roerne skal op

   Ajs. Hvad kender du til kristendom og Frikadeller og flækesteg. Du går glip af noget. 🙂

   Islam er for Pædofile tumper, som går ind for stening og hygge med småpiger, Ja Ja de behøver ikke at være kønsmodne, bare de er 9 år.
   Knold. !!

 3. Jørgen Bülow Hansen

  1. Den 18/2 skriver Martin Søby at det ikke nytter med fredelige demonstrationer, men at der skal hårdere midler til for at få stoppet opførelsen af moskeen. Lige hårdt nok!

  2. Anders Gravers svarer den 21/2 yderst fornuftigt at i Danmark benytter vi ikke voldelige midler for at bekæmpe islam idet vi har religionsfrihed. Den eneste vej frem er oplysning, for ad den vej at vinde flertallet af danskerne over på frihedens og demokratiets side! -Jeg tager hatten af for Stop Islaminiseringens arbejde. – Hvilken formidabel indsats for vort lands fremtidige frihed. Under og efter anden verdenskrig blev de med stolthed kaldt frihedskæmpere, og de blev dekoreret med diverse ordener, -ja selv elefantenen! -Idag kommer en anden Izme knapt så krigerisk men snigende, så strategien må være fredelig, konsekvent og oplysende. Vel nok til en vis grænse? Befolkningen (incl. ignoranterne) må simpelthen tvinges til at forstå realiteterne, forskellene mellen de to systemer. Og her må vi hjælpe Gravers og Co. i deres arbejde. Good luck.

 4. Michael Unna

  Jah man hylder åbenbart en tydelig usekulær diktatorreligion, som undertrykker alle mennesker med dens dumheder. Man kan skrive side op og side ned om konsekvenserne. Jeg ved ikke hvad der foregår inde i toppolitikernes hoved, men jeg har et spørgsmål til dem? Jeg tror I vil blive husket for jeres egocentriske karriereløb, i leflen for penge og magt, som om i ville blive for evigt unge der og ikke blive gamle og dø. Når døden nærmer sig jer, så håber jeg i vil forstå jeres svigt for fremtidige generationers frihed, og jeres svigt for jeres børn, som må se det frie samfund i fik i arv fra jeres forældre, gå til spilde i jeres arrogante frygtsomme ingorering, og manglende indgriben imens tid var. Rettidig omhu have i Ikke på jeres børns vegne, og jeg håber man vil huske alle jeres moralske løgne, som i lod gå ud voer dem som kæmpede for den frihed i fik i arv, men som i lod hånt om for billig olies skyld.- Hvis det kommer til at gå derhen som det peger på nu.

 5. mette

  Har først fået set moskeen fra luften nu!
  Husk Erdogans ord om moskeers udseende: “taget er vores skjold, minareterne vore spyd og de troende indenfor er vore soldater” –
  Nu har denne moske ikke den “helt rigtige” facon, – de har smidt skjoldet op på det flade tag og et enkelt spyd er det også blevet til – og soldaterne ved vi jo, de har masser af –
  Det er en skandale, at den overhovedet er blevet bygget – Håber sandelig ikke, at kongehuset møder op – Jeg kan huske begravelsen i Jordan, hvor Margrethe bekvemt blev forkølet, fordi kvinder ikke var tilladt – Jeg håber sandelig, hun også bliver “syg” denne gang – og hele den royale familie bliver smittet – Politikerne har jo selv været med til at bygge den, i deres ignorance, men vil de acceptere separate indgange for mænd og kvinder? Regeringen råber op om ligestilling, men accepterer køns-separation, når det gælder Islam – Kan noget være mere hyklerisk? og forræderisk overfor Danske kvinder?

 6. martin søby

  Jeg mener, at demonstrationernes tid er forbi. I dag gør de hverken fra eller til. Tror I virkelig, at det politisk korrekte segment vil lukke moskeen og stoppe islamiseringen blot fordi I demonstrerer mod den? Vi har brug for handling, ikke flere virkningsløse demonstrationer.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Hej Martin Søby, SIAD har siden 2005 været i gang med en oplysningskampagne til danskerne om islam. Man kan ikke springe over hvor gærdet er lavest. Vi er nødt til at have store dele af befolkningen med os. Nu ved jeg ikke hvad du mener med aktivt, men hvis du mener modstand med vold og våben hvorfor skulle der være flere mennesker der ville risikere at dø eller få livsvarig fængsel på ubestemt tid, når de allerede nu er bange for at demonstrere? En sådan opstand uden at have hovedparten af befolkningen med sig, vil hurtigt blive udråbt til terrorister, Breivik’er og marginaliseret af medierne ud til den brede befolkning. Så derfor kan man ikke hoppe nogen skridt over.
   Vi tager nu de skridt der skal til og en af tingene er en demonstration som den vi har tænkt os at holde, uanset om vi får lov eller ej. Hver gang vi laver en demonstration, hver gang vi er i medierne er der flere og flere der siger fra overfor elitens ønske om at splitte samfundet op, så de kan ødelægge sammenhængskraften i Danmark, så deres EU-projekt kan lykkes. Vores ca. 12000 danske følgere på div. af vores fb-grupper spreder også dagligt budskabet på deres vennelister og på internettet.
   Det er et langt sejt træk at vinde hjerter og sjæle for sagen, men et nødvendigt langt sejt træk, som sagt: vi kan ikke springe nogen skridt over. Et voldeligt angreb på islam i Danmark, der fejler, vil sætte os så langt tilbage, at islam ville kunne overtage. Se bare hvordan det lykkedes medierne at sætte os sammen med Breivik og marginalisere os, selvom vi intet havde med den voldelige psykopat at gøre.

  • roerne skal op

   Martin Søby: Jeg forstår dig udmærket, at det klør i fingrene, det gør det under det meste af tiden også hos mig.
   Men som SIAD skriver, hjælper det ikke at handle med vold.

   Mediernes fordrejninger i, at sætte Islamkritikere i samme bås som Breivik, er særdeles uintellegent.
   Inderst inde har jeg også mine tvivl, om demoerne vil hjælpe, fordi politiet har valgt side. (Islamsiden) og bruger grundlovens §79 som undskyldning til ophævelse af en demonstration.
   Volden udspringer af den frustation man får ved mediernes løgnespredning, samt grundlovsbrud.

 7. roerne skal op

  Vi ser frem til denne dag.
  Men jeg tror at politiet forbyder demoen, efter §79 i grundloven. Da der kan opstå balade med AFA og Islammer.

  Så vidt jeg ved: Bliver HVERKEN Konkehuset og Statsministeren reprecenteret. Men det kan jo forandre sig. 🙂

  • roerne skal op

   Jeg læser også avis. “Den nye moske får kongeligt besøg, HVIS det står til folkene bag byggeriet”

   Derfor har jeg skrevet. Så vidt jeg ved: Bliver HVERKEN Konkehuset og Statsministeren reprecenteret. Men det kan jo forandre sig. 🙂
   Forventer I der inde, at man skal være helt enige med jer i alle jeres synspunkter ??

   Jeg er enig med jer i 99% af jeres politik, men jeg føler mig krænket på ytringsfriheden, fordi indlæget (februar 18, 2014 kl. 11:02) ikke er valideret.

   Man skal altid passe på dem der støtter een, for ingen af dem forventes at ville dikteres.
   Hvis der besluttes for en validering, bør dette indlæg fjernes.

 8. Michael Unna

  Det behøver Dansk Islamisk Råd da ikke. Vi er fuldt ud bekendte med Islams værdier. Der laves rigelig med PR for islam verden over af diverse muslimer i forskellige grupperinger -Al Shabab,A Qaida, Taleban, Al Nusra etc etc etc etc